Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    22. Studeni 2019. 08:22

Assia

Mislim da je moj bebac medu najstarijima ovdje pa da napisem svoje iskustvo sto se tice motorickog razvoja i usvajanja novih vjestina. On je mrziiiio biti na trbuhu sve do tri i pol mjeseca. Cim ga okrenemo krene urlanje. Ali nismo odustajali, pomalo smo ga tako stavljali, bez forsiranja i s vremenom se navikao, iz dana u dan je mogao sve duze biti, pogotovo kad je samostalno mogao drzati glavicu dulje. Nismo bili previse zabrinuti, no ipak smo to "prijavili" pedijatru pa nam je rekao da ga jednostavno pustimo i da ce sam pokazati kad bude spreman.
    Bili smo i kod neuropedijatra i fizijatra na pregledima zbog hipertonusa i utvrdeno je da malo kasni s nekim vjestinama, npr. okretanje i da to poticemo vjezbicama kroz igru. Doduse nama je objasnjeno da je tako dijelom zbog hipertonusa i dijelom jer je roden tri tjedna ranije.
    Za par dana puni 6 mjeseci i sad obozava biti na trbuhu, kad god ga stavim na leda u sekundi se okrene. Mijenjanje pelene je postalo neizvedivo, s jednom rukom mu moram drzati trup, a s drugom nekako nespretno zakeljit pelenu :D
    Ono sto hocu reci je da nema razloga da se pretjerano brinete, sve ce to njima doci prirodno, nekome malo prije, nekome kasnije.

Mi isto imamo casmatino i stavljam ga direktno na podlogu, zanimljive su mu te izbocine, voli prolaziti prsticima po njima.

Super da si podijelila. Hvala ti. Ja ga vjezbam standardno iz kuka to okretanje, ali sad sve nemilice trpa u usta pa ga to odvlaci. Vise mi ni nogice ne drzi stalno u zraku kao prije. Jednostavno je kao mala piranja. Sto god je na dohvat ruke, samo zine i krene. Malo sam se utjesila 🤗🥰

22. Studeni 2019. 08:31

Jutro svima ☕
    Mi smo dobro spavali, sa 2 buđenja do sad.
    Ivonne, hvala.
    Tiha, mi imamo piggy. Super mi je što je šarena, a i ima životinje, pa ćemo ih tako moći učiti 😊

Assia
    22. Studeni 2019. 08:59

krino

Assia

Mislim da je moj bebac medu najstarijima ovdje pa da napisem svoje iskustvo sto se tice motorickog razvoja i usvajanja novih vjestina. On je mrziiiio biti na trbuhu sve do tri i pol mjeseca. Cim ga okrenemo krene urlanje. Ali nismo odustajali, pomalo smo ga tako stavljali, bez forsiranja i s vremenom se navikao, iz dana u dan je mogao sve duze biti, pogotovo kad je samostalno mogao drzati glavicu dulje. Nismo bili previse zabrinuti, no ipak smo to "prijavili" pedijatru pa nam je rekao da ga jednostavno pustimo i da ce sam pokazati kad bude spreman.
    Bili smo i kod neuropedijatra i fizijatra na pregledima zbog hipertonusa i utvrdeno je da malo kasni s nekim vjestinama, npr. okretanje i da to poticemo vjezbicama kroz igru. Doduse nama je objasnjeno da je tako dijelom zbog hipertonusa i dijelom jer je roden tri tjedna ranije.
    Za par dana puni 6 mjeseci i sad obozava biti na trbuhu, kad god ga stavim na leda u sekundi se okrene. Mijenjanje pelene je postalo neizvedivo, s jednom rukom mu moram drzati trup, a s drugom nekako nespretno zakeljit pelenu :D
    Ono sto hocu reci je da nema razloga da se pretjerano brinete, sve ce to njima doci prirodno, nekome malo prije, nekome kasnije.

Mi isto imamo casmatino i stavljam ga direktno na podlogu, zanimljive su mu te izbocine, voli prolaziti prsticima po njima.

