Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pelinka
    22. Studeni 2019. 14:22

Evo odspavao frajer svojih pola sata 
    Svega par puta do sad nam se desilo da nakon nekoliko pokusaja spustanja u kolijevku otvara oci i place, pa sam ga ostavila da spava na meni. I sto kazes, usput i ja odmaram. Jednom je tako odvalio 2 sata, skoro me slogiralo. Onda si opet mislim ako se nauci tako, nece htjet nikako drugacije. Sama sebe nasekiram s tim razmisljanjem unaprijed, al ne mogu si pomoc 🙈

• marlona
    22. Studeni 2019. 14:36

I ja sam se sekirala oko tog spavanja, ali sad mi je samo bitno da se uspijemo odmoriti i ona i ja pa da ipak funkcioniramo 🙂 tako da sad noću spavamo skupa (nakon njenog prvog hranjenja), mene vraćanje u krevetić razbudi i onda nikako zaspat, prije se ona probudi za novo hranjenje nego što ja zaspem 😵  a danju kako kad, nju nije problem uspavati, kad je umorna začas zaspe, na cici ili u nosiljci, ali se ona brzo probudi kad je sama, pa ovisno o tome što moram napraviti i koliko vremena u miru trebam, ja ju ili spustim ili ostavim na cici/u nosiljci. 
    Evo danas je ona nervozna i lakše mi ju je ostaviti na meni da spava, a nije da moram što drugi raditi, imam ručka od jučer, stan nije u prevelikom neredu pa odmaramo skupa 😊

• Mino19
    22. Studeni 2019. 14:37

Mi ju nosimo u njenu sobu u krevetic i ne zamracujem bas preko dana. Isto mi je bilo u glavi da ne zelim da pomisli da je noc. Jedino sto se trudim da bas nismo preglasni dok spava jer ima dosta lagan san. 

• Ivonne
    22. Studeni 2019. 15:45

Spava u kinderbetu s poluspuštenom roletnom.
    Ne spava samnom jer se ja ne bi uspjela ništa naspavati.
    Prošli to sa starijim- budila sam se svaki dan pokocena jer bi u istom položaju zaspala i budila se, valjda mi mozak nije dozvolio da se rotiram da ne bi malog poklopila. Tako da sad svaki put ju vratim
    Inače nisam ja malog prebacila u nas krevet nego muž kad je krenuo na roditeljski dopust - njemu je bio gušt da zajedno spavaju popodne u bračnom krevetu i mali više nije htio u svoj. 

CiniMINIS
    22. Studeni 2019. 15:53

Bokic svima. Ja se danas malo opustila i odrapila 4 sata uzmedu nocnih podoja umjesto 3 😂😂. Mrvica jos uvijek lijepo spava, u jutro je jela, malo se poigrale, pa spavala i tako nekoliko rundi do sad 😅 sad smo opet na "spavanju", stavila ju u nas krevet jer je malo bila nervozna, i ja legla kraj nje da i ja malo odmorim 😊. Mi smo ju prije ostavljali u dnevnoj na kaucu. Stavila joj mekanu dekicu i bas je lijepo spavala. Kako smo prosli tjedan bili kod mojih, a moji su stvarno glasni i zaboravili su vec kako je to kad imas malog (a i lijepo im je kad je budna pa se mogu s njom igrati) smo poceli prakticirati spavanje u kreveticu u sobi i tako smo nastavili kad smo se vratili kuci. U sobi nikad ne zamracujemo, cak i po noci imam upaljenu nocnu lampu da nesto vidim kad ju nocu idem hraniti, a nekako je nezgodno s muzeve strane pa ju ne mogu gasiti kad zaspimo i paliti kad se budimo.
    Za boravak kod mojih sam skinula babyphone app jer je moja soba na katu, a moja cura nije bas glasna pa da ju cujem i cesto znam svoje cut preko app kako su glasni 🙄. Btw, ako nekom treba preporuka za app, neka se javi, meni je odlicna, pogotovo sto je besplatna i super obavlja ono sto treba 😄. Potrebna su dva mobitela, ja uzela jedan stari i spajam ga putem hotspota na moj ili na wlan ako ga ima.

