Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    22. Studeni 2019. 10:32

Šta hrabra....Pa ovi s tamburom bolje zarađuju nego ja sa diplomom😂😂😂
    Da da vađenje baterija, trauma djetinjstva mog sina bit ce nema više baterija 😂😂😂

22. Studeni 2019. 10:54

Katiesu, baš si me nasmijala 🤣🤣 znači to su nuspojave krute hrane, a ja još nisam našla najidealnije rješenje s čim skidati mrlje od kakice. Bože pomozi. Trebala sam uzeti višu slavinu za lavabo 🙈
    Ivonne, sretno s bendom 😁

22. Studeni 2019. 10:59

Tiha

shell

Jutro svima ☕
    Mi smo dobro spavali, sa 2 buđenja do sad.
    Ivonne, hvala.
    Tiha, mi imamo piggy. Super mi je što je šarena, a i ima životinje, pa ćemo ih tako moći učiti 😊

Hvalaa ti, ali taman sam pogledala i nemaju je trenutno 🙁 mislim da ću onda pexeso, ta mi je iduća najšarenija

Tiha, ja obećala maloj kumici uzeti Piggy za Božić, pa sam im sad poslala mail, kažu da će ponovno biti dostupne od idućeg utorka, 26.11.

• Mino19
    22. Studeni 2019. 11:08

Katiesu, mogu mislit na sta je to licilo i koliko je trebalo za oprat sve😂😂
    Moja vec treci dan vristi, samo cekam te zubice. Ma joj, ja te zubice cekam jos u drugog mjeseca valjda. Ali sad je sve nateknuto pa se nadam da je konacno to to😅
    Samo dva puta nocnog budenja, ali prvi put nakon jako dugo da ju je trebalo uspavljivat u 2 ujutro u da je dosta plakala. Sad je bila seansa vristanja prije spavanja, gledam tek je 11 sati, ja cure imam osjecaj da je 5 popodne kakvo nam je jutro bilo.. bacit cu se pod tus cim natipam ovo, mozda cu i glavi bit malo bolja nakon toga, a ni cista kosa nije na odmet😁

• Mino19
    22. Studeni 2019. 11:11

Ja se ne opterecujem sto su druge bebe u njenoj dobi mogle a sto ne jer si nekako razmisljam da je svaka beba za sebe. I vjezbice ne radim s njom, ali ona se okrece vec naveliko, sama dode do igracaka koje zeli, svuda je ima. Pa je valjda to ok. Kroz igru stalno nesto izvodim, ali nisam nikad gledala kako bi i sto trebale vjezbati. Nemajka🙄
    Nikki, ja bas gledala u dm-u za pelene gacice jer je to odlicna ponuda, ali u mojem nisu na snizenju

• Mino19
    22. Studeni 2019. 11:12

E da, i mi smo narucili piggy, cekam da mi stigne, prekrasna mi je☺

Tiha
    22. Studeni 2019. 11:19

shell

Tiha

shell

Jutro svima ☕
    Mi smo dobro spavali, sa 2 buđenja do sad.
    Ivonne, hvala.
    Tiha, mi imamo piggy. Super mi je što je šarena, a i ima životinje, pa ćemo ih tako moći učiti 😊

Hvalaa ti, ali taman sam pogledala i nemaju je trenutno 🙁 mislim da ću onda pexeso, ta mi je iduća najšarenija

Tiha, ja obećala maloj kumici uzeti Piggy za Božić, pa sam im sad poslala mail, kažu da će ponovno biti dostupne od idućeg utorka, 26.11.

Suuper!! Hvala 😊

• marlona
    22. Studeni 2019. 13:53

Bok cure, i mi noćas slabo spavali, a ni dan nije nešto, ful je nervozna, poigra se 5min i odma plač i u ruke ili cicu traži... Evo sad je pocicala i zaspala na meni... Traje ta nervoza već par dana, ali danas je najgore do sad 😩 još idemo danas u Čk na druženje, ostajemo do sutra,  preživit ćemo valjda 🤞 znala je tako nekad viti nervozna kad bi planirali ići negdje, ali mi nismo to odgađali pa bi to super ispalo, nadam se da će i sad tako 😅

pelinka
    22. Studeni 2019. 13:58

Omasim jedan dan, pa ne znam otkud bih pocela  da vam pravo kazem, ja nisam ni cula za te podloge kojekakve dok nisam tu kod vas procitala 🙈 bit ce da se to u mom kraju toliko ne koristi. Ili sam samo ja neinformirana  tu su jos uvijek najaktualnije podne puzzle i eventualno babygym.
    Nego, gdje vase bebe spavaju preko dana? A da nije u nosiljci 😂 jel ih nosite mozda u sobu u krevetic ili su negdje u dnevnoj ili kak? Mi inace imamo kolijevku u dnevnoj i obicno tamo spava.. ali u zadnjih, paaaa dugo, spava cak cca triput po pola sata. Ko da ima sat u guzici, pola sata i ni minut vise  danas je od jutra odspavao citavih 15min. Odnijela ga prije nekih sat vremena u spavacu u krevetic, pa je sat vremena bio show program, noge rade sto na sat, brblja, vristi, smije se. Na kraju ga je slomilo napokon nakon sat vremena i evo spava. Ja sad razvukla, al htjedoh pitat.. zamraciti sobu? Onda si opet mislim, ako ga prevari, pa pomisli da je noc, odrapit ce koji sat, pa ce navecer bit party. Inace ga nismo navikavali na mir i tisinu za dnevno spavanje, ali sad ga sve vise zanima sve oko njega, pa imam dojam da ga to sve nazivcira kad se umori i da mu bas treba mir za odspavat. 

• marlona
    22. Studeni 2019. 14:06

Ja svoju odnesem u sobu u krevetić najčešće, prije bi ju u viper stavljala, u ležeći položaj, ali je on uzak dosta pa se ona probudi dok ju stavljam, lakše mi je odnijet ju u sobu. Ne zamračujem, ali nema puno svjetla u sobi 🤷
    Moja kad ju spustim odspava 20min, rjeđe odvali čak 45 😅
    Ali zna onda čim ju dignem samo nastavit spavati na meni.
    Zato najduže odspava u nosiljci, u šetnji najčešće, ali i doma kad trebam obavljat nešto. A nekad ju, kao sad, pustim da spava na meni pa i ja odmaram 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.