Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    23. Studeni 2019. 02:20

Moj se probudio. Cendra. Gladan je. Ja drmam sg da se digne jer je zw vikend njegov red, a on meni kaze: to je moja noga. Hmmm, da... Otkad imamo arenu sport on ide kasno lec pa je ziva crkotina prek dana. Dodje mi da izbacim taj tv kroz prozor. Cini mi se da se malome stopa nos. Onak jako hropce i rokce dok papa. Ovak nisam primijetila. Baka je bolesna i prehladjena pa je mozda preslo ili prelazi. Daj boze da nije nista, ali sad bi mi dobro dosli savjeti za gadgete koje da kupim jer mi nemamo bas nista. Ali onak, nista osim sterimara za nos. I ne znam osim one pumpice kako se ista koristi. I taaako... Veselo

krino
    23. Studeni 2019. 04:34

Da, definitivno prehlada jer se budi cijelu noc. Cujem da ne moze disat

krino
    23. Studeni 2019. 06:09

Iii kasalj je poceo. Sto sad? Jeste li davale sirup ili nesto? Nema temp. Budimo se non stop od 2. Nos je nekako prohodan od sterimara. Jeate li izlazile na zrak sa prehladjenim bebama?

TonkicaPrrr
    23. Studeni 2019. 07:53

Krino, mi smo od naša tri i pol mjeseca prehlađeni 2 mjesec i plaže nam trenutno sterimar i aspirator. Plus inhalator i 🙄🙄 za kašalj nismo davali ništa, kad Je krenuo brzo joj je Krenulo na pluća pa smo pili antibiotik. Što ne mora bit kod vas, naravno. A pedijatrica je rekla da obavezno van idemo da se to spušta kroz nos, ako nema temperature na zrak što više.. 

krino
    23. Studeni 2019. 08:01

TonkicaPrrr

Krino, mi smo od naša tri i pol mjeseca prehlađeni 2 mjesec i plaže nam trenutno sterimar i aspirator. Plus inhalator i 🙄🙄 za kašalj nismo davali ništa, kad Je krenuo brzo joj je Krenulo na pluća pa smo pili antibiotik. Što ne mora bit kod vas, naravno. A pedijatrica je rekla da obavezno van idemo da se to spušta kroz nos, ako nema temperature na zrak što više..

Pa da znas da smo se bas obukli. Mislim si, pa i nama surla procuri od hladnog zraka. A temperaturu mi nema. Idem usput kupit taj aspirator i inhalator. Valjda ce zaspat, umoran je ko pes. Ja imam cackalice, a sg se naspavao fino. Evo se digo... 🤦🏻‍♀️

nena1986
    23. Studeni 2019. 08:04

Jutro! Krino, kašlje ti jer mu se slijeva iz nosa... najbitnije ti je odrzavati nos prohodnim. Ili onaj aspirator za usisivac ili pravi elektricni. To ti dosta košta tipa noosibo ili slicno. Oko 1000 kn. A ovaj nastavak za usisivac kupis u ljekarni, pa ako ti bude ok, nemas potrebe kupovati elektricni. 
    Inhalator, e za to bi vec dala koju kunu vise. Imas ultrazvucni i kompresorski (kompresorski je nesto bolji od ultrazvucnog, razbija kapljicu u jos sitnije cestice). Imas u obliku tuljana, za klince, ili obicne. To se svakako spremam kupiti. 
    Sretno Krino! 
    Ako nema temp, zrak mu moze samo pomoći. 👌😉

23. Studeni 2019. 09:09

Curke imam pitanje, bebica mi se zabaciva na lijevu stranu s desnom rukom i trupom i nogama odguriva.. To je radila sinoc intezivno dali je to normalno ili nije bas sam se zabrinula 

krino
    23. Studeni 2019. 09:14

nena1986

Jutro! Krino, kašlje ti jer mu se slijeva iz nosa… najbitnije ti je odrzavati nos prohodnim. Ili onaj aspirator za usisivac ili pravi elektricni. To ti dosta košta tipa noosibo ili slicno. Oko 1000 kn. A ovaj nastavak za usisivac kupis u ljekarni, pa ako ti bude ok, nemas potrebe kupovati elektricni.
    Inhalator, e za to bi vec dala koju kunu vise. Imas ultrazvucni i kompresorski (kompresorski je nesto bolji od ultrazvucnog, razbija kapljicu u jos sitnije cestice). Imas u obliku tuljana, za klince, ili obicne. To se svakako spremam kupiti.
    Sretno Krino!
    Ako nema temp, zrak mu moze samo pomoći. 👌😉

Hvala neno. Ima u gloriji kupon za mandis pharm -40% na master zaba. I neki pic inhalatori i aspiratori su ukljuceni. Pogledat cu

23. Studeni 2019. 09:42

Jutro svima.
    Krino, mi smo čistili nekoliko puta dnevno nos dok je bila bolesna. Stavim ju na bok, uzmem u špricu 5ml fiziološke, brzo uštrcam u jednu nosnicu (stavim oko vrata tetricu jer to izađe na drugu) i onda sa usisavačem i onim nastavkom izvlačim iz druge nosnice. Tako ponovim i s drugom. Kupili smo inhalator i inhalirali nekoliko puta dnevno. Prvo samo fiziološkom a onda i bisolexom na preporuku doktorice, jer je bila puna šlajma a nije mogla iskašljati. Izlazili smo.
    Ayla, vjerovatno se pokušava okrenuti 🤷

• Nikki
    23. Studeni 2019. 09:42

Krino, sve su ti rekle, samo čistiti nos i to počni što prije.
    Ajde valjda neće potrajati 🤞
    Ja bila vani sa prehlađenim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.