Cure moje, i da je išta htio (gs), nije u stanju. Skrivio, koliko mi je poznato, zasad, nije ništa. Dakle od silnog čišćenja, dobio temperaturu, grlo ga boli, eno kuka u boravku i pita se tko će mu skuhati čajić?! A ja uspavljujem Luciju. Izignorirala sam ga 😷😝
Pelinka, draga, pola sata free je luksuz koji si rijetki mogu priuštiti 😂😂😂. Pojedi nešto. Šalim se 😁
Tako ja. Imam kila ko nikad. Išla sam rodit s manje kila 🙄. Apetit nenormalan
Eto,nemoj vise da radi po kuci ako ne zelis da se razboli😂😂😂
Cure moje, i da je išta htio (gs), nije u stanju. Skrivio, koliko mi je poznato, zasad, nije ništa. Dakle od silnog čišćenja, dobio temperaturu, grlo ga boli, eno kuka u boravku i pita se tko će mu skuhati čajić?! A ja uspavljujem Luciju. Izignorirala sam ga 😷😝
Pelinka, draga, pola sata free je luksuz koji si rijetki mogu priuštiti 😂😂😂. Pojedi nešto. Šalim se 😁
Tako ja. Imam kila ko nikad. Išla sam rodit s manje kila 🙄. Apetit nenormalan
Eto,nemoj vise da radi po kuci ako ne zelis da se razboli😂😂😂
Pa da, palo mi na pamet 😝😂 ali ,realno, prije će se on izvuć na tu foru. Ono kao, bilo mi je loše prošli put 😂😂😂 hahahaha
Mog za sad jos nista ne hvata ja sam popodne tako lijepo odspavala cak dva sata s malom a on se trudio biti sto tisi da nas ne probudi.
Moja cura je danas nesto posebno pospana, kako su vasi klinci danas? Igrale smo se negdje 3 put po pola sata (mozda max 45 min) i uspjela je izdrzat kupanje, ostalo vrijeme je odma nakon hranjenja krenula ruljit okice i zijevat pa sam ju odma spakirala u krevet.
Ajme cure, ja bih ubila za pola sata free, ali mislim da bih pospremala u tih pola sata 🤦♀️ jer me već pošteno živcira nered! A gs znam da bi rađe sudjelovao nego radio ovoliko, ali radi, tu je i stariji i ništa ne stižemo 🙈 danas bili cijelo popodne vani, aktivnosti za starijeg, pa kava i kolači, bebac bio super, njurgao samo kad je bio gladan i kad mu se spavalo... evo ga sad pajki, ja idem prat suđe, nadam se da ga neću probuditi... 🤞
Mog za sad jos nista ne hvataja sam popodne tako lijepo odspavala cak dva sata s malom a on se trudio biti sto tisi da nas ne probudi.
Moja cura je danas nesto posebno pospana, kako su vasi klinci danas? Igrale smo se negdje 3 put po pola sata (mozda max 45 min) i uspjela je izdrzat kupanje, ostalo vrijeme je odma nakon hranjenja krenula ruljit okice i zijevat pa sam ju odma spakirala u krevet.
Moj danas prespavao dan. I vec oko 19 sati poceo kenjkati,oci crvene. Pokusala sam ga drzati budnim bar do 20 sati,ali zaspao u 19 i 30 i spava ko klada. Gledam ga na kameri,ni pomaknuo se nije. Meni se jos ne spava jer je proslu noc imao prvo budenje tek u 5 i 15 pa sam se prespavala😂😂😂😂
Joj tako me živcira taj nered, ali opet, kad konačno spava u svom krevetu, a ne na meni, samnom, na cici i slično, žao mi je išta raditi da je ne probudim... a kad je na meni onda ne stignem hahaha... peglamo samo ono što mislimo taj tren obući, i bitno nam je da imamo skuhano. Usišem svaki ili svaki drugi dan max. Kupaonu se trudimo održavati. Prozore nisam oprala od ljeta 🙈. Prašinu prebrišem u hodu dok snjom šetam u naručju 😌 i tako
Draže mi je da je grlim i stiskam i ljubim i igram se nego glup prozor. Ionako stano pada kiša 😂
Mog za sad jos nista ne hvataja sam popodne tako lijepo odspavala cak dva sata s malom a on se trudio biti sto tisi da nas ne probudi.
Moj danas prespavao dan. I vec oko 19 sati poceo kenjkati,oci crvene. Pokusala sam ga drzati budnim bar do 20 sati,ali zaspao u 19 i 30 i spava ko klada. Gledam ga na kameri,ni pomaknuo se nije. Meni se jos ne spava jer je proslu noc imao prvo budenje tek u 5 i 15 pa sam se prespavala😂😂😂😂
Znaci moguce da je samo takav dan 😊. Evo ja svoju pokupila sad za hranjenje, premotala ju, ona mi se smije i prica samnom, nahranila ju i vec opet spava na sisi. Odo i ja na spavanac do sljedeceg hranjenja 😴😴😴 laka vam noc cure i uz sto manje budenja 🤘
Znaš da je i moja danas pospana. Dizanje u 7:30, spavanje od 8:30-09:30, pa od 11:00-13:30, pa od 15:30-16:30, pa od 17:00-19:00. I sad za noć je u 21 zaspala, i za divno čudo prebacila sam je u njen krevetić i spava 😱
Draže mi je da je grlim i stiskam i ljubim i igram se nego glup prozor. Ionako stano pada kiša 😂
Moram jos ovo skomentirat prije spavanja jer mi se ova recenica jako svidila 😊😊 i ja svoju rade grlim i mazim i ljubim i igram se s njom. Ona ce narasti, ti trenuci ce proci i nikad se nece vratiti, a prasine i prljavog stana ce biti svaki dan iznova.
Sortiraj odgovore
Najstariji