Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    13. Prosinac 2019. 07:53

Tiha

Ivonne

krino

Mameee, help. Moj mali sad vec fino jede kasice. Izbacio je nocno hranjenje sam. Vec tjedan dana nista. Sada tih 5 mlijecnih obroka pokusavam ugurat u onih 12-13h plus jedna kasica koju strusi poprilicno. On nije gladan, cak i ne trazi sam. Onda sam izbacila jedan mlijecni obrok pa sad ima 4 boce po 240ml i kasicu. I svejedno mi puno bljuca jer mi se cini da se prejede. Navecer ne moze cijelu bocu pojest jer mu je jednostavno.pregust taj raspored.
    Kako mame kojima su klinci na ad kombiniraju obroke? Ja vise ne znam sta cu. Ujutro oko 8 jede, onda oko 10 idemo u setnju, spava…SPAVA do podne ili duze, a onda do 20h treba ugirat sve te obroke. Nemam pojma koliko tih mlijecnih obroka njima treba? Pa nije ni da mu ta kasica moze biti ne znam kako kaloricna kad tu nema masti ni neceg konkretnog… Glupo mi ga je sad nasopavat, a jos gluplje da mu uskratim po danu pa opet pocne jest po noci. Dovoljno je velik i tezak da ga drzi do jutra sve sto jede 🤦🏻‍♀️😊

Idem ti naći na faceu raspored hranjenja za bebe na adu ali mislim da ti je mali po šabloni. Bebe nakon 6 mjeseca nemaju više potrebe za noćnim hranjenjem, tvoj je to sam izbacio (bravo), a dohranom izbacuješ jedan mliječni obrok - znači imala si ih 5 u danu i sad su 4 plus 1 kruti obrok.
    Idem provjeriti pa javim kako drugi to

Mislimo na isto, pa me molim te ispravi ak sam kaj krivo skužila 😊

🤣🤣🤣 Prave smo, odmah googlaj i pomaži supatniku 😘

• Ivonne
    13. Prosinac 2019. 07:55

I 500🎉🎉🎉🎉🎉

Tiha
    13. Prosinac 2019. 08:02

Ivonne

Tiha

Ivonne

krino

Mameee, help. Moj mali sad vec fino jede kasice. Izbacio je nocno hranjenje sam. Vec tjedan dana nista. Sada tih 5 mlijecnih obroka pokusavam ugurat u onih 12-13h plus jedna kasica koju strusi poprilicno. On nije gladan, cak i ne trazi sam. Onda sam izbacila jedan mlijecni obrok pa sad ima 4 boce po 240ml i kasicu. I svejedno mi puno bljuca jer mi se cini da se prejede. Navecer ne moze cijelu bocu pojest jer mu je jednostavno.pregust taj raspored.
    Kako mame kojima su klinci na ad kombiniraju obroke? Ja vise ne znam sta cu. Ujutro oko 8 jede, onda oko 10 idemo u setnju, spava…SPAVA do podne ili duze, a onda do 20h treba ugirat sve te obroke. Nemam pojma koliko tih mlijecnih obroka njima treba? Pa nije ni da mu ta kasica moze biti ne znam kako kaloricna kad tu nema masti ni neceg konkretnog… Glupo mi ga je sad nasopavat, a jos gluplje da mu uskratim po danu pa opet pocne jest po noci. Dovoljno je velik i tezak da ga drzi do jutra sve sto jede 🤦🏻‍♀️😊

Idem ti naći na faceu raspored hranjenja za bebe na adu ali mislim da ti je mali po šabloni. Bebe nakon 6 mjeseca nemaju više potrebe za noćnim hranjenjem, tvoj je to sam izbacio (bravo), a dohranom izbacuješ jedan mliječni obrok - znači imala si ih 5 u danu i sad su 4 plus 1 kruti obrok.
    Idem provjeriti pa javim kako drugi to

Mislimo na isto, pa me molim te ispravi ak sam kaj krivo skužila 😊

🤣🤣🤣 Prave smo, odmah googlaj i pomaži supatniku 😘

Ma to 😁 pa zato smo si tu 🥰
    500 🥳🥳😊

krino
    13. Prosinac 2019. 08:24

Bome ste prave cure! Ja jucer googlam i neki odgovor pedijatrice nadjem da treba minimalno 2 mlijecna obroka na dan. Mmmmda... To mi bas i nije pomoglo. Frendica mi kaze da je njemu to malo i da mu moram dat vise. A on mi nije gladan. To definitivno. Ja mislim da ga cak i presopam kad bljuci. Jucer je jeo ciklu sa batatom i promijenili smo ga 3x. Sve je ljubicasto kad podrigne. Slina ljubicasta i par sati poslije kasice. Tetre...ma necu ni pricat 🤣🤦🏻‍♀️
    Hvala svima na angazmanu 🥰😘😘😘😘

nena1986
    13. Prosinac 2019. 09:46

Jutro cure, mi vec dva dana muku mucimo sa zubima, vrištanje oko dva sata navecer. Toliko se jucer derala da sam joj dala paracetamol 😢. Toliko joj se spava da ne moze gledati... Jucer sam joj dala oslića sa juhom. Ta ne bira, samo trpaj 😂🐷
    500 ❤🎉  cure, bravo 👌

krino
    13. Prosinac 2019. 11:25

Mi cemo danas probati avokado i bananu. Banana premijerno. Prva vocka 😊 i standardne 4 boce.
    Neka papaju samo

