Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Norules
    23. Studeni 2019. 14:47

Hvala curke na pomoci,evo probat cu jos uzeti taj veci sisac i pojacat podoje po noci

CiniMINIS
    23. Studeni 2019. 14:52

nena1986

Gs oribao kupaonu, usisao stan, kupio kremšnite za desert
    Snijeg je na putu

I moj usisao stan. Nisam mu ni morala rec 😰. Snijeg ili smak svijeta.. ne znam 😂.

Norules

Hvala curke na pomoci,evo probat cu jos uzeti taj veci sisac i pojacat podoje po noci

CiniMINIS
    23. Studeni 2019. 14:54

CiniMINIS

nena1986

Snijeg je na putu

I moj usisao stan. Nisam mu ni morala rec 😰. Snijeg ili smak svijeta.. ne znam 😂.

Norules

Sretno vam i javi kako je proslo 😊

Naravno da sam zaboravila nesto 😂😂 cure ovdje su mi preporucile redovito jesti, malo jacu hranu i puno piti. Toga sam se isto drzala.

• Ivonne
    23. Studeni 2019. 14:59

nena1986

Snijeg je na putu

Šta je skrivio?😂

Andreandrea
    23. Studeni 2019. 15:25

Ivonne

nena1986

Snijeg je na putu

Šta je skrivio?😂

😂😂😂😂😂 

• Ivonne
    23. Studeni 2019. 16:18

Ili možda samo očekuje da ga nagradiš 😂

• marlona
    23. Studeni 2019. 16:19

CiniMINIS

nena1986

Snijeg je na putu

Nemojte ih hvaliti puno, začas se budu pretvorili u sg 😅😅
    Btw, zamislite da si oni tako razgovaraju među sobom: danas mi je žena skuhala i oprala kupaonu 😲 😂😂
    Treba normalizirati to da se muški brinu o stanu u kojem žive i o djeci koju imaju 😁💪

CiniMINIS
    23. Studeni 2019. 17:23

marlona

CiniMINIS

nena1986

Snijeg je na putu

Nemojte ih hvaliti puno, začas se budu pretvorili u sg 😅😅
    Btw, zamislite da si oni tako razgovaraju među sobom: danas mi je žena skuhala i oprala kupaonu 😲 😂😂
    Treba normalizirati to da se muški brinu o stanu u kojem žive i o djeci koju imaju 😁💪

😂😂😂 ja pokusavam to normalizirati, al mu tu i tamo pobjegne neki sg komentar kao da je kucanstvo moja obaveza 😒 pa ga malo spustim na zemlju i opet je ok na neko vrijeme

pelinka
    23. Studeni 2019. 22:01

Sjedim maloprije u spavacoj pored krevetica i razmisljam jel bih prije nesto pojela, popila, zapalila cigaretu ili se bacila s balkona  nadam se skorom kraju ovog skoka.. aj sto ne spava po danu, na to sam skoro navikla vec, ali ubi ta neka nervoza, cendranje, nasisavanje svakih sat, pa i manje..
    Gs/sg danas i da je htio, nije mogao puno pomoci jer je bebac odlucio da danas voli samo mene. Ali cak su se njih dvojica jutros ustali prvi i ostavili mene jos cijelih pola sata da drijemam u krevetu. Nije moglo duze, jer eto, dijete ogladnilo.. 🙈

nena1986
    23. Studeni 2019. 22:50

Cure moje, i da je išta htio (gs), nije u stanju. Skrivio, koliko mi je poznato, zasad, nije ništa. Dakle od silnog čišćenja, dobio temperaturu, grlo ga boli, eno kuka u boravku i pita se tko će mu skuhati čajić?! A ja uspavljujem Luciju. Izignorirala sam ga 😷😝
    Pelinka, draga, pola sata free je luksuz koji si rijetki mogu priuštiti 😂😂😂. Pojedi nešto. Šalim se 😁
    Tako ja. Imam kila ko nikad. Išla sam rodit s manje kila 🙄. Apetit nenormalan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.