Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    24. Studeni 2019. 17:00

Bebaci sto prije ozdravite, mislim da jr to nesto najgore kad su tako jadni bolesni 😣
    Mi vec par dana nikako nespavamo, stavim ga na sisu i tako provodimo noći bas sam vise iscrpljena. 
    Hitne su strasne, ja sam imala iskustvo sa hitnom u merkurilu kad samo imali sudar, a ja bila trudna, bilo je napocetku trudnoce dosla sam da vidim jel sve uredu bez obzira sto nije jak sudar bio, cekala sam pola sata doktora da dode iako nije bilo drugih pacijenata, toliko o tome. Bogu hvala sve je uredu bilo. Da pohvalim GS danas dosao sa posla i kaze on ce kuhat, on kuho i usput dadiljo, a mama gledala film 😀😀
    Sutra imao pregled i cjepivo, nemigu docekat da vidim kilazu 🤗😄

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

pelinka
    24. Studeni 2019. 21:34

Upravo sam maloprije pomislila kako bih radije ponovo prosla porod. A nije uopce bio ni kratak ni lagan. Znaci, danasnje dnevno spavanje jednom 20min i jednom 30. I to jedva! Zabavimo ga necim na 5, 10min i gotovo. Vikanje, cendranje, plakanje. Nista mu ne pase. Zaspao je sad u 20h nakon 15 minuta neuspjesnog samouspavljivanja i jos 15 minuta uspjesnog nunanja. Probudio se, naravno, u 20:30. Sisao, zaspao na sisi. Prebacim ga u krevetic, oci ko u sove. I onda borba narednih 45min. Eno spava, a ja nemam volje otprilike nista. A sutra je ponedjeljak i opet smo sami do popodne.. nadam se da ce bit bolje.. krino, procitala sam tvoja iskustva s tim nespavanjem i mogu ti samo reci SVAKA CAST! Meni sad vec dost 🙈

nena1986
    24. Studeni 2019. 21:55

Krino, bogme čelični živci će ti trebati s mamicon svojom 🙈, i tebi Pelinka s tim cendranjem i nespavanjem.... koma je, ali proći će, svaki period nosi neke svoje izazove (ljepše reć nego probleme 😂) 
    Ciniminis, sigurna sam da je retrogradni merkur u pitanju 😂😂😂
    Nikolina sretno sa cjepivom i na vaganju 👌, mi idemo na kontrolno vaganje u petak 🙄
    Mirnu noć vam želim svima!!! 😘

TonkicaPrrr
    25. Studeni 2019. 07:12

pelinka

Upravo sam maloprije pomislila kako bih radije ponovo prosla porod. A nije uopce bio ni kratak ni lagan. Znaci, danasnje dnevno spavanje jednom 20min i jednom 30. I to jedva! Zabavimo ga necim na 5, 10min i gotovo. Vikanje, cendranje, plakanje. Nista mu ne pase. Zaspao je sad u 20h nakon 15 minuta neuspjesnog samouspavljivanja i jos 15 minuta uspjesnog nunanja. Probudio se, naravno, u 20:30. Sisao, zaspao na sisi. Prebacim ga u krevetic, oci ko u sove. I onda borba narednih 45min. Eno spava, a ja nemam volje otprilike nista. A sutra je ponedjeljak i opet smo sami do popodne.. nadam se da ce bit bolje.. krino, procitala sam tvoja iskustva s tim nespavanjem i mogu ti samo reci SVAKA CAST! Meni sad vec dost 🙈

To smo i mi prošli u to vrijeme, trajalo par dana. Vjerujem da je skok! Drži se 🙄😊
    I svi ostali također. 
    I dobro jutro 😁

• Mino19
    25. Studeni 2019. 07:31

Dobro jutro. Kako ste, kako vam je prosla noc? Jesu li bolesne bebice ista bolje?😊

Tiha
    25. Studeni 2019. 07:54

Jutro svima! I ja se nadam da su svima bebice dobro! Mi smo valjda za sad ok s nosićem, ispirali ko ludi i ne smeta ga ništa. Sinoć smo skinuli jednu stranu krevetića i spojili ga s našim krevetom. Tek sam ga u pola 6 prebacila k nama jer su mu rukice bile ledene, ali sam se zato naspavala i konačno probudila neukočena! Do petka smo sami 

Tiha
    25. Studeni 2019. 08:11

Mozak slabo radi 🙈 kombiniramo dojenje i flašicu! Počeli smo kako su nam rekli, 10 min dojenje pa flašica. Onda su krenule muke koga slušati jer takva kombinacija nama nije išla. Najede se na cici pa neće flašicu, nikako dobit na kilaži. Onda smo dali flašicu pa cicu, majstor jede i za koju minutu bljucne skoro sve. Tako da sad ima 2 flašice (ignoriram preporuku za 3 jer osim po noći skoro ne bi ni dojila), jedna je cca 10 ujutro, iduća prije spavanja, po novome oko 20. Ta dva puta jedino ne nudim cicu, ostalo samo nacicava. Nadam se da će iskustvo pomoć

Tiha
    25. Studeni 2019. 08:12

Uspješnost moje kombinacije mogu javit nakon vaganja, 4.12., ali prošli mjesec je tako dobio 600g. Sad smo san mo povećali ml flašice

25. Studeni 2019. 09:30

Jutro 🙂
    Mi smo okej spavali, ali se pred jutro probudila s vriskom, placem, malo sam ju utjesila i nastavila je dalje spavati... Jedva cekam da rijesimo te zube, vidim da ju boli, a zuba nigdje na vidiku... 😒
    Mi za nos koristimo one sprejeve s rasprsivacem, ali sad kako je veca ne da mi vise i okrece glavu, odmice se i bas ju tesko ulovim, tako da kad potrosim mislim da cu samo kapati s fizioloskom... 
    Nadam se da su vase bebice bolje i da ce brzo ozdraviti 🙂

25. Studeni 2019. 09:32

Tiha

Uspješnost moje kombinacije mogu javit nakon vaganja, 4.12., ali prošli mjesec je tako dobio 600g. Sad smo san mo povećali ml flašice

Nemas mlijeka ili on nije neki izjelica? Nisam uspjela pratit prije... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.