Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    21. Prosinac 2019. 20:45

Krino, mozda vidli kod tebe pa misle da si ih ti kupila. Mi smo jos uvijek na pampers pc 2 😅 mala guza ce jos neko vrijeme nosit tu velicinu.
    Cure, uzivajte u ovom predbozicnom vremenu i u blagdanima. Mi se isto sutra spremamo kod mojih, a danas opet sva u poslu. Sad konacno malo sjela da predahnem i idem nesto vecerat i mislim da danas idem na rano spavanje.
    Btw, mislila sam da sam sve obavila (i bila sva ponosna na sebe) i eto najavili se sogorica s malom necakinjom kojoj je nakon bozica rockas da dolaze iz inozemstva pa sad brzinski moram iskemijat neki rodendanski poklon 😳

CiniMINIS
    21. Prosinac 2019. 20:49

krino

katiesu

bok cure, evo mi stigli u slavoniju za božić. evi su kozice prošle, matiji još nisu izbile. moj mali se srami svakog, plaće na dedu nije ga dugo vidio, nije bas bio sretan ni sto ga baka uzela,a mislim si dajte mi ga malo uzmite🤣🤣 iako mi puno lakše od kada puže jedino moram raditi barikade jer bi se svigdje zavukao i moram paziti sto trpa u usta. inače jako dobro jede j bolje spava od kad je krenuo jesti, bas sam sretna 😁😁
    dobro došla NijaWolf

Pa katiesu, dobro dosla natrag 😂😂😂
    Vec je skroz propuzao? Pa odlicno! Rastu nam bebe. Nadam se da ces se uspjet malo odmorit. Moj je poceo isto bolje spavat. Sinoc je, doduse, cendrao valjda sto puta pa sam se digla da ga umirim, ali ide. Preksinoc zato nije pisnuo od pola 9 do pola 8 ujutro. Isto.od kad jede bolje spava tj., od zadnjeg skoka se opet sve unormalilo. Sjecam se da mi je netko.ovdje napisao da je njezina frizerka (valjda sam dobro zapamtila) rekla kako je poslije skoka s 3mj poludila, a poslije skoka sa 6mj se njena beba vratila 😂😂
    I tako. Mi si ovaj tjedan nakrcali obavezama. Bili kod pedijatrice, kupili i zapakirali sve poklone, bili na pripremama za krstitke, u grad kupit svijecu i kosuljicu, danas se krstili i sutra idemo po bor i na plav pa ponedjeljal kolaci i ciscenje. Nije stiglo jucer 😊
    Jedva cekam da prodje tjedan, ubili se svi kolektivno. Mali je zato bio odlican. Sve na nivou.

O, cestitamo na krstenju ☺️ super sto je sve dobro proslo i ako vrijeme nije bas posluzilo, al navikla si ti vec na kisu 😋😘. 
    Mislim da i malci osjecaju da je malo stresno i da svasta pokusavamo stic u kratkom vremenu. Sretno s ciscenjem i kolacima u ponedjeljak. Ja odo pobjeci da ne gledam svoj rusvaj u stanu 🙈😂😂

• Ivonne
    21. Prosinac 2019. 21:53

Kupila mađaricu i medenu pitu u Lidlu. Ispekla suhih keksića i napravit ću još bajaderu i to nam je više nego dovoljno. 
    Stan danas pospremili i obavili blagdanski šoping tako da ne idem nigdje u ovu gužvu. 
    Moram još poklone upakirati. 
    Malena ne jede dobro kašice, sisa joj je glavna a ja i ne forsam za sada.
    Glavna zanimacija ovih dana mi je skupljanje i razmjena sličica Životinjskog carstva. Jedva čekam da skupim taj album pa da svečano zapalim. Ovi u Krašu su takvi cigani, čokoladica od 15g 3 kn a da skupiš cijeli album trebaš plaću ostaviti. 
    #svjetskiproblem 🤣🤣🤣

krino
    21. Prosinac 2019. 22:30

CiniMINIS

krino

katiesu

bok cure, evo mi stigli u slavoniju za božić. evi su kozice prošle, matiji još nisu izbile. moj mali se srami svakog, plaće na dedu nije ga dugo vidio, nije bas bio sretan ni sto ga baka uzela,a mislim si dajte mi ga malo uzmite🤣🤣 iako mi puno lakše od kada puže jedino moram raditi barikade jer bi se svigdje zavukao i moram paziti sto trpa u usta. inače jako dobro jede j bolje spava od kad je krenuo jesti, bas sam sretna 😁😁
    dobro došla NijaWolf

