Bok cure… ti neki pedijatri stvarno nisu baš svi svoji 🙄…
Suosjećam s vama prehlađenima, i kod mene bolnica. Svi osim nas dvije. Neka tako i ostane. Preventivno žderem med, đumbir i limun + poneki češnjak, bit će da djeluje ✌🙄….
Par dana dohrane/isprobavanja nije baš bilo nešto, al jučer ubila kivi 😂 (nisam joj htjela dati puno, za prvi put, čisto da vidim kako će reagirati i zbog kakice), a danas ubila maneštricu (luk, brokula, mrkva + maslinovo ulje). Još ne sjedi pa je stavim na sebe, ispred nje žlicu držim u rukama a ona moju ruku sa žlicom u usta, i gura ko sumanuta. Malo sam joj pognječila, al ostali su komadi, meki doduše i sve to ona fino žvače, cucla, jede. I ko prase bude, sva musava, ruke i lice do očiju 🙈👌. Polpete od špinata su isto relativno dobro prošle. Sutra ćemo palačinke od banane, pa da vidimo kako banana sjeda 😂. Šta ostane, ja riješim 😂🙈
Neno super vam ide! Kako si radila polpete od spinata?
Ja nakon jela perem i sebe i njega 🤣
Probala mu staviti malo veći onaj plastični podbradak iz ikee, onda trpa i njega u usta 🤦♀️ smijeh...
Ja pd nadam da će uskoro moći sam sjediti...
Bok cure, bravo za male papalice 😁
Evo gs svira gitaru, a ona pjeva i viče 😄 jako ju zabavlja gitara, bit će mala rockerica 🎸🤘
Mi bile danas u gradu,popratile malo prosvjed, ali nismo išle u gužvu, okolo smo šetale pa kasnije na kavu s frendicom, sve smo obavile, šetnju, spavanje, presvlačenje, papanje u kafiću 🤱☕ baš je dobro bilo 😁
I ja sumnjam na zube, jer također nateže cicu noću, a noćas se probudila s vriskom 😣 i baš jako grize sve oko sebe, valjda bude štogod..
Za ovo dizanje ko trbušnjaci, tipa uz poluležećeg u sjedeći sam čitala da nije dobro, da se vježbaju krive skupine mišića, posjedanje bi trebalo ići iz četveronožnog položaja ili iz bočnog (vrtnog patuljka), ali sad ne mogu naći konkretno zašto nisu dobri ti "trbušnjaci"...
Suosjećam s vama prehlađenima, i kod mene bolnica. Svi osim nas dvije. Neka tako i ostane. Preventivno žderem med, đumbir i limun + poneki češnjak, bit će da djeluje ✌🙄….
Par dana dohrane/isprobavanja nije baš bilo nešto, al jučer ubila kivi 😂 (nisam joj htjela dati puno, za prvi put, čisto da vidim kako će reagirati i zbog kakice), a danas ubila maneštricu (luk, brokula, mrkva + maslinovo ulje). Još ne sjedi pa je stavim na sebe, ispred nje žlicu držim u rukama a ona moju ruku sa žlicom u usta, i gura ko sumanuta. Malo sam joj pognječila, al ostali su komadi, meki doduše i sve to ona fino žvače, cucla, jede. I ko prase bude, sva musava, ruke i lice do očiju 🙈👌. Polpete od špinata su isto relativno dobro prošle. Sutra ćemo palačinke od banane, pa da vidimo kako banana sjeda 😂. Šta ostane, ja riješim 😂🙈
Probala mu staviti malo veći onaj plastični podbradak iz ikee, onda trpa i njega u usta 🤦♀️ smijeh…
Ja pd nadam da će uskoro moći sam sjediti…
Po ovom receptu, a ima ih na njenom blogu još nekoliko zanimljivih za klince... https://hadoka.hr/blog/polpete-od-spinata-blw/
Probala mu staviti malo veći onaj plastični podbradak iz ikee, onda trpa i njega u usta 🤦♀️ smijeh…
Ja pd nadam da će uskoro moći sam sjediti…
Po ovom receptu, a ima ih na njenom blogu još nekoliko zanimljivih za klince… https://hadoka.hr/blog/polpete-od-spinata-blw/
Tnx
Danas su nam doktori na razini kolko vidim 😅. Nemam drugih rijeci.. evo, sad cu uvesti ad i smiksat mljeveni keks u njega 😒.
Ne kuzim zasto savjetovanje nije prije cijepljenja i drugih kontrola, znaju da se dijete uznemiri i dere i da nista ne cujes. Meni je super sto muz ide samnom pa on prica s pedicom a ja malu smirujem, inace 90% toga ne bi ni razumjela.
Nikolina, bravo za tezinu 😊. I nadam se da nece biti reakcije na ovo jedno cijepivo.
Krino, rago mi je cut da je malac dobro, ti sad isto ko nena dumbira, bijelog luka i proci ce brzo.
Marlona, super za uzivanje danas 😊 treba to ponekad
Danas su nam doktori na razini kolko vidim 😅. Nemam drugih rijeci.. evo, sad cu uvesti ad i smiksat mljeveni keks u njega 😒.
A smijale ste mi se kad sam rekla da sarmu u blender treba stavit. Eto. Da krkne sarmu do jutra je ziher ko bog 🤣
Jedva zaspao. Njonja mu se sad navecer pocela opako punit. Ne moze zaspat. Usisala sam mu valjda vec 3-4x u zadnjih sat vremena. Cijeli dan je bio ok. Mozda nisam trebala s njim van? Vratili smo se u 14h. A opet, svima dobro dodje da nos procuri kad izadjes... Jedino da sad opet nije zbog mene jer sam ja danas u komi. Uglavnom, zaspao je, ali jedva.
A smijale ste mi se kad sam rekla da sarmu u blender treba stavit. Eto. Da krkne sarmu do jutra je ziher ko bog 🤣
🤣🤣🤣🤣 a baš si me nasmijala
Meni se cini da smo mi napokon smanjili na 2 nocna budenja. Ovo u 6 ujutro vec racunam kao dan😁
A i nekad bude u 7 pa super
Sortiraj odgovore
Najstariji