Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tiha
    25. Studeni 2019. 09:46

mmamma

Tiha

Uspješnost moje kombinacije mogu javit nakon vaganja, 4.12., ali prošli mjesec je tako dobio 600g. Sad smo san mo povećali ml flašice

Nemas mlijeka ili on nije neki izjelica? Nisam uspjela pratit prije…

On se rodio 3 tjedna ranije, sa 2770, žutica i meni jako slabo mlijeko.. Tak da nikak nije dobivao na težini, pa smo već s tjedan dana uveli flašicu i od tada kombiniramo. On sad i puno bolje jede, a i meni je mlijeko bolje

katiesu
    25. Studeni 2019. 10:01

bolesne bebice ozdravite sto prije! krino, ja bi svoju mamu h top pa za mađarsku. bas čudno da svojoj ne možeš reci tj dokazati. meni neugodno reci svekricima al moju bi dobro oprala. 
    ovu noć smo imali samo 3 buđenja, ide na bolje. sise su mi bas bolne i tvrde jako bile, mislim po tom da je skok. par dana i noći je cicao kao lud. evo sad spava ispod nape, ja ne znam kako ćemo se odviknuti od te glupe nape. zuji mi u usima 
    mislim da sam vidjela da će u ponedjeljak snijeg, vidjela sam pahuljicu na mobitelu 🤣 sto vi kažete cure? treba tu gamad poubijati pa si mislim da će bit manje i tih prehlada

Nikolina95
    25. Studeni 2019. 10:05

Dobro jutro 😀 
    Jel vasi bebaci dizu glavicu dok leze na ledima? Moj ima 4 mjeseca i poceo je dizati glavu kao da bi se digo?!  Neznam jel to normalno 🤷‍♀️

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    25. Studeni 2019. 10:23

Dize glavu ko da pravi trbušnjak. Pa nije bas dobro ali nije ni jako zabrinjavajuce. Vidjela moja pedica da mala radi pa ju je dizala ali je rekla da se oslanja na podlogu cijelim stopalom pa je ok. To dizanje glave je jedan od pokazatelja jaceg tonusa misica

CiniMINIS
    25. Studeni 2019. 10:26

Jutro i od nas. Javlja se nemajka 🙈🙈 zaspala sam danas i nahranila svoje dijete tek nakon skoro 6 sati 🙈🙈 bas mi je bed. A ja sam kriva jer sam umjesto da spavam svrljila po mobitelu (kao, malo vremena za mene i to).. danas idem spavat s kokosima da bi se naspavala i budila na vrijeme.
    Snijeg i kod mene prikazuje za slavoniju. Za zagreb i sjever nista ne pokazuje.
    Moja vec negdje 3, 4 tjedana dize glavu (kao da zeli napraviti trbusnjak), al se nisam zabrinula oko toga 🤔 reko uci nove stvari pa valda tako i to..

• Ivonne
    25. Studeni 2019. 10:29

Ja ne znam kak je moja bebuska od jedan, dva max tri budenja dosla do sto. Grrrr
    Stariji od pocetka nije spavao pa se nisam imala na što naviknuti a ovo je koma. Toliko se rotira i vrišti. Sad po novom zna zaspat i na boku i trbuhu, ne vrišti svaki put kad se okrene.
    Sise me bole od njenog natezanja, zubi su sigurno

• Nikki
    25. Studeni 2019. 10:49

Jutro! Mi danas malo produžili, prevarila ga s hranjenjem da ostane još malo u krevetu. i mene sve boli, sinoć je jeo kao da nema sutra 😕 neznam jesu zubi ili se bliži novi skok? 🙈
    Nadam se da su bolesni bolje, Krino jel prošla temperatura?

Nikolina95
    25. Studeni 2019. 11:27

Ivonne

Dize glavu ko da pravi trbušnjak. Pa nije bas dobro ali nije ni jako zabrinjavajuce. Vidjela moja pedica da mala radi pa ju je dizala ali je rekla da se oslanja na podlogu cijelim stopalom pa je ok. To dizanje glave je jedan od pokazatelja jaceg tonusa misica

Bas tako, kao da pravi trbusnjake, danas idemo na kontrolu pa cu to spomenit. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Nikki
    25. Studeni 2019. 12:43

26.11 Muller 15% na sve pelene

TonkicaPrrr
    25. Studeni 2019. 13:08

Nikolina95

Ivonne

Bas tako, kao da pravi trbusnjake, danas idemo na kontrolu pa cu to spomenit.

Tako je i moja mala počela, ali ima već dosta kako je krenula. Ja stalno brijem da ima hipertonus, ali valjda bi pedica uočila do sad na nekoj kontroli. Ne znam. Djeluje mi cijela dosta kruta iako svi govore kako je super sto se tice motorike. 
    Bas me zanima šta će ti reći na kontroli.. Javi svakako 👏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.