Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    13. Prosinac 2019. 18:33

marlona

Bok cure 🙋‍♀️
    Katiesu, joj, kozice, izdrži, nadamnse da nije jako strašno… Čim sam pročitala učinilo mi se da vidim točkice na njoj, srećom, samo paničarim 🙇‍♀️😣
    Neno, bravo za papalicu, jel ideš po principu blw ili?
    Svašta ste pisale, ali ja sam momentalno zaboravila…
    Moja je prekjučer bila sva neka čudna, prvo nam je uspavljivanje za noć trajalo preko sat vremena, nije plakala, samo nije htjela spavati nego se igrala, tako da je tek u 22h zaspala, a onda je spavala do 4 i 20 👀😳 pa do 6 i 45. Najmanje buđenja ikad. Zato smo noćas nadoknadili buđenja, od 1 pa onda svako toliko, barem 5,6 buđenja 😩
    Zato sad spava na meni, nakon neuspješnog transfera u krevetić 😅

Poceli smo standardno, sa kasicama, jer nije sjela kako spada a jela ocima 😂, pa smo krenuli. Ne pazim na uvodenje namirnica, jede sezonsko i ono sto sam domace zamrznula od kraja ljeta (smokve, sljive, kupine). Ne da mi da je hranim, sama mora staviti ruku sa zlicom u usta, jos sjedi na meni. Potpuno samu cu je pustiti kada bude sjedila u hranilici. Ajmo rec da smo za sad neka kombinacija blw-a i klasicnog hranjenja. Nekw stvari joj pustim da grabi sama i to joj pustim u komadima (avokado, mandarina, bundeva, banana, jabuka), a ako radim tekuce onda ja grabim, ona trpa u usta. Uziva, ona i mi

nena1986
    13. Prosinac 2019. 18:39

Lana30

Bok mame, može vaša iskustva. Mi smo 9 mj sutra. Međutim, još se nismo posjeli i ne drzi se na nogicama kad ga se drzi samo za ruke. Vrti se, prevrce, vojnicki puze, digne se na 4, ali jos ne puze zapravo. Doktor kaze da ima fore jos cca mj dana.
    Kakva su vasa iskustva, pomalo sam zabrinuta?!
    Hvala 😊😊

Ne znam, jos nam je rano (ili nije 😁), jos se nije posjela. Ali je ljencina. Tek se jucer npr, okrenula s leđa na trbuh. Rukica bi joj ostajala ispod tijela i nikako. Pretpostavljam da cemo i sa ostalim kasniti. Pedijatrica se nije zabrinjavala. Mozda imas samo ljencinu, kao ja?! 😂 Probaj naci kakve vjezbice ma youtube -u, ili ako imas kakvog fizioterapeuta u blizini da ti pokaze. Tako sam ja nasla za nju za to prevrtanje, al dzaba mi dok ona to nije sama... mislim mozda bi ti moglo pomoci 😉

CiniMINIS
    13. Prosinac 2019. 20:45

Jeii za 500stranica podrske 💪🎉🎉 i to odma obiljezeno gestom pomaganja i podrske 😁 bas ste prave 😘.
    Lana30, meni je prvo, tak da ne znam jos nista o tome, al ako neko od cura zna sigurno ce ti se jos javiti. 

13. Prosinac 2019. 20:53

Pozdrav žene.
    Kod nas dani šaroliki, nekada odlični a nekad turbulentni. Evo, sinoć prvi put prespavala noć. Vidjet ćemo je li slučajnost.
    Odradili neki dan i drugo cijepljenje, prošlo bez ikakvih reakcija za razliku od prvog, ali sam joj preventivno dala čepić. Ima 7300 i 65 cm.
    Neno, promaknulo mi je, kako je prošlo vaše kontrolno vaganje?