Tiha
    22. Studeni 2019. 16:47

CiniMINIS

Bokic svima. Ja se danas malo opustila i odrapila 4 sata uzmedu nocnih podoja umjesto 3 😂😂. Mrvica jos uvijek lijepo spava, u jutro je jela, malo se poigrale, pa spavala i tako nekoliko rundi do sad 😅 sad smo opet na "spavanju", stavila ju u nas krevet jer je malo bila nervozna, i ja legla kraj nje da i ja malo odmorim 😊. Mi smo ju prije ostavljali u dnevnoj na kaucu. Stavila joj mekanu dekicu i bas je lijepo spavala. Kako smo prosli tjedan bili kod mojih, a moji su stvarno glasni i zaboravili su vec kako je to kad imas malog (a i lijepo im je kad je budna pa se mogu s njom igrati) smo poceli prakticirati spavanje u kreveticu u sobi i tako smo nastavili kad smo se vratili kuci. U sobi nikad ne zamracujemo, cak i po noci imam upaljenu nocnu lampu da nesto vidim kad ju nocu idem hraniti, a nekako je nezgodno s muzeve strane pa ju ne mogu gasiti kad zaspimo i paliti kad se budimo.
    Za boravak kod mojih sam skinula babyphone app jer je moja soba na katu, a moja cura nije bas glasna pa da ju cujem i cesto znam svoje cut preko app kako su glasni 🙄. Btw, ako nekom treba preporuka za app, neka se javi, meni je odlicna, pogotovo sto je besplatna i super obavlja ono sto treba 😄. Potrebna su dva mobitela, ja uzela jedan stari i spajam ga putem hotspota na moj ili na wlan ako ga ima.

Mi smo bili jedni od "onih" kojima ne treba ni babyphone ni aplikacija, ma ništa.. Trajalo je punih 7 dana 😂 onda smo na wish-u kupili kameru za cca 150kn, da ipak mi njega uvijek vidimo i čujemo. Eto kamera stoji, jednom upaljena jer malac nikad nije sam 🙈😂😂😂😂

nena1986
    22. Studeni 2019. 17:07

Bok cure 😁, evo mi stalno u nekom điru dok nije bilo kiše... evo kiša pada mi se mazuljkamo i tako. Nema potrebe da komentiram lokaciju dnevnog spavanja. Nosiljka. 😂 ili eventualno cica. 😂😂
    Prijavljujem treći dan "dohrane", smijurija. Batat, dan prvi, kuhan, na štapiće. Nije joj fora boja (bijeli batat), malo je pomuljala, licnula, malo je jela iz moje ruke. Komadić ako joj se otkine kakav veći, pljune. Dan drugi batat i brokula na pari. Brokula još gora od batata. Batat je drugi dan bolje pomuljala 😂, sama rukama baš i neće, ja moram uhvatiti pa ona hvata moju ruku i tako nam ide. Puštam je koliko hoće sama, ali to bude kratkotrajno. Još baš nije spremna kako spada. Al šta kad hoće sve što i mi... 😂😂 Danas se dohvatila jabuke. Ne bi trebala ići sirova za sada, jer se može otkinuti veći komad, nego kuhana, ali uredno je sisala komad iz moje ruke. To joj se već svidjelo. I luđački napada čašu s vodom, nakon imaginarnog obroka 🙈, više voli piti vodu iz čokančića za rakiju nego išta 😂😂😂. 
    Drzim je u narucju, jos nije za hranilicu, bit ce nam lakse kad bude mogla sjediti. 
    Gag refleks je tu, danas dvaput, na batat, al nije nešto što je sprječava da nastavi 👌🤗.
    Sutra ćemo polpete od špinata 😋

krino
    22. Studeni 2019. 17:40

Moj isto spava 2-3x po pila sata. Ali jucet i danas me zajebo. Spavao u kolicima 2h. Inace se i tamo budi nakon 30min. I soava svugdje. Nekad u baby gymu, nekad na kaucu, nekad u kindacu. Ja sam odustala od forsanja tog spavanja. Kad je jako crknut, zaspi da ga **bes. Nema nikakvog reda, deracina je ako ga uspavljujem pa sam sad u onom mode-u da mi se zivo fucka hoce li spavat i koliko ili ne. Sta da mu radim. Kad nece, nece. Dok skuzi da je super malo odcorit, proci ce 10godina. 
    Moj je danas pojeo skoro cijelu kasicu od hokaido i tikvica. Zadnjih 2x place jer nema dosta. Ko piranja otvara usta i ide glavom na zlicu. Tak da mu nisam mlijeko ni davala. Eto. A neki dan dam pisala kako im treba i mlijeko. I tako... 🤷 

Andreandrea
    22. Studeni 2019. 18:57

Moj spava preko dana u spavacoj nasoj na nasem krevetu, rolete su spustene. Svjetlost prolazi kroz rupice. Imamo kameru pa ga upratim ako se jako mrda,dodem i stavim dudu pa nastavi spavati. Nocu spava u svom kindacu. Tako nekako pravim razliku dan- noc. Prije smo pokusavali da spava u dnevnoj. Jos kupili kolijevku. I nikako to nije bilo dobro,a jos je bio u ludoj fazi. Kasnije sam primijetila da kada cica i zeli spavati,stavlja ruku preko glave,pravi si mrak. I tako sam ga prebacila u spavacu i spava odlicno. Nama je spavaca na donjem katu pa ne moramo biti tihi jer se nista ne cuje. 

• Ivonne
    22. Studeni 2019. 19:05

Neno i ti krenula 😂😂 znači mala krenula brljat 😂😂 da mi je vidjeti show kad još ojača pa krene i bacat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.