Super da si podijelila. Hvala ti. Ja ga vjezbam standardno iz kuka to okretanje, ali sad sve nemilice trpa u usta pa ga to odvlaci. Vise mi ni nogice ne drzi stalno u zraku kao prije. Jednostavno je kao mala piranja. Sto god je na dohvat ruke, samo zine i krene. Malo sam se utjesila 🤗🥰

E takav je i moj bio, tj. jos uvijek je. Sve zavrsi u ustima, njegove ruke, moje ruke, kosa, igracke, dekica, ma sve ima potrebu probat haha. Sad mu je glavna zanimacija cuclati palac na nozi

Tiha
    22. Studeni 2019. 09:45

shell

Jutro svima ☕
    Ivonne, hvala.
    Tiha, mi imamo piggy. Super mi je što je šarena, a i ima životinje, pa ćemo ih tako moći učiti 😊

Hvalaa ti, ali taman sam pogledala i nemaju je trenutno 🙁 mislim da ću onda pexeso, ta mi je iduća najšarenija

krino
    22. Studeni 2019. 09:55

Tiha

shell

Jutro svima ☕
    Ivonne, hvala.

Hvalaa ti, ali taman sam pogledala i nemaju je trenutno 🙁 mislim da ću onda pexeso, ta mi je iduća najšarenija

Ja imam pexeso i bas je slatka. Isto zivotinje, sve sareno i super su mi ti mjehurici izbocine i udubine.  Koju god uzmes, nece ti biti zao. Tako su mekane i ooogromne. Jetinije od tepiha 🤣

• Ivonne
    22. Studeni 2019. 09:57

Nije mi to baš najpametnije ali kupila sam jučer gitaru s mikrofonom i zvucnikom 😂🎤🎶
    Kuma govori da će kupiti bubnjeve 😅

Andreandrea
    22. Studeni 2019. 10:10

Ivonne

Nije mi to baš najpametnije ali kupila sam jučer gitaru s mikrofonom i zvucnikom 😂🎤🎶

Hrabre ste,svaka cast🤣

• Nikki
    22. Studeni 2019. 10:10

Ivonne

Ha ha,
    Mi jučer kupili usnu harmoniku, trenutno je hit u vrtiću, a mislim da stiže i gitara za Božić
    Jao si ga nama Ivonne 🤪🥳🧘‍♀️

Tiha
    22. Studeni 2019. 10:19

krino

Tiha

shell

Jutro svima ☕
    Ivonne, hvala.

Ja imam pexeso i bas je slatka. Isto zivotinje, sve sareno i super su mi ti mjehurici izbocine i udubine. Koju god uzmes, nece ti biti zao. Tako su mekane i ooogromne. Jetinije od tepiha 🤣

Hvalaa 😊 uuu, vjerujem da će bit veselja s glazbenim igračkama 😁😁 moja kuma ima dva dečka, oboje rođeni oko Božića. Njeno iskustvo kaže, kad se spoje svi rođendanski pokloni i Božić, da već do tri kralja povadi baterije iz svega 😄

katiesu
    22. Studeni 2019. 10:21

dobar dan, evo pročitala sve ali ne znam da ću se sjetiti prokomentirati sve sto sam htjela. sigurno da necu 🤣🤣
    sa supkom ne pričam, spavao je u boravku
    mali kako je počeo dohranu ne kaka bas kako je inače kakao, al jučer popodne se istovario do vrata ali stvarno, nisam znala kako ga skinuti, imao je pod pazuhom i u rukavima, ma strasno nešto, ovo još nisam vidjela nikad. uglavnom prvo sam ga nekako skinula onda pobrisala maramicama, onda pranje pod mlazom vode na lavabou 🙈🤣
    spavanje katastrofa, buđenje svakih sat vremena i on stalno nešto cvili i preko dana, ne znam sto je ali ja mislim da smi mi u kombinaciji nicanja zubica i skoka u razvoju 😩
    ujutro se probudili spremila djecu, malu ostavila i vrticu, malog vodila sa sobom jer ga nemam kome ostaviti na vađenje krvi za štitnjaču. tamo ljudi kašlju a ja sam se samo udaljavala, iako ja isto nešto smrckam i svašta. sad evo napokon doručkujem, stavila prati ves a mali spava u kolicima ispod nape i madam se da će sto duže. 
    ja kapi dajem na žličicu ali uvijek ukapnem 3 kapi jer sam svjesna da neće sve završiti u ustima. 
    moj je super napredan i na tim je da se posjedne, itekako vidim razliku jer mala nije ni upila toga radila sto on radi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.