Mog za sad jos nista ne hvataja sam popodne tako lijepo odspavala cak dva sata s malom a on se trudio biti sto tisi da nas ne probudi.
Moja cura je danas nesto posebno pospana, kako su vasi klinci danas? Igrale smo se negdje 3 put po pola sata (mozda max 45 min) i uspjela je izdrzat kupanje, ostalo vrijeme je odma nakon hranjenja krenula ruljit okice i zijevat pa sam ju odma spakirala u krevet.
Znaš da je i moja danas pospana. Dizanje u 7:30, spavanje od 8:30-09:30, pa od 11:00-13:30, pa od 15:30-16:30, pa od 17:00-19:00. I sad za noć je u 21 zaspala, i za divno čudo prebacila sam je u njen krevetić i spava 😱
Ne smijem ovo ni čitati, dva puta po 20min 🤪🤦♀️
Mog za sad jos nista ne hvataja sam popodne tako lijepo odspavala cak dva sata s malom a on se trudio biti sto tisi da nas ne probudi.
Moja cura je danas nesto posebno pospana, kako su vasi klinci danas? Igrale smo se negdje 3 put po pola sata (mozda max 45 min) i uspjela je izdrzat kupanje, ostalo vrijeme je odma nakon hranjenja krenula ruljit okice i zijevat pa sam ju odma spakirala u krevet.
Znaš da je i moja danas pospana. Dizanje u 7:30, spavanje od 8:30-09:30, pa od 11:00-13:30, pa od 15:30-16:30, pa od 17:00-19:00. I sad za noć je u 21 zaspala, i za divno čudo prebacila sam je u njen krevetić i spava 😱
Ma ima i kod nas takvih dana 😁, kad bolje razmislim, niti jedan dan ne spava u isto doba i jednako dugo, kako kada...
Ma ima i kod nas takvih dana 😁, kad bolje razmislim, niti jedan dan ne spava u isto doba i jednako dugo, kako kada…
Nama su više manje svi takvi 😪 zna biti stvarno iscrpljujuće, jedina utjeha je što spava noću tako da buđenja mogu riješiti hranjenjem bez ustajanja 👍
Jutro mame 😊 nemam mozga za odgovorit na sve, a čak ste me i nasmijale 😄 prozori stoje od ljeta, za wc je zadužen gs, koji je ovih dana šg. Jučer smo bebek i ja tramvajem otišli na drugi kraj grada kod kume, cijelo vrijeme gugutao a ja nas zaljevala plivaseptom od svih ljudi koji su mu pričali i vikali neću te dirat istovremeno ga dirajući po rukicama, ni manje ni više 😡 kod nje milina, smijanje, razgovor, spavanje, papanje, ma za poželjeti. Nakon toga nas šg vozio kod svekrve kod koje je bilo 300 stupnjeva (bolesna je i jasno mi je). Govorim joj da mu skine čarape da mu je vruće, ona meni ma ne ne i tak pol sata. Mali popizdio, dreka, nikak ga smirit. Uzela sam ga k sebi, skinula samo u bodi i on zaspao ko odrezan. Onda noć ludilo, šg spava ko top, a beba i ja od 3 budni, začepljen nos, a doma isto nemam ništa osim fiziološke i one male pumpice koja mi niš ne povuće. U 6 sam skuhala lonac kave i kao najveći protivnik tv-a za bebe, upalila babytv. Dobila sam 15 min tišine za popit kavu. Eto, olakšala dušu ❤️ nadam se da su vam bebice lijepo spavale i da ćete imati još ljepši dan
Moj mene jucer isto nazivcirao 😒 nakon kupanja mala vec bila premorena, dok sam ju nahranila i spremila na spavanje jos je potrajalo, pa je jos bila umornija i ja zamolila sg da ju uspava i stavi u krevetic i on se bas kad je ona premorena i cijeli dan sva umorna nasao nju trenirat da sama zaspi u kreveticu 😕. Pa je izmisljao da joj je puna pelena, pa nije dovoljno umorna, i slicne gluposti jer naravno nije spavala nego se derala. U jednom trenu ju je cak ostavio u kreveticu i dosao u dnevnu, kao nek se dere i sama sebe umori 😧 kad sam skocila da ju uzmem kad sam skuzila sto je napravio ju je uzeo on, nunao doslovno minutu i ona spavala ko top.
Jel itko od vas po danu ili za prvi spavanac navecer bebu samo ostavi u kreveticu i ona spava? Kod nas to funkcionira samo po noci i nakon jutarnjeg hranjenja kad je jos u spavanje modusu.
