Joooj mi muku mucimo sa slinom i grizenjem svega i svacega. Nervozan je pred spavanje. Preko dama super spava nekoliko puta i dobra je i vesela beba,ali oko 20 sati zaspe i nakon 20 min svjez kao rosa. Tek oko 22 zaspe. Bas je pomaknuo to spavanje zadnja 3-4 dana. Sreo je gs patronaznu i kaze da se to celjust priprema za zube i da izdrzimo. Bila sam sinoc u nabavci pa sam mu uzela neke grickalice u obliku dide,ali uzalud. Kupila sam mu zdjelicu i zlicice. Gledala sam onaj tanjur,podlozak i podbradak od Twistshakea,ali to ce dobiti kada dode vrijeme za hranilicu i samostalno hranjenje. Danas smo opet jeli jabuku,pojeo je dosta i bas uziva. Malo mu pobjegne van kada mljacka ako mu dam vise u zlicici. Uredno je pljunuo neki komadic koji se nije dobro samljeo😂😂 kupila sam i Hippovu kasicu od mrkve jer mi se neda s njom zezati pa nek stoji dok ne dode vrijeme za nju. Kaka svaki drugi dan,jutros je imao bas istovar😂Kad smo kod Bozica,ja sam poludila za orasarima. Kupila sam 2, gs,sogorica i sveki ce mi uzeti svako po jedan za skori rodendan i imat cu cijelu kolekciju😍 mozda i bebacu uzmem jednoga cisto da gs ne prigovara da pretjerujem😂
I da,pelinka dobro dosla😌
Nikki imaš tih pegla danas na svakom koraku, nedavno su bile za kupiti i u Lidlu za cca 200 kn ako se ne varam. Koristim je za peglati svašta a najviše po ljeti za brzinsko peglanje haljinica, košulja i slično, baš je praktična kad trebaš nešto na brzinu speglati, a za igračke mi se isto pokazala super
To sam bas gledala radi tih stvari i uvijek se pitala valja li sta ta pegla 🤪
Joooj mi muku mucimo sa slinom i grizenjem svega i svacega. Nervozan je pred spavanje. Preko dama super spava nekoliko puta i dobra je i vesela beba,ali oko 20 sati zaspe i nakon 20 min svjez kao rosa. Tek oko 22 zaspe. Bas je pomaknuo to spavanje zadnja 3-4 dana. Sreo je gs patronaznu i kaze da se to celjust priprema za zube i da izdrzimo. Bila sam sinoc u nabavci pa sam mu uzela neke grickalice u obliku dide,ali uzalud. Kupila sam mu zdjelicu i zlicice. Gledala sam onaj tanjur,podlozak i podbradak od Twistshakea,ali to ce dobiti kada dode vrijeme za hranilicu i samostalno hranjenje. Danas smo opet jeli jabuku,pojeo je dosta i bas uziva. Malo mu pobjegne van kada mljacka ako mu dam vise u zlicici. Uredno je pljunuo neki komadic koji se nije dobro samljeo😂😂 kupila sam i Hippovu kasicu od mrkve jer mi se neda s njom zezati pa nek stoji dok ne dode vrijeme za nju. Kaka svaki drugi dan,jutros je imao bas istovar😂Kad smo kod Bozica,ja sam poludila za orasarima. Kupila sam 2, gs,sogorica i sveki ce mi uzeti svako po jedan za skori rodendan i imat cu cijelu kolekciju😍 mozda i bebacu uzmem jednoga cisto da gs ne prigovara da pretjerujem😂
I da,pelinka dobro dosla😌
Patronazna, sta je to? 🤪 Kad sam izasla iz bolnice jedna mi dosla koja je isla na godisnji.. Za par dana druga.. Svaka svoje govori.. Kad je mali imao 20 dana isla kod mame na Peljesac i tamo sam imala treću koja je dosla jedanput i rekla zovi ako me trebas... Muku sam mucila sa dojenjem.. Dosla je namjestila ga na sisu i eto vidis da moze i ode.. Posjet od maksimalno 20 minuta... Nisam imala dobro iskustvo.. Jos kad sam procitala negdje na fejsu neka zena napisala da dolaze prije poroda kao objasnit i pripremit te za porod.. Ono wtf?lose iskustvo u trudnoci sa zdravstvom našim..cast izuzecima.. Jedini hajlajt mi je bio doktor sa 4d. Plati pa se rugaj.. Ocito onda dobijes sve sta bi trebao i normalno objašnjeno💪
I meni patronazna bila užas 😕 došla prvi put na 15min, drugi put na 20 (samo zato jer smo svašta pitali) sa zaključkom da je drugo dijete pa da ne mora dolaziti 🤷♀️ ok, nije da ništa ne znam ali nije ni da se čovjek sjeća svih detalja!
Ja sam cijelu trudnoću išla na preglede u bolnicu (rijeka) i moram priznati da sam bila pozitivno iznenađena 🤷♀️ e sad, da li sam samo imala sreće ili nešto drugo ne znam, ali zbilja su mi bili ok, od sestara do dr...
Da se nasmijete malo mojoj gluposti. Hranim ja danas malu i usput jedem milku (onu veliku, debelu). Taman nekako cura zavrsi i ja izvadim kockicu, a ona me gleda, i gledam ja nju umjesto kockice i skuzim zadnji tren da se dvije drze skupa, a ja uhvatila jednu. Krenem ja brze bolje ugurati obe u usta i naravno da ova sto se zalijepila padne i to drito maloj na celo 😰. Cekam ja reakciju, gledam ju zbunjeno, gleda ona mene zbunjeno, naguram brze bolje kockicu koja je pala u usta (kao, nista se nije dogodilo ako nema dokaza 😅) i cura mi se nasmije kao da mi zeli rec - jesi sasava 😅. Dobro je proslo pa se sad mogu smijat tome 😂😂.