• marlona
    13. Prosinac 2019. 12:28

Bok cure 🙋‍♀️ 
    Katiesu, joj, kozice, izdrži, nadamnse da nije jako strašno... Čim sam pročitala učinilo mi se da vidim točkice na njoj, srećom, samo paničarim 🙇‍♀️😣
    Neno, bravo za papalicu, jel ideš po principu blw ili? 
    Svašta ste pisale, ali ja sam momentalno zaboravila...
    Moja je prekjučer bila sva neka čudna, prvo nam je uspavljivanje za noć trajalo preko sat vremena, nije plakala, samo nije htjela spavati nego se igrala, tako da je tek u 22h zaspala, a onda je spavala do 4 i 20 👀😳 pa do 6 i 45. Najmanje buđenja ikad. Zato smo noćas nadoknadili buđenja, od 1 pa onda svako toliko, barem 5,6 buđenja 😩
    Zato sad spava na meni, nakon neuspješnog transfera u krevetić 😅 

• Lana30
    13. Prosinac 2019. 13:57

Bok mame, može vaša iskustva. Mi smo 9 mj sutra. Međutim, još se nismo posjeli i ne drzi se na nogicama kad ga se drzi samo za ruke. Vrti se, prevrce, vojnicki puze, digne se na 4, ali jos ne puze zapravo. Doktor kaze da ima fore jos cca mj dana. 
    Kakva su vasa iskustva, pomalo sam zabrinuta?!
    Hvala 😊😊

nena1986
    13. Prosinac 2019. 18:33

marlona

Bok cure 🙋‍♀️
    Katiesu, joj, kozice, izdrži, nadamnse da nije jako strašno… Čim sam pročitala učinilo mi se da vidim točkice na njoj, srećom, samo paničarim 🙇‍♀️😣
    Neno, bravo za papalicu, jel ideš po principu blw ili?
    Svašta ste pisale, ali ja sam momentalno zaboravila…
    Moja je prekjučer bila sva neka čudna, prvo nam je uspavljivanje za noć trajalo preko sat vremena, nije plakala, samo nije htjela spavati nego se igrala, tako da je tek u 22h zaspala, a onda je spavala do 4 i 20 👀😳 pa do 6 i 45. Najmanje buđenja ikad. Zato smo noćas nadoknadili buđenja, od 1 pa onda svako toliko, barem 5,6 buđenja 😩
    Zato sad spava na meni, nakon neuspješnog transfera u krevetić 😅

Poceli smo standardno, sa kasicama, jer nije sjela kako spada a jela ocima 😂, pa smo krenuli. Ne pazim na uvodenje namirnica, jede sezonsko i ono sto sam domace zamrznula od kraja ljeta (smokve, sljive, kupine). Ne da mi da je hranim, sama mora staviti ruku sa zlicom u usta, jos sjedi na meni. Potpuno samu cu je pustiti kada bude sjedila u hranilici. Ajmo rec da smo za sad neka kombinacija blw-a i klasicnog hranjenja. Nekw stvari joj pustim da grabi sama i to joj pustim u komadima (avokado, mandarina, bundeva, banana, jabuka), a ako radim tekuce onda ja grabim, ona trpa u usta. Uziva, ona i mi

nena1986
    13. Prosinac 2019. 18:39

Lana30

Bok mame, može vaša iskustva. Mi smo 9 mj sutra. Međutim, još se nismo posjeli i ne drzi se na nogicama kad ga se drzi samo za ruke. Vrti se, prevrce, vojnicki puze, digne se na 4, ali jos ne puze zapravo. Doktor kaze da ima fore jos cca mj dana.
    Kakva su vasa iskustva, pomalo sam zabrinuta?!
    Hvala 😊😊

Ne znam, jos nam je rano (ili nije 😁), jos se nije posjela. Ali je ljencina. Tek se jucer npr, okrenula s leđa na trbuh. Rukica bi joj ostajala ispod tijela i nikako. Pretpostavljam da cemo i sa ostalim kasniti. Pedijatrica se nije zabrinjavala. Mozda imas samo ljencinu, kao ja?! 😂 Probaj naci kakve vjezbice ma youtube -u, ili ako imas kakvog fizioterapeuta u blizini da ti pokaze. Tako sam ja nasla za nju za to prevrtanje, al dzaba mi dok ona to nije sama... mislim mozda bi ti moglo pomoci 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.