Uspješnost moje kombinacije mogu javit nakon vaganja, 4.12., ali prošli mjesec je tako dobio 600g. Sad smo san mo povećali ml flašice
Nemas mlijeka ili on nije neki izjelica? Nisam uspjela pratit prije…
On se rodio 3 tjedna ranije, sa 2770, žutica i meni jako slabo mlijeko.. Tak da nikak nije dobivao na težini, pa smo već s tjedan dana uveli flašicu i od tada kombiniramo. On sad i puno bolje jede, a i meni je mlijeko bolje
bolesne bebice ozdravite sto prije! krino, ja bi svoju mamu h top pa za mađarsku. bas čudno da svojoj ne možeš reci tj dokazati. meni neugodno reci svekricima al moju bi dobro oprala.
ovu noć smo imali samo 3 buđenja, ide na bolje. sise su mi bas bolne i tvrde jako bile, mislim po tom da je skok. par dana i noći je cicao kao lud. evo sad spava ispod nape, ja ne znam kako ćemo se odviknuti od te glupe nape. zuji mi u usima
mislim da sam vidjela da će u ponedjeljak snijeg, vidjela sam pahuljicu na mobitelu 🤣 sto vi kažete cure? treba tu gamad poubijati pa si mislim da će bit manje i tih prehlada
Dobro jutro 😀
Jel vasi bebaci dizu glavicu dok leze na ledima? Moj ima 4 mjeseca i poceo je dizati glavu kao da bi se digo?! Neznam jel to normalno 🤷♀️
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Dize glavu ko da pravi trbušnjak. Pa nije bas dobro ali nije ni jako zabrinjavajuce. Vidjela moja pedica da mala radi pa ju je dizala ali je rekla da se oslanja na podlogu cijelim stopalom pa je ok. To dizanje glave je jedan od pokazatelja jaceg tonusa misica
Jutro i od nas. Javlja se nemajka 🙈🙈 zaspala sam danas i nahranila svoje dijete tek nakon skoro 6 sati 🙈🙈 bas mi je bed. A ja sam kriva jer sam umjesto da spavam svrljila po mobitelu (kao, malo vremena za mene i to).. danas idem spavat s kokosima da bi se naspavala i budila na vrijeme.
Snijeg i kod mene prikazuje za slavoniju. Za zagreb i sjever nista ne pokazuje.
Moja vec negdje 3, 4 tjedana dize glavu (kao da zeli napraviti trbusnjak), al se nisam zabrinula oko toga 🤔 reko uci nove stvari pa valda tako i to..
Ja ne znam kak je moja bebuska od jedan, dva max tri budenja dosla do sto. Grrrr
Stariji od pocetka nije spavao pa se nisam imala na što naviknuti a ovo je koma. Toliko se rotira i vrišti. Sad po novom zna zaspat i na boku i trbuhu, ne vrišti svaki put kad se okrene.
Sise me bole od njenog natezanja, zubi su sigurno
Jutro! Mi danas malo produžili, prevarila ga s hranjenjem da ostane još malo u krevetu. i mene sve boli, sinoć je jeo kao da nema sutra 😕 neznam jesu zubi ili se bliži novi skok? 🙈
Nadam se da su bolesni bolje, Krino jel prošla temperatura?
Dize glavu ko da pravi trbušnjak. Pa nije bas dobro ali nije ni jako zabrinjavajuce. Vidjela moja pedica da mala radi pa ju je dizala ali je rekla da se oslanja na podlogu cijelim stopalom pa je ok. To dizanje glave je jedan od pokazatelja jaceg tonusa misica
Bas tako, kao da pravi trbusnjake, danas idemo na kontrolu pa cu to spomenit.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Bas tako, kao da pravi trbusnjake, danas idemo na kontrolu pa cu to spomenit.
Tako je i moja mala počela, ali ima već dosta kako je krenula. Ja stalno brijem da ima hipertonus, ali valjda bi pedica uočila do sad na nekoj kontroli. Ne znam. Djeluje mi cijela dosta kruta iako svi govore kako je super sto se tice motorike.
Bas me zanima šta će ti reći na kontroli.. Javi svakako 👏
Sortiraj odgovore
Najstariji