Jutro mame 😊 nemam mozga za odgovorit na sve, a čak ste me i nasmijale 😄 prozori stoje od ljeta, za wc je zadužen gs, koji je ovih dana šg. Jučer smo bebek i ja tramvajem otišli na drugi kraj grada kod kume, cijelo vrijeme gugutao a ja nas zaljevala plivaseptom od svih ljudi koji su mu pričali i vikali neću te dirat istovremeno ga dirajući po rukicama, ni manje ni više 😡 kod nje milina, smijanje, razgovor, spavanje, papanje, ma za poželjeti. Nakon toga nas šg vozio kod svekrve kod koje je bilo 300 stupnjeva (bolesna je i jasno mi je). Govorim joj da mu skine čarape da mu je vruće, ona meni ma ne ne i tak pol sata. Mali popizdio, dreka, nikak ga smirit. Uzela sam ga k sebi, skinula samo u bodi i on zaspao ko odrezan. Onda noć ludilo, šg spava ko top, a beba i ja od 3 budni, začepljen nos, a doma isto nemam ništa osim fiziološke i one male pumpice koja mi niš ne povuće. U 6 sam skuhala lonac kave i kao najveći protivnik tv-a za bebe, upalila babytv. Dobila sam 15 min tišine za popit kavu. Eto, olakšala dušu ❤️ nadam se da su vam bebice lijepo spavale i da ćete imati još ljepši dan
Ako i danas bude kriza imas onaj dm u kauflandu i dezurnu ljekarnu na okretistu 😉 al nadam se da ce biti bolje i nece biti potrebe. I ja vam svima zelim lijep dan 😊
Cijelu noc nisam oka sklopila jer dok se ja ununam ona je već budna. Od 5 jutros vrišti i place u snu, pomazim ju po trbuscicu i nastavi spavat i za 15 minuta evo je opet. Zgažena sam. Skuzila sam da joj je nos poštopan ali opet ovo vrištanje grrrr valjda nije ništa
CiniMINIS, ja pokusavam to "samouspavljivanje". Uspije jedino navecer i to nekad. Ovisi u kojem je stadiju haha. Ako je preumoran, ne moze se sam smiriti, tako da nista od toga. U pocetku je uvijek zaspao jos na sisi, pa sam ga samo spustila, al to se sad jako rijetko dogadja. Neku vecer sam ga odnijela u krevetic, sjedila na nasem krevetu pored i zaspao je za 15ak minuta. Jucer je to potrajalo sat vremena uz par nunanja po minutu, dvije. Kako kad, al trudim se. Po danu nema sanse. Nekidan je zaspao u kolijevci dok se igrao sam sa sobom, ali to je bilo prvi i jedini put u ova 3mj. Probala ga poslije opet tako ostavit, nula bodova.
Mi bili u Čk kod frendova u petak pa jučer nazad, ona spavala od 21 do 3 s hranjenjem oko ponoći, i onda od 4 do 8 spavanje sa sto tisuća buđenja 🥴 tako i noćas, papanje oko 1.30 pa oko 3.45 do 8 smo izgurale ali budi se svakih 10min, a ja nemam snage da se dignem i onda taj isprekidani san, još me i glava rasturala od 4. Gs ju uzeo oko 8 pa sam ja odspavala do 9, sad popila kavu i hranimo se sad 🙂 gs svira gitaru i ona uživa dok ga sluša, to nam je super, on ima vremena za sviranje, ona ga sluša očarana sva, a ja sam onda slobodna za štogod tih pola sata 😁
Još uvijek neće kod nepoznatih, može smiješak ako ju ja držim, ali ako ju uzmu onda odmah suze i vrištanje 😕 danas kao da je možda mslo manje nervozna nego zadnjih dana, čak se 15ak min igrala sama u gymu, nadam se da će biti dobar dan, jer sam umorna baš...
Cini, meni stavljanje u krevetić funkcionira samo za večernje spavanje i to prvo, iako ona najčešće zaspe na cici pa premjestim, ali par puta sam stavila ju pospanu u krevetić i zaspala je. Po danu nema šanse 😏
Zaštopani nosevi... Joj, mame, drž' te se 💪
Jutro ili dan. Noc koma. Do polnoc smo 100x usisavali smrklje iz nosa. Deda donionusisavac jer sam ja narucila za black friday i jos nije stigao. Od polnoc do pol 2 na meni spavao. Zakurio 39. Dobio cepic. Spavao 3,5h u komadu. Od pol 7 smo na nogama. Place, temp lagano raste. Sad je 38. Usisavamo smrklje, cini minse da je to bolje, ali uzasno mu se spava, samo cendra, ne zelim mu davat cepic dok ta temp ne poraste skroz. Ne znam nakon koliko se ide kod dr.? Ne ide mi se na hitnu danas sa svim drugim bolesnim klincima
Sortiraj odgovore
Najstariji