Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    25. Studeni 2019. 17:35

Nikki

nena1986

Bok cure… ti neki pedijatri stvarno nisu baš svi svoji 🙄…
    Suosjećam s vama prehlađenima, i kod mene bolnica. Svi osim nas dvije. Neka tako i ostane. Preventivno žderem med, đumbir i limun + poneki češnjak, bit će da djeluje ✌🙄….
    Par dana dohrane/isprobavanja nije baš bilo nešto, al jučer ubila kivi 😂 (nisam joj htjela dati puno, za prvi put, čisto da vidim kako će reagirati i zbog kakice), a danas ubila maneštricu (luk, brokula, mrkva + maslinovo ulje). Još ne sjedi pa je stavim na sebe, ispred nje žlicu držim u rukama a ona moju ruku sa žlicom u usta, i gura ko sumanuta. Malo sam joj pognječila, al ostali su komadi, meki doduše i sve to ona fino žvače, cucla, jede. I ko prase bude, sva musava, ruke i lice do očiju 🙈👌. Polpete od špinata su isto relativno dobro prošle. Sutra ćemo palačinke od banane, pa da vidimo kako banana sjeda 😂. Šta ostane, ja riješim 😂🙈

Neno super vam ide! Kako si radila polpete od spinata?
    Ja nakon jela perem i sebe i njega 🤣
    Probala mu staviti malo veći onaj plastični podbradak iz ikee, onda trpa i njega u usta 🤦‍♀️ smijeh…
    Ja pd nadam da će uskoro moći sam sjediti…

Po ovom receptu, a ima ih na njenom blogu još nekoliko zanimljivih za klince... https://hadoka.hr/blog/polpete-od-spinata-blw/

• Nikki
    25. Studeni 2019. 19:27

nena1986

Nikki

nena1986

Bok cure… ti neki pedijatri stvarno nisu baš svi svoji 🙄…
    Suosjećam s vama prehlađenima, i kod mene bolnica. Svi osim nas dvije. Neka tako i ostane. Preventivno žderem med, đumbir i limun + poneki češnjak, bit će da djeluje ✌🙄….
    Par dana dohrane/isprobavanja nije baš bilo nešto, al jučer ubila kivi 😂 (nisam joj htjela dati puno, za prvi put, čisto da vidim kako će reagirati i zbog kakice), a danas ubila maneštricu (luk, brokula, mrkva + maslinovo ulje). Još ne sjedi pa je stavim na sebe, ispred nje žlicu držim u rukama a ona moju ruku sa žlicom u usta, i gura ko sumanuta. Malo sam joj pognječila, al ostali su komadi, meki doduše i sve to ona fino žvače, cucla, jede. I ko prase bude, sva musava, ruke i lice do očiju 🙈👌. Polpete od špinata su isto relativno dobro prošle. Sutra ćemo palačinke od banane, pa da vidimo kako banana sjeda 😂. Šta ostane, ja riješim 😂🙈

Neno super vam ide! Kako si radila polpete od spinata?
    Ja nakon jela perem i sebe i njega 🤣
    Probala mu staviti malo veći onaj plastični podbradak iz ikee, onda trpa i njega u usta 🤦‍♀️ smijeh…
    Ja pd nadam da će uskoro moći sam sjediti…

Po ovom receptu, a ima ih na njenom blogu još nekoliko zanimljivih za klince… https://hadoka.hr/blog/polpete-od-spinata-blw/

Tnx

CiniMINIS
    25. Studeni 2019. 19:30

Danas su nam doktori na razini kolko vidim 😅. Nemam drugih rijeci.. evo, sad cu uvesti ad i smiksat mljeveni keks u njega 😒.
    Ne kuzim zasto savjetovanje nije prije cijepljenja i drugih kontrola, znaju da se dijete uznemiri i dere i da nista ne cujes. Meni je super sto muz ide samnom pa on prica s pedicom a ja malu smirujem, inace 90% toga ne bi ni razumjela.
    Nikolina, bravo za tezinu 😊. I nadam se da nece biti reakcije na ovo jedno cijepivo.
    Krino, rago mi je cut da je malac dobro, ti sad isto ko nena dumbira, bijelog luka i proci ce brzo.
    Marlona, super za uzivanje danas 😊 treba to ponekad

krino
    25. Studeni 2019. 20:37

CiniMINIS

Danas su nam doktori na razini kolko vidim 😅. Nemam drugih rijeci.. evo, sad cu uvesti ad i smiksat mljeveni keks u njega 😒.

A smijale ste mi se kad sam rekla da sarmu u blender treba stavit. Eto. Da krkne sarmu do jutra je ziher ko bog 🤣

krino
    25. Studeni 2019. 22:03

Jedva zaspao. Njonja mu se sad navecer pocela opako punit. Ne moze zaspat. Usisala sam mu valjda vec 3-4x u zadnjih sat vremena. Cijeli dan je bio ok. Mozda nisam trebala s njim van? Vratili smo se u 14h. A opet, svima dobro dodje da nos procuri kad izadjes... Jedino da sad opet nije zbog mene jer sam ja danas u komi. Uglavnom, zaspao je, ali jedva. 

• Nikki
    25. Studeni 2019. 23:10

krino

CiniMINIS

A smijale ste mi se kad sam rekla da sarmu u blender treba stavit. Eto. Da krkne sarmu do jutra je ziher ko bog 🤣

🤣🤣🤣🤣 a baš si me nasmijala

• Nikki
    25. Studeni 2019. 23:12

Mi smo na korak do zaspivanja, laku noć cure, mirnu noć želim 💤

• Mino19
    26. Studeni 2019. 07:13

Meni se cini da smo mi napokon smanjili na 2 nocna budenja. Ovo u 6 ujutro vec racunam kao dan😁
    A i nekad bude u 7 pa super

• marlona
    26. Studeni 2019. 08:39

Jutro cure 🙂
    Mi još uvijek dobro spavamo do 4, s jednim hranjenjem najčešće i onda kreće kao nacicavanje do 6,7. I sad zadnjih par dana me to počelo baš umarati, dosad je bilo ok, normalno sam funkcionirala, ali zadnjih par dana se baš umorna budim 😩 pa samo da pitam, cure čije bebe hoće dudu, koje dude koristite da su ih prihvatili? Pa da probamo, jer ona ne spava s cicom u ustima, samo ju stavi u usta, i onda odmah izbaci i stavi prst. Pa sam mislila s dudom probati, jer to namještanje stalno na cicu jednu pa drugu me umara. Ne znam, nisam pametna 🤷😶

krino
    26. Studeni 2019. 08:52

Jutro svima. Kako smo? Mi smo zaspali u 22, jedva. Od 5 usisavano nos. Non stop. Nikad kraja. Samo kapam fiziolosku, prodje 10min, usisam sve, kako prodje par minuta, opet sve puno. I falje malo kasljica. Nije nis strasno. Place i rida dok mu to usisavam. Probala sam sebi, nista to ne boli. Samo im je valjda nelagodno... I tako... Koliko vi cistite taj nos? Pijem kabu, cak je i topla. A mozda operem i kosu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.