Hej cure! Jutro ok počelo, vodili bracu u vrtić, šetnja u kojoj je zaspao u nosiljci, probudio se ulaskom u kuću 😉 e sad, igrao se valjda samo 10min sam, ostalo njurga, sad je zaspao vidjet ćemo koliko...
Ja se sjetila da moram na hzzo za rodiljni, bili su rekli na šalteru kad napuni 5mj... pa možda danas i to obavimo...
Plakanje iz sna poznato, ali nije toliko često da me brine.
Dude neće 😭
Moj samo nukove hoce. Nisam mu odmah nudila dok ne uspostavim dojenje,ali cim sam ponudila htio ju je. U pocetku mu je ispadala pa bih cesce vracala. Sada mu ispadne samo dok po danu spava pa ako ga to probudi,prisuljam se, vratim i nastavi spavati🤣
Koliko traje taj zacepljen nos? 🤯🤯🤯
Sad smo vec 4. dan. Spava u kolicima vani po 3-4h jer po noci nemre od nosa. Cak sam iskljucila centralno grijanje da ne isusujemo jos vise zrak...
Bas me zanima tko ce prvi zube dobit...
umjesto da se odem otuširati ja sjedim i tipkam. i mene zanima tko će prvi zube dobiti 😁😁
ja s curkom nisam imala nikakvih naznaka i super je spavala preko noći, beba za poželjeti. a sad dobijem vragolana koji neće spavati, sisa kao lud i place kao najveća curica🙈
moj suprug odlazi opet na tri dana, ali kao da mi to nešto znaci, ionako dolazi doma 6,7 pa ako nešto napravi, uglavnom sve radim sama. jedino mi je super sto vozi malu u vrtić i pokupi ju. ok, imati ću auto ali svejedno mislim ići s malim pješke po nju ako bude vrijeme poslužilo. da ga ipak pohvalim malo, danas je obavio ducan 🤣🤣
Koliko traje taj zacepljen nos? 🤯🤯🤯
Sad smo vec 4. dan. Spava u kolicima vani po 3-4h jer po noci nemre od nosa. Cak sam iskljucila centralno grijanje da ne isusujemo jos vise zrak…
Bas me zanima tko ce prvi zube dobit…
Kod nas traje vec skoro 2 mjeseca 😆😆😆
moj beban spava već pola sata, bas me zanima koliko buđenja će noćas biti
moj beban spava već pola sata, bas me zanima koliko buđenja će noćas biti
Moj se od 20 probudio već 7 puta u vriskovima 😣
Samo neka krenu više, onda će jedan za drugim 👍ne mislim zub nego beba...
Jel se vama promijenio način njurganja? Naš je prije plakao onako dječje kad mu nešto smeta, sad baš njurga, onako proizvodi zvuk kao kroz nos, kao naprezanje i ne prestaje 🤦♀️🤦♀️ ne znam ni objasniti kako treba...
I sve češće pruža ručice da ga podignem/o 😍
Evo ja prijavljujem prvo puzanje. Par centimetara doduše i to na krevetu, da dođe do dude :D
Već tjedan dana pokušava baš ozbiljno, skroz se podigne na rukice i mlatara nogama, jedino još ne zna uskladiti ruke i noge pa to uglavnom završi strašnom frustracijom i krokodilskim suzama.
Jako je smiješan, čim se probudi, hop okret na trbuh, diže se na ruke i kreće mlatarati. Nekako sam baš ponosna na njega, ne mogu ni zamisliti koje je njemu to uzbuđenje, a s druge strane, od silnog uzbuđenja ne može spavati i ne znam kako ćemo mi to podnijeti haha. Jutros se probudio u pola 6 za klopu, okrenuo se na trbuh i gotovo spavanje, on je odlučio propuzati
Sortiraj odgovore
Najstariji