Hvala curke na pomoci,evo probat cu jos uzeti taj veci sisac i pojacat podoje po noci
Gs oribao kupaonu, usisao stan, kupio kremšnite za desert
Snijeg je na putu
I moj usisao stan. Nisam mu ni morala rec 😰. Snijeg ili smak svijeta.. ne znam 😂.
Hvala curke na pomoci,evo probat cu jos uzeti taj veci sisac i pojacat podoje po noci
Snijeg je na putu
I moj usisao stan. Nisam mu ni morala rec 😰. Snijeg ili smak svijeta.. ne znam 😂.Hvala curke na pomoci,evo probat cu jos uzeti taj veci sisac i pojacat podoje po noci
Sretno vam i javi kako je proslo 😊
Naravno da sam zaboravila nesto 😂😂 cure ovdje su mi preporucile redovito jesti, malo jacu hranu i puno piti. Toga sam se isto drzala.
Snijeg je na putu
Šta je skrivio?😂
Snijeg je na putu
Šta je skrivio?😂
😂😂😂😂😂
Snijeg je na putu
I moj usisao stan. Nisam mu ni morala rec 😰. Snijeg ili smak svijeta.. ne znam 😂.
Nemojte ih hvaliti puno, začas se budu pretvorili u sg 😅😅
Btw, zamislite da si oni tako razgovaraju među sobom: danas mi je žena skuhala i oprala kupaonu 😲 😂😂
Treba normalizirati to da se muški brinu o stanu u kojem žive i o djeci koju imaju 😁💪
Snijeg je na putu
Nemojte ih hvaliti puno, začas se budu pretvorili u sg 😅😅
Btw, zamislite da si oni tako razgovaraju među sobom: danas mi je žena skuhala i oprala kupaonu 😲 😂😂
Treba normalizirati to da se muški brinu o stanu u kojem žive i o djeci koju imaju 😁💪
😂😂😂 ja pokusavam to normalizirati, al mu tu i tamo pobjegne neki sg komentar kao da je kucanstvo moja obaveza 😒 pa ga malo spustim na zemlju i opet je ok na neko vrijeme
Sjedim maloprije u spavacoj pored krevetica i razmisljam jel bih prije nesto pojela, popila, zapalila cigaretu ili se bacila s balkona nadam se skorom kraju ovog skoka.. aj sto ne spava po danu, na to sam skoro navikla vec, ali ubi ta neka nervoza, cendranje, nasisavanje svakih sat, pa i manje..
Gs/sg danas i da je htio, nije mogao puno pomoci jer je bebac odlucio da danas voli samo mene. Ali cak su se njih dvojica jutros ustali prvi i ostavili mene jos cijelih pola sata da drijemam u krevetu. Nije moglo duze, jer eto, dijete ogladnilo.. 🙈
Cure moje, i da je išta htio (gs), nije u stanju. Skrivio, koliko mi je poznato, zasad, nije ništa. Dakle od silnog čišćenja, dobio temperaturu, grlo ga boli, eno kuka u boravku i pita se tko će mu skuhati čajić?! A ja uspavljujem Luciju. Izignorirala sam ga 😷😝
Pelinka, draga, pola sata free je luksuz koji si rijetki mogu priuštiti 😂😂😂. Pojedi nešto. Šalim se 😁
Tako ja. Imam kila ko nikad. Išla sam rodit s manje kila 🙄. Apetit nenormalan
Sortiraj odgovore
Najstariji