Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    20. Prosinac 2019. 20:42

Nikki

A ne znam, ja mislim da pojede manje od tih 100g, ako se sjetim ću izvagati… makar, npr. danas je tek u 19 pojeo taj obrok, batat jer smo bili okolo i to je dosta lijepo jeo. Sutra ću do Mullera po proso i heljdu da probamo i to. Neke preporuke za proizvođača?
    sad je krepan zaspao, vidjet ćemo do kada…

Ja proso kupila u dm. Bio neki, 30kn kila. Umijesas zlicu i toga imaaaa... Meni ostane i za dan poslije. Jako zgusne pa ostavi vise vode. Kuha se 10ak min

nena1986
    20. Prosinac 2019. 23:50

Dakle danas neki naopacke dan. Kupili konacno aspirator za nos, za usisivac, cak joj je i fora izvlacit gnjusobe, dere se dok joj ukapavam fiziolosku... 
    Konacno se pocela vrtiti ljevo desno i to u komadu s trbuha na leđa, s leđa na trbuh i opet s trbuha na leđa u 5 sekundi. Kupanje. U kadici hoce silom na trbuh, nije bila mirna dok se nije izokrenula. Sva ponosna ko paun, ja je drzim da se ne naguta vode (nagutala se vec kad mi se izokrenula bocno jer je mislila da moze sama). Ali, novi moment je taj da siše na boku, pa se okrene na trbuh i tako siše 😰. Tako mi je sada i zaspala. S guzicom mrda gore dole, sisa u ustima, malo se okrene, popriča sa zidom, pa opet na sisu i zaspi 😱. Mislim, akrobatski siše, nemirno od kada se rodila ali ovo.... ovo još nisam čula ni vidjela. Ne da se to sisanje potrbuške ni guglati 🤔🙄😂

Norules
    21. Prosinac 2019. 12:38

Pozdrav curke,znam da se u zadnje vrijeme pise dosta o dohrani al eto da ne trazim
    Zanima me s kojom namirnicom poceti ,npr htjela bi poceti s povrcem al neznam s kojim i kako napraviti tu jednu povrtnu namirnicu 
    Na netu se nalaze svakakve tablice i za istu namirnicu razliciti mjeseci,inace malac mi napunio 5 mj pa sam mislila poceti s 5 i po uvodit namirnicu svaka 3 dana

CiniMINIS
    21. Prosinac 2019. 12:46

Dobro nam dosla NijaWolf. Brzi porod kakav smo sve prizeljkivale 😅.
    Kako su vam mali bolesnici? Nadam se da ce se do bozica svi oporaviti i da nitko nece nista novog pokupiti.
    Ja sam jucer zavrsila sa keksima, pravila zvijezdice s cimetom i bademima, raspucance, dvoje oblatne s razlicitim karamel punjenjem i puslice od ostatka bjeljanjka i mislim da je to i vise nego dovoljno.
    Bile smo jucer jos malo u cityju i ocito joj ne godi shopping centar 🙈 previse je podrazaja pa ne moze spavati, a bila umorna, pa se derala tamo ko da ju koljem i nikako umiriti, nakon par min (valda je bilo negdje 5min,a po osjecaju cijela vijecnost) je zaspala konacno i oddrijemala dobrih 45 min, al se ipak nije naspavala, tak da je i kod hranjenja plakala opet. Sve sam doduse stigla obaviti i nabaviti, al sam se osjecala ko nemajka koja gnjavi dijete da visi u shopping centru kad ona shoppingira 😔

PatyDi
    21. Prosinac 2019. 15:48

Curke, jel ima koja da koristi pelene violeta 3? Imam paket od 66 kom visk

• Ivonne
    21. Prosinac 2019. 16:11

Norules

Pozdrav curke,znam da se u zadnje vrijeme pise dosta o dohrani al eto da ne trazim
    Zanima me s kojom namirnicom poceti ,npr htjela bi poceti s povrcem al neznam s kojim i kako napraviti tu jednu povrtnu namirnicu
    Na netu se nalaze svakakve tablice i za istu namirnicu razliciti mjeseci,inace malac mi napunio 5 mj pa sam mislila poceti s 5 i po uvodit namirnicu svaka 3 dana

Dobro je krenuti sa slatkasti povrćem - bundeva, batat
    Ja sam danas dala jabuku, dvije žlice je uzela i stisnula usta i ništa. Batat i bundeva za sad prolaze 

nena1986
    21. Prosinac 2019. 19:07

DijMar

Hoces se mijenjati za paket pampers premium gaćica broj 3? Ubile me 😂😂😂

krino
    21. Prosinac 2019. 19:30

nena1986

DijMar

Hoces se mijenjati za paket pampers premium gaćica broj 3? Ubile me 😂😂😂

A lijepo sam ti rekla 😊
    Neeego, ja trosim te gacice. Sve smo.dobili na poklon. Imam jos 5 paketa vel.3, a 2 paketa vel.4. I dobila prosli vikend tortu od pelena gacica vel. 4. znaci jos 52 komada 😂
    A ti to njima obuci... Majko mila

katiesu
    21. Prosinac 2019. 19:57

bok cure, evo mi stigli u slavoniju za božić. evi su kozice prošle, matiji još nisu izbile. moj mali se srami svakog, plaće na dedu nije ga dugo vidio, nije bas bio sretan ni sto ga baka uzela,a mislim si dajte mi ga malo uzmite🤣🤣 iako mi puno lakše od kada puže jedino moram raditi barikade jer bi se svigdje zavukao i moram paziti sto trpa u usta. inače jako dobro jede j bolje spava od kad je krenuo jesti, bas sam sretna 😁😁
    dobro došla NijaWolf

krino
    21. Prosinac 2019. 20:40

katiesu

bok cure, evo mi stigli u slavoniju za božić. evi su kozice prošle, matiji još nisu izbile. moj mali se srami svakog, plaće na dedu nije ga dugo vidio, nije bas bio sretan ni sto ga baka uzela,a mislim si dajte mi ga malo uzmite🤣🤣 iako mi puno lakše od kada puže jedino moram raditi barikade jer bi se svigdje zavukao i moram paziti sto trpa u usta. inače jako dobro jede j bolje spava od kad je krenuo jesti, bas sam sretna 😁😁
    dobro došla NijaWolf

Pa katiesu, dobro dosla natrag 😂😂😂
    Vec je skroz propuzao? Pa odlicno! Rastu nam bebe. Nadam se da ces se uspjet malo odmorit. Moj je poceo isto bolje spavat. Sinoc je, doduse, cendrao valjda sto puta pa sam se digla da ga umirim, ali ide. Preksinoc zato nije pisnuo od pola 9 do pola 8 ujutro. Isto.od kad jede bolje spava tj., od zadnjeg skoka se opet sve unormalilo. Sjecam se da mi je netko.ovdje napisao da je njezina frizerka (valjda sam dobro zapamtila) rekla kako je poslije skoka s 3mj poludila, a poslije skoka sa 6mj se njena beba vratila 😂😂
    I tako. Mi si ovaj tjedan nakrcali obavezama. Bili kod pedijatrice, kupili i zapakirali sve poklone, bili na pripremama za krstitke, u grad kupit svijecu i kosuljicu, danas se krstili i sutra idemo po bor i na plav pa ponedjeljal kolaci i ciscenje. Nije stiglo jucer 😊
    Jedva cekam da prodje tjedan, ubili se svi kolektivno. Mali je zato bio odlican. Sve na nivou. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.