Shell, nikad ne znas 😁
Ona se ponasa skroz normalno, tako da se vise uopce ne brinem oko toga... Prvi put smo digli frku nakon tj dana i isli kod pedijatrice, samo su ju izmaltretirali i na kraju nas poslali u bolnicu i tamo su nam rekli po sto smo dosli ako se dijete normalno ponasa, tako da mi je sve zao sto smo uopce isli... Ali prvo nam je dijete i normalno da se brinemo, nekad i previse... najduze nije kakala 12 dana, a ni tad se nije cudno ponasala... Ja sam zakljucila da je veca i ono sto posisa i iskoristi...
Pelinka, dobrodošla 🙂 ja nemam fb pa ni ne znam kako je tamo, ali nama je ovdje super 😊
Mino, dodala sam te 😉.
Napisala sam oko podne ogromnu poruku i zabunom ju obrisala 🙈 pa reko lakse mi kasnije natipkati na laptop.
Mi smo danas imali produljeno spavanje/drijemanje i mazenje u krevetu. Malo sam uspjela nadoknaditi sna. Tako je bilo lijepo kad smo po noci imali hranjenje svakih 5 sati. Bas mi fali.. sto sve radimo za ove nase mrvice.
Mi smo plisance bacili u vesmasinu, a ove na baterije jos nismo izvadili iz kutije.
Black friday.. mozda si konacno narucim novi mobitel 🤔 a mozda i pricekam sljedecu godinu kako je izvorno bilo u planu.
Sto se slabosti tice, ja jos uvijek pijem dodatno zeljezo, u 12. mjesecu bi trebala kod gin na papa test pa ga moram zicnut da mi da uputnicu za provjeru zeljeza. Kroz dan nekako izdrzim, al mi je hranjenje izmedu 12 i 2 uzasno, bas se osjecam slabo i tlak me puca pa trenutno muz tad mota malu i donosi mi ju na hranjenje.
Kile.. uh.. polako se skupljaju kako vise jedem zbog mlijeka, trenutno sam na 74 na 167 🙈 al bitno da mrvica lijepo napreduje, imam vremena boriti se s kilama. Taman ce na ljeto krastavci pa cu se s njima trpat kad bude vrijeme za mrsavljenje. Zanimljivo kako svaka od nas ima drugacije probleme 😅.
Sto se probave tice, moja curka je u zadnje vrijeme super po tom pitanju. Prdi doduse svjetski 🤣🤣 al ju ne smeta. Isto kad obavlja veliku nuzdu. Koncentrira se, sve stane, obavi i nakon toga se smije opet 🤣. I da, novi rezim je ostao na 2-3 dana.
Odo ja poslat poruku da mi ne nestane opet🤣🤣 nastavak slijedi
Bozic.. o njemu jos ne razmisljam, vise me muci advent i adventski vijenac. Inace uvijek subotu prije prvog adventa kod mojih pravim sa sekama, necakinjama i mamom vijenac (svaka za sebe napravi). To se ljepi, mota, kombinira, vjesa itd sve u 16 😁 a ovaj put nismo planirali ici tamo taj vikend. Mozda bi se mogla sama zaletit s malom na dan/dva.
Moja curka jos uvijek mrzi biti na trbuhu. Nekad sam malo zlobna pa ju ostavim da se muci i kenjka, nekad ju ne mogu slusati pa ju odma uzmem i pomazim da mi oprosti sto sam takva rospija jer ju stavljam na trbuh 🙈🙈.
Pelinka, dobro nam dosla.
Pelinka, dobro nam došla 😊😊🙋
Mmamma, kako ti napreduje s kilama?
Cini, baš lijepa tradicija to za izradu vijenaca 😊 ja sam baš neki dan kupila vijenac za vrata, prekrasan mi je. Za stol bi htjela izraditi sama, ako ne stignem kupit ću.
Kod nas je Božić u crveno-zlatnoj kombinaciji, sa detaljima bijele
Hvala zene! Moj GS stigo s posla i preuzeo bebaca, a ja sjela popit drugu ladnu kavu danas i sve mi cudno sto nemam hrpu stranica za citat da vas stignem danas smo uspjeli oborit rekord spavanja dvaput. Na pol puta iz lidla zaspao u kolicima i spavao cijelih 45min u komadu. Onda par sati cendrao i vristao i nasisavao se i napokon zaspao. Odspavao na meni cijeeelih 50 minuta. Danas je bas bilo nemoguce spustit ga u kolijevku ili bilo gdje drugdje. Sreca pa je tako samo dok su skokovi.
Prva dva mj je dobivala po kilu, u trecem mj je dobila 600g, a sad s 4 mj cemo vidjeti sljedeci tj na cijepljenju.. mislim da ima vise od 6,5kg, rodjena je s 3,4kg...
Po meni dobiva dobro, bas je bucmasta... Sad mi manje i krace jede, pa me bas zanima napredak... Ako nije puno dobila, krenut cu s kasicama lagano... Posto i manje kaka, sve iskoristi, mozda joj nije dosta... Ali racunam da bi mi onda to i pokazala, bila bi placljiva, razdrazljiva itd... Ali bit cu pametnija slj tj... 🙂
Kako tvoja napreduje?
Prva dva mj je dobivala po kilu, u trecem mj je dobila 600g, a sad s 4 mj cemo vidjeti sljedeci tj na cijepljenju.. mislim da ima vise od 6,5kg, rodjena je s 3,4kg…
Po meni dobiva dobro, bas je bucmasta… Sad mi manje i krace jede, pa me bas zanima napredak… Ako nije puno dobila, krenut cu s kasicama lagano… Posto i manje kaka, sve iskoristi, mozda joj nije dosta… Ali racunam da bi mi onda to i pokazala, bila bi placljiva, razdrazljiva itd… Ali bit cu pametnija slj tj… 🙂
Kako tvoja napreduje?
Prvi mj oko 1,5 kg, drugi oko 1,3kg. Sad je znam, ali rekla bi da ima oko 7,3. Rođena sa 3700. Tko ti ju je vagao sa 3 mj, patronažna? Mi početkom 12.imamo cijepljenje i vaganje, pa ću tada znati točno
krino normalno je kad krenu sa dohranom imaju malo problema sa stolicom , to neko vrijeme dok se valjda crijeva opet ne priviknu, ali ništa strasno. tako mi bilo i s malom a i sad s malim. ono jedan dan preskoči ili dva. meni je ti puno jer je kakao 2,3 put na dan.
ja danas radila pizzu ujutro hrenovke i jaja 🤪 a ostatak dana slatkiši , bas se zdravi hranim. strašna aam ja majka
Sortiraj odgovore
Najstariji