Hej mame! Mi sinoć zaspali ok, ali buđenje do 1 svakih pola sata uz vrisak (Neno jesu to zubi ili što??), nakon toga uz dva buđenja do 7.30. Od 9vani, obišli trgovine, u sparu je akcija na igračke 30% pa kupili im par stvari za Božić, otišli po pelene u dm i ugodno se iznenadili, osim 2+1 akcije, naišli na 50% pampers gaćice jer izlaze iz asortimana (zelene su a piše premium care) i još uzela 3pakiranja pa na kraju ispao paket 30tak kuna 🥳, uzela bi ja i više ali bilo samo veličine 3. Pa obratite pozornost ako ćete ići i ako planirate gaćice…
Da, sa drugim djetetom imam daleko manje vremena, imam osjećaj da ni s jednim kako treba, pere me grižnja savjesti, nadam se da će se stvari popraviti kad beba još malo poraste 🤞
O skokovima ne želim ni razmišljati, ponekad mi se čini da nikako doskočiti 🤦♀️🙈
Koje si uzimala onda pelene pampers pc normalne ili gacice jer vidim da si vise uzimala pa nemrem skuziti, trudnicki mozak
2+1 pampers pc pelene jedne vel 3 + dvoje vel 4
I extra gaćice te koje su dodatno snižene 2+1 vel 3
Gratis su na kraju bile jedne pelene i jedne gaćice
Koliko dode vel 3 a koliko 4 i koliko ima u paketu 3 a koliko 4 😁
Hej, cijena vel 3 je mislim 107kn, 60kom
A za vel 4 nemam pojma, i pelene i račun u autu 🙈
To za pelene
A gaćice su bile vel 3 oko 58kn, ne znam koliko komada
Ivonne, što tvoj 3-godišnjak voli od igračaka,čemu se raduje? Htjela bi kupiti jednom dječaku poklon za sv.Nikolu, a da nije autić, bager ili slično. Vidim da Lidl ima trenutno zanimljivih igračaka
Hej mame! Mi sinoć zaspali ok, ali buđenje do 1 svakih pola sata uz vrisak (Neno jesu to zubi ili što??), nakon toga uz dva buđenja do 7.30. Od 9vani, obišli trgovine, u sparu je akcija na igračke 30% pa kupili im par stvari za Božić, otišli po pelene u dm i ugodno se iznenadili, osim 2+1 akcije, naišli na 50% pampers gaćice jer izlaze iz asortimana (zelene su a piše premium care) i još uzela 3pakiranja pa na kraju ispao paket 30tak kuna 🥳, uzela bi ja i više ali bilo samo veličine 3. Pa obratite pozornost ako ćete ići i ako planirate gaćice…
Da, sa drugim djetetom imam daleko manje vremena, imam osjećaj da ni s jednim kako treba, pere me grižnja savjesti, nadam se da će se stvari popraviti kad beba još malo poraste 🤞
O skokovima ne želim ni razmišljati, ponekad mi se čini da nikako doskočiti 🤦♀️🙈
Koje si uzimala onda pelene pampers pc normalne ili gacice jer vidim da si vise uzimala pa nemrem skuziti, trudnicki mozak
2+1 pampers pc pelene jedne vel 3 + dvoje vel 4
I extra gaćice te koje su dodatno snižene 2+1 vel 3
Gratis su na kraju bile jedne pelene i jedne gaćice
Koliko dode vel 3 a koliko 4 i koliko ima u paketu 3 a koliko 4 😁
Hej, cijena vel 3 je mislim 107kn, 60kom
A za vel 4 nemam pojma, i pelene i račun u autu 🙈
To za pelene
A gaćice su bile vel 3 oko 58kn, ne znam koliko komada
Oke hvalaa tii 😘😘😘
Sto bih ja trebala reci,moj do prije koji dan svaki dan mljeo ko navijen,a otada nista. Samo plazi jezik,pljuje i pravi baloncice. Da brinem ili ne😂😂😂😂 na trbuhu kao i vecina,bude max.5min i onda krece stenjanje i prigovaranje. Cesto ga stavljam na podlogu da lezi pa vjezbamo kukove,sada se nesto ludo smije kada ih vjezbamo,ali tanka je granica izmedu smijeha i plakanja. Nekada se zna zacrveniti i kao da ce proplakati pa stanem. Valjda mu dosadi. Znam ga malo vozati po podlozi na ledima jer to voli, nekada ga okrecem s leda na trbuh,samo guzu malo poguram jer glavu ionako stalno zabija u podlogu😂 Doceka se na laktove i u cudu gleda okolo pa odmah ugura saku u usta😂teze ide s trbuha na leda jer uopce nema taj mot,ali mu pokazem nekada cisto da zna da i to moze.
Mi smo danas jeli bananu s malo ad-a i jako mu se svida. Fino mljacka i pojeo je nekoliko zlicica,nijednom nije izbacio van jezikom🤣
Kosa mu je ful otpala,posebno oko uha i okolo kroz sredinu glave,valjda oni dijelovi koji se najcesce trljaju od jastuk. Jedino se irokeza drzi. U rodilistu mu jedna sestra napravila irokezu,meni se svidjelo pa tako ostalo😎 sinoc sam ju samo malo potkresala da ne strsi previse posto je sada manjka kose. Iduci tjedan u cetvrtak su u lidlu posteljine,dekice i igracke za bebe po smijesnim cijenama pa da znate. Gledam sada i cudim se kako uvijek uspijem napisati roman😁
Krino, stavljaš li što na casmatino, tetricu ili nešta tako? Nekako me one izbočine baš zbunjuju, ne znam mogu li ju spustiti direktno na nju. Dosta vremena provodimo na njoj
Mislim da je moj bebac medu najstarijima ovdje pa da napisem svoje iskustvo sto se tice motorickog razvoja i usvajanja novih vjestina. On je mrziiiio biti na trbuhu sve do tri i pol mjeseca. Cim ga okrenemo krene urlanje. Ali nismo odustajali, pomalo smo ga tako stavljali, bez forsiranja i s vremenom se navikao, iz dana u dan je mogao sve duze biti, pogotovo kad je samostalno mogao drzati glavicu dulje. Nismo bili previse zabrinuti, no ipak smo to "prijavili" pedijatru pa nam je rekao da ga jednostavno pustimo i da ce sam pokazati kad bude spreman.
Bili smo i kod neuropedijatra i fizijatra na pregledima zbog hipertonusa i utvrdeno je da malo kasni s nekim vjestinama, npr. okretanje i da to poticemo vjezbicama kroz igru. Doduse nama je objasnjeno da je tako dijelom zbog hipertonusa i dijelom jer je roden tri tjedna ranije.
Za par dana puni 6 mjeseci i sad obozava biti na trbuhu, kad god ga stavim na leda u sekundi se okrene. Mijenjanje pelene je postalo neizvedivo, s jednom rukom mu moram drzati trup, a s drugom nekako nespretno zakeljit pelenu :D
Ono sto hocu reci je da nema razloga da se pretjerano brinete, sve ce to njima doci prirodno, nekome malo prije, nekome kasnije.
Mi isto imamo casmatino i stavljam ga direktno na podlogu, zanimljive su mu te izbocine, voli prolaziti prsticima po njima.
Ivonne, što tvoj 3-godišnjak voli od igračaka,čemu se raduje? Htjela bi kupiti jednom dječaku poklon za sv.Nikolu, a da nije autić, bager ili slično. Vidim da Lidl ima trenutno zanimljivih igračaka
Autići su i dalje glavni. Ima onu svijetlecu stszu s auticima. Voli autice na daljinski. Voli slagati kocke, lego duplo i sad je dobio i one normalne legiće. Počeo je naveliko slagati puzzle. Šuta stalno loptu po stanu. I već dva tjedna govori da će mu djed bozcnjak kupiti gitaru 😂😂😂
Autići su i dalje glavni. Ima onu svijetlecu stszu s auticima. Voli autice na daljinski. Voli slagati kocke, lego duplo i sad je dobio i one normalne legiće. Počeo je naveliko slagati puzzle. Šuta stalno loptu po stanu. I već dva tjedna govori da će mu djed bozcnjak kupiti gitaru 😂😂😂
Slatkiš 🤩🤩
Mmamma hvalaa 😊
Ja sam jutros odlučila da za vikend okrećem dnevnu sobu i da danas naručujem casmatino! Ali se ne mogu odlučit koju bi 😬 prijedlog?
Noć je bila koma, 6 cicanja i vriska između 😣 nadam se da ste spavale bolje
Krino, stavljaš li što na casmatino, tetricu ili nešta tako? Nekako me one izbočine baš zbunjuju, ne znam mogu li ju spustiti direktno na nju. Dosta vremena provodimo na njoj
Nista ne stavljam jer toliko slini da mi je lakse to prebrisat 🤦🏻♀️🤣
Pa jel hoce? 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji