Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    25. Studeni 2019. 14:49

katiesu

bolesne bebice ozdravite sto prije! krino, ja bi svoju mamu h top pa za mađarsku. bas čudno da svojoj ne možeš reci tj dokazati. meni neugodno reci svekricima al moju bi dobro oprala.
    ovu noć smo imali samo 3 buđenja, ide na bolje. sise su mi bas bolne i tvrde jako bile, mislim po tom da je skok. par dana i noći je cicao kao lud. evo sad spava ispod nape, ja ne znam kako ćemo se odviknuti od te glupe nape. zuji mi u usima
    mislim da sam vidjela da će u ponedjeljak snijeg, vidjela sam pahuljicu na mobitelu 🤣 sto vi kažete cure? treba tu gamad poubijati pa si mislim da će bit manje i tih prehlada

Katiesu, dobila je citabu u pol 5 ujutro s petka na subotu. Bez brige. Al dzabe. Snijeg? Ja volim snijeg, ali u xg je to vise bljuzgetina. Rijetko je snijeg. Mi smo se probudili oko 3:45 pa smo jeli pa usisavali smrklje do nekih 5 pa malo zaspali do pol 8 i tako. Sve je bolje. Nema temp. Bila s njim vani. Spavao u kolicima 3h. Smozdio se pa nadoknadjuje. Jucer pod napom 2h... I tako

krino
    25. Studeni 2019. 14:52

Moj samo s boka aodize glavu od poda, ali on se pak toliko ljuti dok se igra i nateze one igracke i napreze se kao da kaki. I onda ukoci ravno nogice i drzi ih u zraku. Ali samo tako ravno ispruzene, ukocene ih odigne od poda. I staaaalno grinta. A jos vise prica. Non stop. Dok spava, dok ne spava...ne znas kad je gore. Melje li ga melje... 

krino
    25. Studeni 2019. 14:54

P.s. mene sad lovi prehlada. Surla se cijedi... Jeeee. Da se svi izrotiramo

• Ivonne
    25. Studeni 2019. 15:40

Krino moje kašljanje ulazi u 4 tjedan. Mislim da ću otići dr a stariji mi opet počeo balaviti nakon samo tjedan dana vrtića. Još su se i uši vratile u vrtić, špricam ga onim zaštitnim sprejem i nadam se da neće pokupiti. 

krino
    25. Studeni 2019. 15:55

Ivonne

Krino moje kašljanje ulazi u 4 tjedan. Mislim da ću otići dr a stariji mi opet počeo balaviti nakon samo tjedan dana vrtića. Još su se i uši vratile u vrtić, špricam ga onim zaštitnim sprejem i nadam se da neće pokupiti.

Ajmee usiiii katastrofa!!! To je fakat katastrofa! Sve po kuvi prat, peglat, jaooo...nadam se da ce biti postedjen. Idi doktoru, to je dugo da kasljes... Svi smo balavi jeeeeiii

katiesu
    25. Studeni 2019. 16:28

ja bila danas na kontroli za štitnjaču, moja dokt kaže da malom u mlijeko ubacim keks da on sto duže  spava ili neke pahuljice i ne duže sisati od godine dana. kao to izmori tijelo i svašta nešto nadrobila. rekla mi j da svakako treba biti prenatal da se nadoknadi sve sto beba izvuče iz majčinog tijela. i kao da nema smisla da bebe uslišaju duže od godine. aj dobro nije bar rekla da odmah prestanem.  🙈

Nikolina95
    25. Studeni 2019. 16:37

Evo mi bili na kontroli, dobio je jedno cjepivo, drugo nisu imali, sta rec 🤷‍♀️ dobio je kilu ipo kaze da je to super i narasto je par centimetara 😀😀 sve je super 😀 pitala sam za to podizanje glavice, kaze da to nije nista, kao kad lezi zeli gledati sta se događa okolo, nesto je govorila kao pocnu tako dizati glavicu i noge.. Ali nisam skroz cula jer je plako od cjepiva.. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

nena1986
    25. Studeni 2019. 16:40

Bok cure... ti neki pedijatri stvarno nisu baš svi svoji 🙄... 
    Suosjećam s vama prehlađenima, i kod mene bolnica. Svi osim nas dvije. Neka tako i ostane. Preventivno žderem med, đumbir i limun + poneki češnjak, bit će da djeluje ✌🙄.... 
    Par dana dohrane/isprobavanja nije baš bilo nešto, al jučer ubila kivi 😂 (nisam joj htjela dati puno, za prvi put, čisto da vidim kako će reagirati i zbog kakice), a danas ubila maneštricu (luk, brokula, mrkva + maslinovo ulje). Još ne sjedi pa je stavim na sebe, ispred nje žlicu držim u rukama a ona moju ruku sa žlicom u usta, i gura ko sumanuta. Malo sam joj pognječila, al ostali su komadi, meki doduše i sve to ona fino žvače, cucla, jede. I ko prase bude, sva musava, ruke i lice do očiju 🙈👌. Polpete od špinata su isto relativno dobro prošle. Sutra ćemo palačinke od banane, pa da vidimo kako banana sjeda 😂. Šta ostane, ja riješim 😂🙈

nena1986
    25. Studeni 2019. 16:45

Nikolina95

Evo mi bili na kontroli, dobio je jedno cjepivo, drugo nisu imali, sta rec 🤷‍♀️ dobio je kilu ipo kaze da je to super i narasto je par centimetara 😀😀 sve je super 😀 pitala sam za to podizanje glavice, kaze da to nije nista, kao kad lezi zeli gledati sta se događa okolo, nesto je govorila kao pocnu tako dizati glavicu i noge.. Ali nisam skroz cula jer je plako od cjepiva..

Ma super, to je lijepo čuti 👌... i moja diže glavu kad je na leđima, ako se nešto zbiva  ona leži, mora bacit kontrolu 😁

nena1986
    25. Studeni 2019. 16:47

katiesu

ja bila danas na kontroli za štitnjaču, moja dokt kaže da malom u mlijeko ubacim keks da on sto duže spava ili neke pahuljice i ne duže sisati od godine dana. kao to izmori tijelo i svašta nešto nadrobila. rekla mi j da svakako treba biti prenatal da se nadoknadi sve sto beba izvuče iz majčinog tijela. i kao da nema smisla da bebe uslišaju duže od godine. aj dobro nije bar rekla da odmah prestanem. 🙈

Tek sad vidim da to kaže tvoja dr. 😂😂😂 uh, odmah mi je lakše 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.