Da se nasmijete malo mojoj gluposti. Hranim ja danas malu i usput jedem milku (onu veliku, debelu). Taman nekako cura zavrsi i ja izvadim kockicu, a ona me gleda, i gledam ja nju umjesto kockice i skuzim zadnji tren da se dvije drze skupa, a ja uhvatila jednu. Krenem ja brze bolje ugurati obe u usta i naravno da ova sto se zalijepila padne i to drito maloj na celo 😰. Cekam ja reakciju, gledam ju zbunjeno, gleda ona mene zbunjeno, naguram brze bolje kockicu koja je pala u usta (kao, nista se nije dogodilo ako nema dokaza 😅) i cura mi se nasmije kao da mi zeli rec - jesi sasava 😅. Dobro je proslo pa se sad mogu smijat tome 😂😂.
Patronazna.. ja sam jako zadovoljna s nasom. Uzela si je stvarno puno vremena svaki put i bila je dobrih 45min, ako ne i vise, a stvarno je imala puno bebica oko kojih je brinula. Mi ju uvijek ponudili sokom i necim za prigrist i resetali s pitanjima, a nekad smo i samo neobavezno razgovarali o svemu i svacemu. Jako opustena i prijateljska, a opet profesionalna atmosfera i super me je uvijek smirila kad sam (smo) bila nesigurna oko bilo cega.
Dobra si,da je otislo malo nize,vjerojatno bi bila prva mama koja je uvela cokoladu kao prvu namirnicu u dohranu😂😂😂😂
😂😂😂
Pelinka, dobrodošla 😊
TonkicaPrrr, mislim da ne moraš brinuti! Moj je isto tako počeo nezgrapno lijevom rukom, pa se kroz koji dan priključila i desna. Može primit veću igračku s obje ruke, ali nešto sitnije ne. Čini mi se da je tek ovaj tjedan skužio da ima noge 😂
Ako je drugačije, neka me mame isprave pa ćemo obje bit u laganoj panici. No, onda ćemo i nać rješenje da ih malo potaknemo. Ne brini!!
Dobro jutro.
Mi popodne vodimo malenu po dva cjepiva. Baš me zanima šta će vaga pokazati.
Ja se od jucer ne osjećam dobro, kao da imam gripu - boli glava, tijelo ali nemam temp. Kašljem još uvijek.
Osjećam se turbo loše i jedva čekam da se gs vrati s posla
Uuu Pelinka, dobrodosla! Vjerujem da je trajalo čitanje jer meni traje i kad jedan dan ne stignem pročitati i napisati 😁😁
U svakom slučaju, ja jedva čekam vaganje i kontrolu da vidim gdje smo, iako se ne veselim cijepljenju, ali ako ako bude kao prošli put, bit će super.
Patronazna.. ja nemam loše riječi, nama je dolazila svaki drugi dan skoro jer smo se borili s gubljenjem kilaze, sisanjem, uvođenjem dohrane pa mogu Reci samo svaka čast. Čak je naša otišla na godišnji, a poslala je drugu da dođe s vagom. Tako da.. A i bolnica i porod i sve, nemam se što potužiti.. 👏
Ja mislim da imamo sad oko 7 kila, ali ne mogu Reci sa sigurnošću jer je jedno vrijeme štrajkala, a sad opet jede ok.. 🤷♂️
A sad zadnjih dana bas ju gledam i nisam sigurna, razuvjerite me Ako panicarim, ali imam osjećaj da kaska u nekim motorickim dijelovima. Ne znam kako vaša, ali ona još uvijek ne spaja ruke ispred sebe niti uzima igračke ispred, sve što radi je mlati sa strane sa rukama i kad je u gymu sve što joj sa strane visi je super, ali ispred nje nula bodova. Ruke je počela prije tjedan dana stavljati u usta, ali većinom lijevu i Nekako nezgrapno. Na kontrolu idemo tek za nešto manje od 4 tjedna, pa ne znam šta da mislim. Vježbam S njom Tako da joj kuckam po rukama i spajam lagano ruke ispred ali ništa. 🤷♂️🤷♂️
A što se tiče božića, ja sam poskrivecki kupila bodije u lidlu 🙄🙄😎😎 pa onda kažem da su joj to tetke kupile 😀🙄
Možeš biti mirna 😊
http://www.roda.hr/portal/djeca/dojencad/razvojne-prekretnice-0-6-mjeseci.html
Jutro, mame 😊
Pelinka, dobrodošla! 🥰 I ja sam tako prije priključivanja na temu tjednima čitala sve napisano, ali ti si stvarno imala materijala 😃
Tonkica, i ja mislim da se ne trebaš brinuti, nisu sve bebe iste 🙂 ja sam već pisala kako moja nije baš napredna u verbalnom segmentu, puno joj bolje ide motorika. I sad baš čitam ovu tablicu iznad, u nekim stvarima kasni, u nekima je napredna, pa pretpostavljam da je to normalno, nekako je u balansu 😁
Dobro jutro.