krino
    13. Prosinac 2019. 22:08

Lana30

Bok mame, može vaša iskustva. Mi smo 9 mj sutra. Međutim, još se nismo posjeli i ne drzi se na nogicama kad ga se drzi samo za ruke. Vrti se, prevrce, vojnicki puze, digne se na 4, ali jos ne puze zapravo. Doktor kaze da ima fore jos cca mj dana.
    Kakva su vasa iskustva, pomalo sam zabrinuta?!
    Hvala 😊😊

Nemam jos iskustva, moj je prvi i mali. Nadam se da ce ti se javiti netko tko ima stariju djecu ako je imao slican slucaj. Nemoj samo pretpostavljat najgore. Od moje prijateljice mali ima 9,5mj i sjedi sam samo ako ga ona namjesti. Njihova pedica se ne uzrujava. Kaze da je sve fluidno. Tko ce ga znat vise. Nekome je drama, nekome fluidno. Think pink i vidi mozes li neke vjezbe za poticanje sjedenja raditi s njim. Zivjelo 21.st. i web 😘

nena1986
    13. Prosinac 2019. 22:10

U neka Shell, nadajmo se da nije slučajnost 💪😉Dakle, na zadnjem vaganju je imala 5800. Dobila je 400 g u 4 tjedna, granično, pa nas je poslala vaditi krv da provjerimo željezo (slabije napreduju ako je željezo nisko), međutim željezo je ok. 
    Umeđuvremenu je počela i dosta dobro jesti, a kontrolu imamo 29.12. pa ćemo vidjeti kako nam ide. Ne brinem, ok mi je na izgled, čak onako fino buckasta, punih nožica i obraščića.... sretna, zadovoljna, jede, spava. Bit će to ok 👌

krino
    13. Prosinac 2019. 22:17

nena1986

U neka Shell, nadajmo se da nije slučajnost 💪😉Dakle, na zadnjem vaganju je imala 5800. Dobila je 400 g u 4 tjedna, granično, pa nas je poslala vaditi krv da provjerimo željezo (slabije napreduju ako je željezo nisko), međutim željezo je ok.
    Umeđuvremenu je počela i dosta dobro jesti, a kontrolu imamo 29.12. pa ćemo vidjeti kako nam ide. Ne brinem, ok mi je na izgled, čak onako fino buckasta, punih nožica i obraščića…. sretna, zadovoljna, jede, spava. Bit će to ok 👌

Neno, Luce od najmanjih nogu zivi na rubu 🤣🤣
    Bit ce svega kad naraste 🥰

13. Prosinac 2019. 22:33

Super za klopu. Vjerujem i ja da je sve ok, moja je puno manje dobila u 3. i 4.mj, nego u prva 2. Dobila 1,1kg. Ali doktorica nije radila frku, kaže da je to ok. Usput, sretan imendan maloj manekenki 😘🙂

nena1986
    14. Prosinac 2019. 15:36

Hvala 😁.... 
    E, da se vratim na pelene gaćice... jedva joj ih stavimo koliko lamaće nogama 😂😂😂 drama živa. Istrošit ću što imam pa se vraćamo na "obične" pelene 😉
    Opet smo hodali cijelo jutro. Divan dan, nadam se da uživate sa svojima danas 😘
    Kakva je situacija sa vodenim kozicama, kod koga ono, katiesu, ako se ne varam? 🙈

katiesu
    14. Prosinac 2019. 16:05

hej pozdrav cure!! vidim 500-ta str. bas smo prave 💕 .nego kozice, nema ih previše i sve je super bez temperature, a mali još nema. nekako se nadam da neće ni dobiti, a opet ona ga toliko ljubi i svašta, on pokupi njene igračke pa trpa u usta tak da ako trwba dobit preživjeti ćemo. uglavnom čitam vas redovito al se slabo javljam, u čakovcu sam kod svekrica 🤣 pa svugdje lunjam a navečer zaspim ko klada. malo je bolje s noćnim spavanjem, sto se tiče klope on je proždrljiv i gladan, sve bi pojeo i isto tako i sisao, pitam se di stane u njega 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.