Patronazna.. ja sam jako zadovoljna s nasom. Uzela si je stvarno puno vremena svaki put i bila je dobrih 45min, ako ne i vise, a stvarno je imala puno bebica oko kojih je brinula. Mi ju uvijek ponudili sokom i necim za prigrist i resetali s pitanjima, a nekad smo i samo neobavezno razgovarali o svemu i svacemu. Jako opustena i prijateljska, a opet profesionalna atmosfera i super me je uvijek smirila kad sam (smo) bila nesigurna oko bilo cega.
Sto se tice zdravstva,bolje necu o tome😂 isli smo godinama na umjetne i vecinu pretraga sam morala platiti jer bolnice ili nisu imale reagense ili nisu radile odredene pretrage. Puste novce smo potrosili. Srecom su mi i gs i svekrva u zdravstvu pa sam imala privilegiju da mi se trudnoca vodi savrswno,a i patronazna je na poznato pa je bila vrlo ljubazna i usluzna. Takoder sam pakao prosla da bih mogla dojiti,bilo je tu dobrih savjeta koji su pomogli da malac navlaci mlijeko.preko umjetnih bradvica koje su se kasnije ispostavile suvisnima jer se nikada nije dovoljno najeo. Ali svaki dan je dolazila pregledati cice jer je bilo dana da su ko kamen,izdajala me i razbijala kvrge. Sjecam se kao jucer da sam svaku vecer govorila ako sutra ne uspijem dojiti bez boli i komplikacija, prelazimo na ad. I tako dan za dan i eto,vrijeme je ucinilo svoje i cice profunkcionirale😂 kod nas su ok patronazne,vecinom cujem vrlo lijepe stvari. Vjerojatno jer smo u manjem gradu pa se vecinom svi znamo
Da se nasmijete malo mojoj gluposti. Hranim ja danas malu i usput jedem milku (onu veliku, debelu). Taman nekako cura zavrsi i ja izvadim kockicu, a ona me gleda, i gledam ja nju umjesto kockice i skuzim zadnji tren da se dvije drze skupa, a ja uhvatila jednu. Krenem ja brze bolje ugurati obe u usta i naravno da ova sto se zalijepila padne i to drito maloj na celo 😰. Cekam ja reakciju, gledam ju zbunjeno, gleda ona mene zbunjeno, naguram brze bolje kockicu koja je pala u usta (kao, nista se nije dogodilo ako nema dokaza 😅) i cura mi se nasmije kao da mi zeli rec - jesi sasava 😅. Dobro je proslo pa se sad mogu smijat tome 😂😂.
Patronazna.. ja sam jako zadovoljna s nasom. Uzela si je stvarno puno vremena svaki put i bila je dobrih 45min, ako ne i vise, a stvarno je imala puno bebica oko kojih je brinula. Mi ju uvijek ponudili sokom i necim za prigrist i resetali s pitanjima, a nekad smo i samo neobavezno razgovarali o svemu i svacemu. Jako opustena i prijateljska, a opet profesionalna atmosfera i super me je uvijek smirila kad sam (smo) bila nesigurna oko bilo cega.
Dobra si,da je otislo malo nize,vjerojatno bi bila prva mama koja je uvela cokoladu kao prvu namirnicu u dohranu😂😂😂😂
Dobra si,da je otislo malo nize,vjerojatno bi bila prva mama koja je uvela cokoladu kao prvu namirnicu u dohranu😂😂😂😂
😅😅 to mi nije ni palo na pamet 😂😂😂
Uuu Pelinka, dobrodosla! Vjerujem da je trajalo čitanje jer meni traje i kad jedan dan ne stignem pročitati i napisati 😁😁
U svakom slučaju, ja jedva čekam vaganje i kontrolu da vidim gdje smo, iako se ne veselim cijepljenju, ali ako ako bude kao prošli put, bit će super.
Patronazna.. ja nemam loše riječi, nama je dolazila svaki drugi dan skoro jer smo se borili s gubljenjem kilaze, sisanjem, uvođenjem dohrane pa mogu Reci samo svaka čast. Čak je naša otišla na godišnji, a poslala je drugu da dođe s vagom. Tako da.. A i bolnica i porod i sve, nemam se što potužiti.. 👏
Ja mislim da imamo sad oko 7 kila, ali ne mogu Reci sa sigurnošću jer je jedno vrijeme štrajkala, a sad opet jede ok.. 🤷♂️
A sad zadnjih dana bas ju gledam i nisam sigurna, razuvjerite me Ako panicarim, ali imam osjećaj da kaska u nekim motorickim dijelovima. Ne znam kako vaša, ali ona još uvijek ne spaja ruke ispred sebe niti uzima igračke ispred, sve što radi je mlati sa strane sa rukama i kad je u gymu sve što joj sa strane visi je super, ali ispred nje nula bodova. Ruke je počela prije tjedan dana stavljati u usta, ali većinom lijevu i Nekako nezgrapno. Na kontrolu idemo tek za nešto manje od 4 tjedna, pa ne znam šta da mislim. Vježbam S njom Tako da joj kuckam po rukama i spajam lagano ruke ispred ali ništa. 🤷♂️🤷♂️
A što se tiče božića, ja sam poskrivecki kupila bodije u lidlu 🙄🙄😎😎 pa onda kažem da su joj to tetke kupile 😀🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji