I meni... 🙈👌😂😂😂 trebaju mi jedni debeli zivci od djeda bozicnjaka 😂. Biti cete detaljno obavjesteni o situaciji 🤗😉
Moja sad preko dana spava na našem krevetu. A i preko noći 🤣🤣 kinderbet mi služi kao odlagalište 🙄
Danju ne mračim ništa. Primjetim kad je za spavanje i uspavam ju. Skužila sam da si stalno vuče nešto preko očiju kad se uspavljuje. Pa joj sad prebacim malu tetricu i jako brzo zaspe. Onda ju maknem. Danju zaspe bez problema, navečer jako teško. Od samog početka tako. Stvarno ne razumijem zašto
Imali smo i mi kolijevku u dnevnom ali sam ju brzo izbacila. Nije u njoj zaspala ni 5 puta. U početku je preko dana spavala na kutnoj, od kad se počela okretati, stavljam ju na bračni.
Btw, zadnjih 10ak dana se non stop okretala s leđa na trbuh, u sekundi. Evo danas i jučer nijednom. Valjda si pokazala da može i njoj dosta 🤣🤣
Nena, super su mi ovi pokusaji dohrane, bas mi je to fora citati, jedva cekam da mi krenemo da vidim sta ce to biti 😁
Moja spava na kutnoj preko dana, kad joj se spava zvace sake i trlja oci, zaspi kad si stavi dekicu na glavu, nista ne mracim... Po noci spava u kreveticu, zaspi u dnevnoj i odnesemo ju u krevetic... Znam ju ujutro malo drzat na bracnom, ali to vise jer mi se ne da dic 🙈
Shell, ni moja danas nije raspolozena za okretanje.. to valjda kako im dodje..
slatko je ovo s klopom, nena ja sad isto razmišljam o bebi vodi dohrane. dosta sam čitala o tome i stvarno je super, a ti samo nastavi i obavještavaj.
evo mi u krevetu, curka već spava i zabila mi koljeno u rebra, a mali navlaci sisu kao žvaku. već par put me ugrizao, ne znam koja mu je to fora. curke koje imate djecu jesu li vas klinci grizli i kako ste to riješile? ka ne znam kako će bit sa zubima ako već sad grize, mala nikad nije grizla, a nismo ni sisale tako dugo dok su izašli zubi (sisala do 8 mj a sa 9 prvi zub)
Katiesu, grizao je moj mali, kad je vec imao zube, tako sam vrisnula, stvarno me zabolilo, on jadan poceo plakati, ja isto, sou... uglavnom, valjda se toliko prestrasio da mu nije vise nikad palo na pamet. 😂 al ta bol 🙄, grozno
Lucija me dvaput vec ugrizla bez zuba, micem cicu odmah. Vidjet cemo kada dodu zubi, sve me strah.
E, sta se tice te dohrane, za blw je fakat jos rano, i zbog sjedenja i zbog hvatanja. Stvarno trebaju navrsiti taj sesti mjesec za pocet kako spada, tako da ovo su tek neuspjeli pokusaji, al polako pa cemo vidjeti. Sretno vam! 😂🙈🤗
Moj isto spava 2-3x po pila sata. Ali jucet i danas me zajebo. Spavao u kolicima 2h. Inace se i tamo budi nakon 30min. I soava svugdje. Nekad u baby gymu, nekad na kaucu, nekad u kindacu. Ja sam odustala od forsanja tog spavanja. Kad je jako crknut, zaspi da ga **bes. Nema nikakvog reda, deracina je ako ga uspavljujem pa sam sad u onom mode-u da mi se zivo fucka hoce li spavat i koliko ili ne. Sta da mu radim. Kad nece, nece. Dok skuzi da je super malo odcorit, proci ce 10godina.
Moj je danas pojeo skoro cijelu kasicu od hokaido i tikvica. Zadnjih 2x place jer nema dosta. Ko piranja otvara usta i ide glavom na zlicu. Tak da mu nisam mlijeko ni davala. Eto. A neki dan dam pisala kako im treba i mlijeko. I tako… 🤷
Znaci nisam jedina mama sa krestavom bebom 🙈 Moj se dere vristi svaku noc prije spavanja, vise ne znam sto da radim, to traje otkad se rodio, svaku noc ista prica, bas sam iscrpljena i umorna od toga 😭
Katiesu i mene je moj znao ugristi, doduše tek pred kraj, ja sam dugo dojila, ne kad su zubici tek krenuli. A ovaj sad kad je nervozan povlači i nateže, odmah vadim van, boli ko vrag!
Mi danas slabo jedemo, sve nešto kratko, malo samo jabuke, krumpir danas baš nije htio iako ga je već dva puta smazao, malo smrvljenih keksica (kupila one od Hippa od žitarica), jedino je sad za zaspivanje uobičajeno dugo 🤔
Valjda je takav dan...
Evo danas se cak i moja spavalica probudila par puta tokom ovog zadnjeg spavanja. Cendra, cmizdri, nekako ju uspim smirit (spavala pokraj mene) i opet sve ispocetka. Zadnji put mi dop** pa osla po tetru da ju zamotam. Ja njoj - odma se mama vraca - a ona mi se nasmije 😂 mislim, sto rec.. zamotala ju (swaddlala) i odspavala dalje bez budenja. Ne znam jel se to i kod nas spremaju zubi jer je danas bas nesto bila cendrava.
Danas se i par put tokom podoja krenula derat ko da ju koljem. Ne znam sto to bi.. ne vidi se jos nista na celjusti.
Moja sad kad zaspi nekad skupi celjust i kao da zagrize. Naravno da odma vadim sisu, al ne zna ona ni sto je bilo u snu..
Beba spava, ja ne mogu pa surfam. I naletim na neke akcije u baby centru i neke sjedalice i skužim da cijelo vrijeme mislim da imamo recaro sjedalice a ustvari imamo britax romer! Što reć, nemajka 🙈
Bolje mi je da idem spavati! Ln 🛌
Sortiraj odgovore
Najstariji