Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tiha
    19. Studeni 2019. 12:25

shell

P.S. netko je pisao da kada pojede medovik, potakne bebi probavu. Ja probala jučer, pojela 3 komada, i ništa 🤣 osmi dan nekakanja danas. Zvala pedijatricu, kaže ako nema promjena na djetetu, do 15 dana je ok za dojenu djecu.

Možda sam krivo polovila, pa oprosti i ispravi me. Možda je onaj plač bio od poriluka, moj je slično reagirao na brokulu (i kulen, ali to je kriva majka-nemajka kojoj se jela slavonska pizza). Da nije možda reakcija na medovik? 🤷‍♀️

krino
    19. Studeni 2019. 12:26

shell

Krino, imaš 10 cm više od mene, ali zato ja imam 10 kg više od tebe! 🤣🤣 Mene ne brinu kile, od trudnoće su otišle sve, ostalo ovo što sam natukla ranije. Ali otići će i to.
    Ja evo čekam da se bebi probudi, pa ćemo i mi van☀️

Ne mogu ni rec da mo dupe visi. Neka koza na dupetu mi visi. No dobro, sad je poceo bar po noci bolje spavat pa odmah i ja stignem jesti i tako. Ujutro se sam i zabavi u baby gymu pa stignem i kavu i pojest i sprckat nesto za popodne ili vecer. Nije lose. Mora se to malo popunit. Srecom, ne dolazi ljeto nego blagdani 🤗
    P.s. ja sam jucer u lidlu spiskala pare na 3 didakticke igracke od 1 -1,5 god. On nema ni pola godine... Divne su. Sebi bih bila najradije kupila one gigantske kuce za lutke ili gusarski brod!! I 2 bodica sa x-mas motivom. Pere me vec, obozavam bozic! 

19. Studeni 2019. 12:28

Shell, takodjer za visinu i kile, takodjer cekam bebu da se probudi da idemo u setnju, takodjer 8.dan nekakanja 😂

Nikolina95
    19. Studeni 2019. 13:13

Iskreno i ja sam već razmisljala da mu prije spavanja dam bocicu,jer u zadnje vrijeme bas nespava po noći a i preko dana samo zaspe ako smo u setnji. Mozda mu je slabo mljeko pa trazi cesto, al preko dana nesisa tako puno. Čekam kontrolu idući tjedan pa  cemo vidit kilazu 🤷‍♀️

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• marlona
    19. Studeni 2019. 13:15

krino

shell

Krino, imaš 10 cm više od mene, ali zato ja imam 10 kg više od tebe! 🤣🤣 Mene ne brinu kile, od trudnoće su otišle sve, ostalo ovo što sam natukla ranije. Ali otići će i to.
    Ja evo čekam da se bebi probudi, pa ćemo i mi van☀️

Ne mogu ni rec da mo dupe visi. Neka koza na dupetu mi visi. No dobro, sad je poceo bar po noci bolje spavat pa odmah i ja stignem jesti i tako. Ujutro se sam i zabavi u baby gymu pa stignem i kavu i pojest i sprckat nesto za popodne ili vecer. Nije lose. Mora se to malo popunit. Srecom, ne dolazi ljeto nego blagdani 🤗
    P.s. ja sam jucer u lidlu spiskala pare na 3 didakticke igracke od 1 -1,5 god. On nema ni pola godine… Divne su. Sebi bih bila najradije kupila one gigantske kuce za lutke ili gusarski brod!! I 2 bodica sa x-mas motivom. Pere me vec, obozavam bozic!

I ja kupila didaktičke u lidlu 🙈 baš su krasne, jedva čekam da se igramo s tim. Moja sad već gmiže ozbiljno 😁 začas  se dovuče do onog što želi, pogotovo ako joj se mobitel nađe u vidokrugu, nikako da ga proba malo 😛 mi smo ugl na podu kad smo doma i baš lijepo ide to, ja bi rekla 🥰

krino
    19. Studeni 2019. 13:24

Mi smo non stop na podu ili se nosimo u nosiljci ili kolica. Doma samo pod. Cak nekad kad kuham zaspe u baby gymu od nape pa ga ostavim tako. Ne diraj lava dok spava. To su ti rijetki trenuci... Malo je lijena guzica sto se okretanja tice. Sad sam ga ostavila potrbuske jer cijeli bozji dan njorga. Ispalit cu na zivce od tog zvuka. I cujem tuf, dodjem, a on na ledjima. Inace na trbuhu samo tuli pa ga tako i ostavim inace nikad ne bi glavu drzao koliko je lijen. Samo se nasloni na pod i tuli, onda digne glavu da vidi di smo, pa sam malo stane i uzme igracku...ako bas place 5min onda ga uzmem. Samo cendra i njorga, ne da mu se nista, bas blazene curice... 

• marlona
    19. Studeni 2019. 13:39

Hehe, mali ljenivac 🥰 moja najviše voli na trbuhu, čim ju spustim na pod, ona ni ne legne na leđa nego odma bok i trbuh. I onda ima bolji pregled i lovi igračke i onda tuče rukom po podu 😆 

19. Studeni 2019. 14:55

Tiha

shell

P.S. netko je pisao da kada pojede medovik, potakne bebi probavu. Ja probala jučer, pojela 3 komada, i ništa 🤣 osmi dan nekakanja danas. Zvala pedijatricu, kaže ako nema promjena na djetetu, do 15 dana je ok za dojenu djecu.

Možda sam krivo polovila, pa oprosti i ispravi me. Možda je onaj plač bio od poriluka, moj je slično reagirao na brokulu (i kulen, ali to je kriva majka-nemajka kojoj se jela slavonska pizza). Da nije možda reakcija na medovik? 🤷‍♀️

Može biti. Inače jedem med svako jutro, pa je bila uvijek ok. Tko će ga znati. Brokula, cvjetača, kelj, na sve je dobro reagirala 🤷

19. Studeni 2019. 14:56

mmamma

Shell, takodjer za visinu i kile, takodjer cekam bebu da se probudi da idemo u setnju, takodjer 8.dan nekakanja 😂

Da ti nisi moja izgubljena sestra? 🤣🤣
    Jel primjećuješ kakve posljedice nekakanja?

pelinka
    19. Studeni 2019. 15:11

Napokon sam uspjela sve procitat i sad se mogu ukljucit, ako me primate u svoje veselo drustvance!  dosta sam vas citala jos dok sam bila trudna i svasta korisnog/utjesnog nasla ovdje. Moj Luka je stigao 15.08. nakon vise od 20 sati trudova, sat vremena dripa i punih 8 dana nakon termina. 3730g i 52cm. Da sad ne pisem cijeli nas put kroz ova 3 mjeseca, reci cu samo da trenutno prozivljavamo skok spavanje 0 bodova, nasisavanje na najjace! 
    Kao sto rekoh, dugo citam i jedva sam docekala da se ubacim jer mi je super sto ste iskrene i pune podrske. One kojekakve mamece grupe na fejsu su horor. Sve neke savrsene mame, savrsena djeca, cvjetici, leptirici, Boze sacuvaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.