Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    24. Studeni 2019. 10:29

Jutro/dan! Joj Ivonne, baš koma, treba izgurati takav dan 😣... tko zna kako nam je mali Kosta i Krino... 😢
    To samouspavljivanje 😂😂😂. Probala sam bezbroj puta. Dobre volje, ali pospana. U krevetiću priča, priča, zabavlja se, a onda dreka. Ne možeš je umiriti nego da je digneš. Zato mi je fora u noći, kad je znam prebaciti u njen krevetić pa se kao na pola razbudi... onda u kreveticu, prvo viče a onda pjeva aaaaaaa, aaaaaa, aaaaa sve tiše i tiše i tako se nazad uspava 😂👌
    Bi moja nece bas drugim ljudima, samo provjerenoj ekipi i to ako je dobre volje i polako i oprezno...  Al to mi je ok, i ne treba ići nepoznatima 😝

24. Studeni 2019. 10:34

Jutro 🙂
    Kod mene samouspavljivanje funkcionira od kad smo uveli dudu i ako reagiram na vrijeme cim vidim na njoj da joj se spava - duda, dekica, tisina i zaspi sama.. ako ne uspijem na vrijeme staviti na spavanje onda ju tesko uspavam jer pocne histerija i to je onda na rukama jedino.. i to pali kad smo u rutini, cim je nesto drugacije, negdje smo ili baka cuva, nema spavanja.. meni je na sisi spavala samo u pocetku, sad nema sanse, ne zaspi nikad, osim po noci..
    mislim da smo sad u fazi zubica, dudu pljuje i glodje ruke, mrmlja, nervozna je..isto place u snu.. bas mi ju je zao, a ne mogu joj pomoci..kupili smo onaj anaftin, ali ja mislim da to nista ne pomaze.. 
    Drugi tjedan cijepljenje, uopce se ne veselim 😒
    I mislim da i mene lovi neka prehlada 😖

nena1986
    24. Studeni 2019. 10:36

krino

Jutro ili dan. Noc koma. Do polnoc smo 100x usisavali smrklje iz nosa. Deda donionusisavac jer sam ja narucila za black friday i jos nije stigao. Od polnoc do pol 2 na meni spavao. Zakurio 39. Dobio cepic. Spavao 3,5h u komadu. Od pol 7 smo na nogama. Place, temp lagano raste. Sad je 38. Usisavamo smrklje, cini minse da je to bolje, ali uzasno mu se spava, samo cendra, ne zelim mu davat cepic dok ta temp ne poraste skroz. Ne znam nakon koliko se ide kod dr.? Ne ide mi se na hitnu danas sa svim drugim bolesnim klincima

Baš sam se pitala gdje si... 🙈 a miš mali, baš mi ga je žao... ako ti svekupno u roku od tri dana ne bude bolji, ide se doktoru. Ali isto tako odi ako budeš imala problema sa spuštanjem temperature, ako ti bude klonuo, suviše iscrpljen, općenito ako vidiš da je dosta loše....
    Te hitne budu koma preko vikenda, krcato onih kojih treba i ne treba 🙈

• Ivonne
    24. Studeni 2019. 11:29

Imam puno iskustva sa hitnom i tamo se ide samo ako si polumrtav 😂😂 inace se ne isplati.
    Evo primjera: petak navečer, poslije vrtica, mali kuri i dere se da ga boli uho, dr ne radi, odemo privatno u laboratorij napravit kks i crp 100. Kažem ja mužu ide vikend, znamo da je upala i bolje na hitnu po antibiotik. I mislim si imamo i nalaze pa možda bude brzo daj antibiotik i doma smo. Znate kad smo izašli u 4 ujutro. Jedna liječnica na dječjoj hitnoj pedijatriji na rebru i to ženska na specijalizaciji, gužva a štopa se sve jer je došla srednjoškolka koja je popila brdo tableta i moraju joj ispumpat želudac.
    Kad smo mi došli na red ova nije bila sigurna jel upala uha i slala nas je po bolnici tražiti otorinca koji će to potvrditi jer ona neće dati antibiotik bezobzira što imam nalaz koji potvrđuje upalu. 
    Svaki put smo išli na hitnu zbog moranja ali bi je izbjegla u širokom luku.
    Kakva ekipa dolazi🙄
    Tipa došla je mama s curicom od 10 godina da već tjedan dana nije kakala i da su probali sve ali napravio se čep i ne ide i eto došli su na hitnu. I dok čekaju ona maloj kupuje čips iz automata. Pa ono ženo jesi blesava 

nena1986
    24. Studeni 2019. 11:49

Strahota. I mi idemo polumrtvi 😂. Sinko je mali znao reći da ga mama vodi hitno doktoru samo ako ima kugu 😂😂😂.
    Eto, mužu se pridružio sin. Oboje u dnevnom žicaju čajeve. Sve čekam kad će stati kiša da Luce i ja napustimo zgradu 👌

krino
    24. Studeni 2019. 13:09

Jutro je procendrao. Ima temperaturu, ali je ok. Zaigran i prica stalno tak da ni ne skidamo. Samo pratimo. Ali to je zadnjih sat ipo tako. Vidjet cemo kasnije. Njonja i dalje uzas. Svakih sat ipo palim usisavac i on rida ali izvlacimo sve. Kaslje malo, vise onako kao da se zagrcnuo. Ima i dalje apetit jer stuce cijelu bocu. Piski, kakao 2x tako da mislim da nije neka upala grla ili nesto. Samo glupa prehlada. Eto, kad ja kazem svekricima da ne ljube dijete u ruke, a oni se toga pridzravaju i onda dodje moja mama s puta, nije ga vidjela 10d i krene ga znjarat onakva sva prehladjena. Bas se ljutim na nju. Ona kaze da nek se celici. Halo?! Pa celicit ce se cijeli zivot. Jel nam ovo trrbalo? Nije. Ona sebi kuha rakiju i spava i tako se "lijeci". A kaj da ja malom dam? Rakije pa da rikne? Mi smo ko zombiji. I tako... 

CiniMINIS
    24. Studeni 2019. 14:24

Ja sam svoju prije znala staviti u krevetic i ona zaspala, al to je bilo kad jos nist nije kuzila. Sad je sve ostalo zanjmljivije i vise se i ne sjecam kad je to zadnji put bilo. Znam lec u bracni s njom pa zaspi bez nunanja, al ovak nema sanse. Nekad cak i kad zajedno lezimo opet ju trebam podici i nunati malo da bi zaspala.
    Po noci pa ju totalno budnu mogu staviti, ona prica sama sa sobom i samo zaspi u nekom trenu. Mozda je poanta u tome da ona mene vidi da sam legla i lezim u krevetu pokraj 🤔 morat cu isprobat.
    Mmamma, dakle sama zaspi kad je retrogradni merkur u znaku skorpiona na pun mjesec i to samo ako je istovremeno i petak 13. 😂😂😂 (nemam pojma o astroloskim izrazima pa oprostite ako sam napisala totalnu nebulozu 😂😂😂😂).
    Svim malim i velikim bolesnicima brz oporavak ❤ nadam se da nece dugo. Krino, tebi saljemo posebno puno snage, ti se bas konstantno moras s necim boriti 😣 drzim fige da sto prije prode. Kod nas su uglavnom svi razumni i ne guraju se kad su prehladeni. Hvala bogu..

CiniMINIS
    24. Studeni 2019. 14:28

E, zaboravih komentirat hitnu - svasta 😫. Ja sam mislila da na hitnoj dodes na red prema hitnosti (zadnje sam bila kao dijete kad sam pala po stepenicama i morala sivati glavu, pa nemam pojma kako funkcionira) pa se nadam da je ova sto je dovela dijete koje nije kakalo cekala barem do sljedeceg jutra 😒

Nikolina95
    24. Studeni 2019. 17:00

Bebaci sto prije ozdravite, mislim da jr to nesto najgore kad su tako jadni bolesni 😣
    Mi vec par dana nikako nespavamo, stavim ga na sisu i tako provodimo noći bas sam vise iscrpljena. 
    Hitne su strasne, ja sam imala iskustvo sa hitnom u merkurilu kad samo imali sudar, a ja bila trudna, bilo je napocetku trudnoce dosla sam da vidim jel sve uredu bez obzira sto nije jak sudar bio, cekala sam pola sata doktora da dode iako nije bilo drugih pacijenata, toliko o tome. Bogu hvala sve je uredu bilo. Da pohvalim GS danas dosao sa posla i kaze on ce kuhat, on kuho i usput dadiljo, a mama gledala film 😀😀
    Sutra imao pregled i cjepivo, nemigu docekat da vidim kilazu 🤗😄

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

pelinka
    24. Studeni 2019. 21:34

Upravo sam maloprije pomislila kako bih radije ponovo prosla porod. A nije uopce bio ni kratak ni lagan. Znaci, danasnje dnevno spavanje jednom 20min i jednom 30. I to jedva! Zabavimo ga necim na 5, 10min i gotovo. Vikanje, cendranje, plakanje. Nista mu ne pase. Zaspao je sad u 20h nakon 15 minuta neuspjesnog samouspavljivanja i jos 15 minuta uspjesnog nunanja. Probudio se, naravno, u 20:30. Sisao, zaspao na sisi. Prebacim ga u krevetic, oci ko u sove. I onda borba narednih 45min. Eno spava, a ja nemam volje otprilike nista. A sutra je ponedjeljak i opet smo sami do popodne.. nadam se da ce bit bolje.. krino, procitala sam tvoja iskustva s tim nespavanjem i mogu ti samo reci SVAKA CAST! Meni sad vec dost 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.