Vec je skroz propuzao? Pa odlicno! Rastu nam bebe. Nadam se da ces se uspjet malo odmorit. Moj je poceo isto bolje spavat. Sinoc je, doduse, cendrao valjda sto puta pa sam se digla da ga umirim, ali ide. Preksinoc zato nije pisnuo od pola 9 do pola 8 ujutro. Isto.od kad jede bolje spava tj., od zadnjeg skoka se opet sve unormalilo. Sjecam se da mi je netko.ovdje napisao da je njezina frizerka (valjda sam dobro zapamtila) rekla kako je poslije skoka s 3mj poludila, a poslije skoka sa 6mj se njena beba vratila 😂😂
    I tako. Mi si ovaj tjedan nakrcali obavezama. Bili kod pedijatrice, kupili i zapakirali sve poklone, bili na pripremama za krstitke, u grad kupit svijecu i kosuljicu, danas se krstili i sutra idemo po bor i na plav pa ponedjeljal kolaci i ciscenje. Nije stiglo jucer 😊
    Jedva cekam da prodje tjedan, ubili se svi kolektivno. Mali je zato bio odlican. Sve na nivou.

O, cestitamo na krstenju ☺️ super sto je sve dobro proslo i ako vrijeme nije bas posluzilo, al navikla si ti vec na kisu 😋😘.
    Mislim da i malci osjecaju da je malo stresno i da svasta pokusavamo stic u kratkom vremenu. Sretno s ciscenjem i kolacima u ponedjeljak. Ja odo pobjeci da ne gledam svoj rusvaj u stanu 🙈😂😂

Hvala. Nije ti losa ideja da kidnes i ne gledaa rusvaj 😂
    Meni moj nered ne smeta pa ni ja ne smetam njemu, ali nikako za blagdane ne mogu ne spremit. Bolje bi mi bilo da i sama odem nekamo hehehe
    Ovako, u nedjelju kisa, a ja cu spremat. I sg/gs. A bebu cemo hendlat usput 😂. Nadam se da ce suradjivat

katiesu
    21. Prosinac 2019. 22:54

eh moj dečko je poludio negdje s 4 mj, tad se počeo češće buditi, a do tad bio prava spavalica. sad ipak bolje spava ali još nije to to, možda zato sto mu remetim njegovu rutinu i stalno negdje putujemo, jbg totalno je drugaciji od eve koja je putovala i svugdje spavala kao doma i svima se smješkala. uglavnom čekamo da poraste hehe
    super za krstitke, mi ćemo isto jednog dana to obaviti ali nam se ne zuri. sto se mene tiče bolje bi bilo ne krstiti ali onda će mi jednog dana prigovarati sto nisam to napravila bla bla a ne sad treba to sve obaviti jer se želi vjenčati u crkvi ili tko zna možda će biti pop 🤣🤣
    i da još da nadodam, ja vas dođem citati ali nikako da nešto napišem jer inače ili zaspim ili me netko omete i tako. uglavnom tu sam s vama iako me ne vidite 🤣🤣

CiniMINIS
    22. Prosinac 2019. 08:05

krino

CiniMINIS

krino

katiesu

dobro došla NijaWolf

Hvala. Nije ti losa ideja da kidnes i ne gledaa rusvaj 😂
    Meni moj nered ne smeta pa ni ja ne smetam njemu, ali nikako za blagdane ne mogu ne spremit. Bolje bi mi bilo da i sama odem nekamo hehehe
    Ovako, u nedjelju kisa, a ja cu spremat. I sg/gs. A bebu cemo hendlat usput 😂. Nadam se da ce suradjivat

Salim se naravno malo. Normalno da cu pospremiti prije odlaska tak da bude dovoljno pristojan stan 😁
    Katiesu, i ja cesto tako zaspim citajuci ili uopce ni ne  stignem citati, al sad ce uskoro sijecanjski blues i mislim da ce bit bolje s poslovima

• marlona
    22. Prosinac 2019. 09:58

Bravo cure, baš ste vrijedne s pripremama za božić 😃🎄
    Ja sam stvarno pobjegla od nereda u stanu 🙈🙈
    Otišli smo kod gs-ovih do idućeg vikenda, čistit ćemo kad se vratimo. Nisam ni kolače radila ni ništa, sve je svekrva, ja ću samo napraviti koji dan cheesecake, ja ga obožavam, a gs ne voli slatki sir pa ga nikad ne radim, ovako će svi morati barem probati 😝

PatyDi
    22. Prosinac 2019. 10:53

nena1986

DijMar

Curke, jel ima koja da koristi pelene violeta 3? Imam paket od 66 kom visk

Hoces se mijenjati za paket pampers premium gaćica broj 3? Ubile me 😂😂😂

Gacice jos nisam probala, a planiram...aj se javi na mail da se dog dijana.leptiric@gmail.com

CiniMINIS
    22. Prosinac 2019. 20:55

Katiesu, s cime se voli tvoja curka igrat trenutno? Trazim poklon za trogodisnju curicu i sve sto mi pada na pamet je da joj kupim set flomica/bojica/vodene i papir il mozda plastelin 🙄

katiesu
    22. Prosinac 2019. 22:01

moja curka je jako razigrana, najviše voli plastelin, kuhinju i lutke naravno. za crtanje bas nije, to ona nešto na brzinu pošara i crtež gotov 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.