Mi popodne vodimo malenu po dva cjepiva. Baš me zanima šta će vaga pokazati.
Ja se od jucer ne osjećam dobro, kao da imam gripu - boli glava, tijelo ali nemam temp. Kašljem još uvijek.
Osjećam se turbo loše i jedva čekam da se gs vrati s posla
Uf, grozno, izdrži, nek prođe što prije 🙂💪
Mi kasnimo s cjepivom zbog godišnjeg pedijatrice, odlaska na more i onda zbog slabog dobivanja, i tek za dva tjedna idemo po drugo cjepivo s 4mj, a mi već prošli 5mj 😕
Dobro jutro! Prezivjeli noc sa samo 3 budjenja, za klopu. Sad se sjetih da ste komentirale pelene nedavno (mozda je bilo i davno, al ja sam nedavno procitala ). Mi smo neko vrijeme vec na babylove i nikad jos nije propustila nocu. Bude bas bas puna, ali ne procuri.
A patronazna.. treci dan nakon poroda me zvala da je stigla pred kucu, ali mi smo jos bili u bolnici. I ostali narednih 5 dana. Dosla je kad smo stigli kuci. Divna, sve ispricala, objasnila, pokazala. Pitali smo sve sto nam je palo na pamet, odgovorila strpljivo i detaljno. Dosla je opet nakon tjedan dana iiii tu je bio kraj. Ona je zapravo mijenjala seficu dok je bila na godisnjem, nismo zapravo u njenom "rajonu". A gospodja sefica kad je pocela radit, do dana danasnjeg nit se javila nit se pojavila. Ako cemo iskreno, ni ne mora. Nisam cula nijedan dobar komentar za nju, a meni se ne svidja ni kao pojava. Kad sam imala neko pitanje ili problem, poslala sam poruku patronaznoj sa pocetka ove moje sage i puno mi je pomogla.
I ja sam cula da dolaze i prije poroda, al nisam dozivjela
Jutro svima. Ivonne, drzi se! Nadam se da te nece gripa. Mozda je to umor i skrsenost?
Patronazne...nase su divne. Divne. Jedna sestra se zove Marija, a druga Terezija. Sta kazete? ✌️
Divne bile obje. Same se najavile da ce dolazit, a upadale i nenajavljeno. Jedna nam je susjeda. Svaki put kad ju vidimo se razveselimo, a ona zna svu djecu s kvarta. Kako se zovu, gdje su mame rodile, sve zna i samo se divi kako rastu 😁
Kisa...nisam.onaj dan kupila cipele za kisu pa.cu morat u gumenjace iako nisu udobne za dugo hodanje. I danas cu nosiljku upogonit. Otac je opet na sluzbenom putu, baka se isto nije vratila, ujo se vratio sinoc kasno tako da smo solo pa mi se ne da sve to nosit dolje i montirat po ovoj kisi. I taaako... Molim se da dan bude dobar. U zadnje vrijeme su nam cesci dobri nego losi. I dalje ne spava, a boze moj. I sad je poceo njorgat i grintat za svaki drek. Ignoriram ga dok se ne rasplace jer cesto prodje. Nadam se da je to samo jedan u nizu zvukova koji sad trenutno uvodi jer cijeeeeliii bozji dan samo gundja. Ja sam mislila da se napreze od nekakanja, kad onoooo... Grintavac!
Uspjela oprat sebe i kosu i pijem kavu. On pocinje grintat. Dobar dan 😃
Dobro jutro i od nas 😀
Pelinka dobro nam dosla 😀
Ivona ti nam ozdravi 🙏
Nic nam je super prosla, naspavali smo se 👍
Nama je patronazna bila super, isto kao i osoblje u bolnici, sve pohvale 😀
Mi idemo u ponedjeljak na kontrolu i cjepivo, nadam se da ce dobro podnjet.. Sad punimo 4 mjeseca i sad poceo hvatat noge i guclat ih 🙈 jos uvjek nehvata igracke koje su pored njega, samo u baby gymu sto vise. I kad je gol pocne se jako lupati po trbuhu ko mala gorila 😂
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Jutro svima ☕
Nama noć prošla dobro, s dva buđenja. U 8 se probudila, promijenila joj pelenu, nahranila, i opet je zaspala, do sad. Sad opet sisa, možda i nastavi sa spavanjem.
Kod nas kiša.
Ivonne, nadam se da je samo trenutna slabost. Sretno na cijepljenju i javi kako je prošlo.
Naša patronažna bila odlična. Uvijek ju zovem kad mi nešto nije jasno i ona uvijek strpljivo objasni i poslije nazove da vidi kakva je situacija. A i vidimo je svaki mj na druženjima.
Moja ne hvata igračke, osim slučajno. Ali zato se okreće po cijele dane, sada doslovno u trenu. Priča puno, smije se na glas, tako da se oko toga što ne hvata još predmete i ne brinem trenutno. Naučila sam da se to sve promjeni u danu 🙂
Cini, ništa tikvica, bundeva, ti odmah s čokoladom 😆 nadam se da je barem bila s jagodama 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji