Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    20. Studeni 2019. 10:53

Ja imam baby bjorn, dobra mi je, ali nekoristim tako cesto, ako idemo samo do trgovine na kratko onda ju koristim da nemoram spustat kolica sa 3 kata.. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

nena1986
    20. Studeni 2019. 10:54

Andreandrea

Ivonne, drzim fige da sto prije prode. Mene drzi vec nekoliko dana i sve cekam sto ce biti s malim😧 kada ga uspavljujem,stavim masku na lice,a ostalo vrijeme se trudim ne pricati u njega da ga ne popljujem. Kod nas kisa,a ja nemam nosiljku. Bas bi mi dobro dosla. Imali smo jedan pokusaj stavljanja u nju koji je prosao katastrofa🤣 to je bilo kada je imao mjesec i pol i bio u ludoj fazi,mozda bi bilo sada bolje. Dobro bi mi doslo po ovakvim vremenu da izademo sa psom,nije hladno,a kisa pada i uspava bebu🤣
    Cure,koje vi nosiljke imate? Mi smo probali ergobaby 360 ili tako nesto

Mi to imamo bobu x, nama je odlična! Kad sam je prvi put namještavala dobila sam šiz, ali sam je ulovila kad je bila dobre volje. Filmić s youtube-a. Tada je imala 2 mj. Od tada sam je samo jednom kao produživala. Sad razmišljam da nabavim ring sling, da je mogu staviti i bočno, jako se voli nositi ❤... mislim da nije loše ako nemaš nosiljku da ulovis kakvu grupu na fejsu gdje ti mame "nosilice" organiziraju druzenja na kojima mozes isprobati razne nosiljke prije nego se odlucis kupiti. Obicno među njima bude i onih koje imaju tzv babyhandling&babywearing certifikat ili tako nešto, pa ti pokažu kako smjestiti bebača u bilo koju nosiljku, maramu i sl. Mi smo kupili nosiljku na neviđeno, i igrom slučaja pogodili 😉

• marlona
    20. Studeni 2019. 10:54

Moja gura prste u usta otkad se rodila 😆 ali ona je cuclala prstiće još u trbuhu, imamo sliku s uzv-a 🥰 i palac obavezno ide u usta kad zaspe, umjesto cice 😁 ranno je počela i cijele šake trpati, ja mislila da će zubi izbit prerano, ali koliko vidim nema naznaka još... Iako baš glođe moj prst kad ga se dočepa 😆🤷
    E, veš... Užas! 😫 Tako bi rado sušilicu, jer nemamo gdje sušiti, nego u bebinoj sobi (budućoj), a nemamo ni mjesta za sušilicu 😢 sad mi je žao što nismo uzeli kombiniranu perilicu/sušilicu iako znam da je bolje odvojeno... Ali sad zimi se suši po dva dana, čak i kad grijemo. Baš me jako živcira 😤 
    Nosiljka, ja imam Fredu baby, zadovoljna sam 🙂 probala sam bila i Isaru, ona je mekša, ali Freda bolje raspoređuje težinu, bar po meni 🙂 nakon sat i nešto me počne boljeti lopatica, ali meni to krene i od samog hodanja, samo je malo intenzivnije zbog težine, ali ako sjednem bar na 5min, onda to popusti i mogu dalje još neko vrijeme bezbolno 😃
    Za omegu 3... Ni ja ne dodajem bebi ništa, osim d3 kapi, niti sam čula da treba 🤷 

20. Studeni 2019. 10:57

Marlona, a ne možeš ju staviti ni na perilicu? Ako imaš mjesta iznad nje, stavi slobodno, jer sušilice su dosta lagane.
    Ne dajemo nikakve dodatke, osim d3

nopobo
    20. Studeni 2019. 11:13

Moja ima tek 7 tjedana a već trpa šake u usta i cucla kao luda i to nakon podoja tako da sigurno nije gladna nakon što isprazno cicu luda beba  Mi smo uzeli nosiljku Ergobaby omnia 360 i jako smo zadovoljni, živim na 5.katu tako da je to definitivno bolja opcija od kolica

Andreandrea
    20. Studeni 2019. 11:16

Matejaaa

Mame dal koja bebi daje riblje ulje ili nešto sto je bogato omega kiselinama ? Sto preporučate za bebe od 3 mjeseca

Bebama se prije davalo riblje ulje kada nije bilo ovih kapi vitamina d. Mislim da nije potrebno to davati bez savjeta s pedijatrom

Andreandrea
    20. Studeni 2019. 11:19

krino

Andreandrea

Ivonne, drzim fige da sto prije prode. Mene drzi vec nekoliko dana i sve cekam sto ce biti s malim😧 kada ga uspavljujem,stavim masku na lice,a ostalo vrijeme se trudim ne pricati u njega da ga ne popljujem. Kod nas kisa,a ja nemam nosiljku. Bas bi mi dobro dosla. Imali smo jedan pokusaj stavljanja u nju koji je prosao katastrofa🤣 to je bilo kada je imao mjesec i pol i bio u ludoj fazi,mozda bi bilo sada bolje. Dobro bi mi doslo po ovakvim vremenu da izademo sa psom,nije hladno,a kisa pada i uspava bebu🤣
    Cure,koje vi nosiljke imate? Mi smo probali ergobaby 360 ili tako nesto

Ja imam ergobaby, ali onu u kojoj je beba oktenuta tebi samo. Ne moze na van. Ali moze kao ruksak na ledja. Prezadovoljna. Teska mi je mala mrcina, ali dok ja smontiram kolica dolje, pa kabanicu, pa njega u to sve, pa nosi kisobran i guraj, a ne ide jer imam 3 kotaca… Nosiljka spasava. U njoj se nikad ne dronja kao u kolicima. I uvijek spava. Tako da…win win osim za ledja koja ubijaju

A nisu te ergobaby ergonomske? Meni se u trgovinu kunu da leda ne bole😂😂 mislim,za 1200 kn ne bih bas da me ista boli😂😂

• Marina111
    20. Studeni 2019. 11:20

Da znam , dajem biogaia kapi . Al jede babylove hranu koja nema omega u sebi pa pitam ... rekla patronažna da mogu dati nešto 

Danci22
    20. Studeni 2019. 11:21

Mamice koje ste uvele dohranu s 4 mjeseca..kako ste pocele,koje kasice,koliko kolicinski..kad ste uvele kasicu ko jedan obrok ? I dali jje koja stavljala u vecernju bocicu mljevene kekse i dali bi to stetilo bebi..imamo 4 i po mjeseca poceli smo ali nas zanima kako druge mamice barataju s time :)

Danci23

Danci22
    20. Studeni 2019. 11:22

I dajete li bebama caj od kamilice

Danci23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.