Hej mame! Mi sinoć zaspali ok, ali buđenje do 1 svakih pola sata uz vrisak (Neno jesu to zubi ili što??), nakon toga uz dva buđenja do 7.30. Od 9vani, obišli trgovine, u sparu je akcija na igračke 30% pa kupili im par stvari za Božić, otišli po pelene u dm i ugodno se iznenadili, osim 2+1 akcije, naišli na 50% pampers gaćice jer izlaze iz asortimana (zelene su a piše premium care) i još uzela 3pakiranja pa na kraju ispao paket 30tak kuna 🥳, uzela bi ja i više ali bilo samo veličine 3. Pa obratite pozornost ako ćete ići i ako planirate gaćice…
Da, sa drugim djetetom imam daleko manje vremena, imam osjećaj da ni s jednim kako treba, pere me grižnja savjesti, nadam se da će se stvari popraviti kad beba još malo poraste 🤞
O skokovima ne želim ni razmišljati, ponekad mi se čini da nikako doskočiti 🤦♀️🙈
Koje si uzimala onda pelene pampers pc normalne ili gacice jer vidim da si vise uzimala pa nemrem skuziti, trudnicki mozak
Jeli tko konzumira oleovit d3 kapi? Kako bi ih davali? Direkt u usta ili na zlicu?
Ja dajem dvije svako jutro, direktno u usta. Rekla mi patronažna da ne dajem na žlicu jer su to samo 2 kapi, a dosta ostane na žlici. Mislim da se mogu kupiti i bez recepta one, ali nisam 100%
Pozdrav cure. Ja bila previse napeta da vam pisem u jutro, sad se vratili od pedice pa da vas obavijestim da je mrvica dobila 470g u dva tjedna, sad smo na 4930 🤗. Ocito pojacani rezim i mamine kapi djeluju. Cim je cula doktoricu krenula se derat ko da ju koljemo 🙈🙈 ocito jos nije zaboravila cijepljenje prije dva tj.
Dude kuham tak jednom tjedno, ostalo vrijeme perem pod vrucom vodom. I da, isto zna biti "znojna", al to je s druge strane pa nek bude 😅.
Ja se ni sa prvim ne informiram nesto posebno. Ne zelim raditi bauk iz majcinstva i nece hodat u rikverc jer nisam procitala 100 knjiga. Vodim se nekako zdravim razumom i instinktima i nadam se da je to dovoljno.
Ja cak i zeljezo koje bi morala piti svaki dan pijem dok se sjetim 🙈 isto tak imam neke vitamine iz dma i isto ih pijem kad se sjetim, al zato svaki dan pijem mlijeko za kalcij 💪.
Ivonne i Mini, bravo za velike bebice 😊 samo dalje tako i nadam se da nece biti nikakve reakcije.
Prvi put cujem za skok od 19 tjedana 🤔 bolje da nisam ni znala 😂😂 bas sam si jucer razmisljala kako sad imamo lufta do sljedeceg skoka od 6 mj.
Zaboravila sam naravno pedicu pitati za d vitamin 😣 Tiha, sto je vama dala? Nesto na recept ili ste sami kupili?
Pozdrav cure. Ja bila previse napeta da vam pisem u jutro, sad se vratili od pedice pa da vas obavijestim da je mrvica dobila 470g u dva tjedna, sad smo na 4930 🤗. Ocito pojacani rezim i mamine kapi djeluju. Cim je cula doktoricu krenula se derat ko da ju koljemo 🙈🙈 ocito jos nije zaboravila cijepljenje prije dva tj.
Dude kuham tak jednom tjedno, ostalo vrijeme perem pod vrucom vodom. I da, isto zna biti "znojna", al to je s druge strane pa nek bude 😅.
Ja se ni sa prvim ne informiram nesto posebno. Ne zelim raditi bauk iz majcinstva i nece hodat u rikverc jer nisam procitala 100 knjiga. Vodim se nekako zdravim razumom i instinktima i nadam se da je to dovoljno.
Ja cak i zeljezo koje bi morala piti svaki dan pijem dok se sjetim 🙈 isto tak imam neke vitamine iz dma i isto ih pijem kad se sjetim, al zato svaki dan pijem mlijeko za kalcij 💪.
Ivonne i Mini, bravo za velike bebice 😊 samo dalje tako i nadam se da nece biti nikakve reakcije.
Prvi put cujem za skok od 19 tjedana 🤔 bolje da nisam ni znala 😂😂 bas sam si jucer razmisljala kako sad imamo lufta do sljedeceg skoka od 6 mj.
Zaboravila sam naravno pedicu pitati za d vitamin 😣 Tiha, sto je vama dala? Nesto na recept ili ste sami kupili?
Bravo za bebicu i mamu 😊
Mi smo prvo davali oleovit na recept, ali kad smo skužili grčeve prešli smo na biogaiu s d vitaminom bez recepta. 4.12. imamo vaganje i cijepljenje pa ću ju pitat dal nastavljamo ovako ili se vraćamo na oleovit, obzirom da su grčevi prošli
Mi dajemo oleovit na zlicicu, nema sanse da joj pogodim kap u usta 🙈, dam joj na zlicicu, pa jos malo na zlicicu vodice pa valjda popije 🤗.
Bravo za bebice, vidim divno napreduju... mi smo 29.11. samo na kontrolnom vaganju, pa da vidimo gdje smo.
Moja zadnjih dana, od kako su zubi krenuli onako muški, cica bezbroj puta u toku dana, al mi se cini da uopce ne jede puno, nego malo, pomalo i kao da se vise tjesi na cici nego sto zapravo jede 🙄....
Bravo za bebicu i mamu 😊
Mi smo prvo davali oleovit na recept, ali kad smo skužili grčeve prešli smo na biogaiu s d vitaminom bez recepta. 4.12. imamo vaganje i cijepljenje pa ću ju pitat dal nastavljamo ovako ili se vraćamo na oleovit, obzirom da su grčevi prošli
😊 hvala. Nazvat cu ju onda da nam napise recept da probamo i mi 😉
Cure ciji bebaci su oko 5mj, kako napredujete s potrbusnim polozajem? Imam frendicu koja mi posalje sto vjezbi da ga isforsam i pripremim za puzanje. Ja nisam bas takav frik. Znam da moze biti na trbuhu duze od 5min s glavom uspravnom i podbocen na laktove. Hoce i igracku iz tog polozaja uzet i privuc ju pa s obje ruke onako staviti pod ili pred sebe. Sad sam vise u stresu jer se ne okrece i bude dosta lijena guzica pa ga stalno moram motivirat jer kad mu se ne da bit na trbuhu onda legne, rida i ruke stavi uz tijelo. Digne i nogice i rukice, a oslanja se samo na trup. Okrenuo se je par puta vise slucajno nego namjerno. Dize se na jedan bok stalno. Koliko cesto i na koliko dugo vi vase bebe stavljate na trbuh i sto vam sve rade bebe tako? Ja ne znam jesmo li mi nazadni ili sto, ali od "mora ti se vec okretat trbuh/ledja i obrnuto" vec imam fraze...
Oleovit dam svako jutro ako nema sunca, stisnem obraze i ukapam 2 kapi
Oleovit dam svako jutro ako nema sunca, stisnem obraze i ukapam 2 kapi
Ne mogu ti pomoć oko okretanja, ali tehniku za kapi ću kopirat. Moj mali majstor već zna kad ide biogaia na žlicu i zadnjih par dana fino otvori usta, "poliže", nasmije se i pljune s hrpom sline 😄
Što se tiče trbuha, moram ulovit trenutak kad hoće bit, ali rukice su pod njim 30 sekundi, nakon toga ih pomakne pored sebe ili ispred sebe da dođe do igračke
Sortiraj odgovore
Najstariji