Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    19. Studeni 2019. 16:58

pelinka dobrodošla!!

nena1986
    19. Studeni 2019. 17:22

Dobrodošla Pelinka i tvoja bebica ❤....
    Dakle škole štrajkaju i dalje, pa smo se čoporativno otišli kod mame na ručak, (osim sg-a, naravno) i sad smo se izvrnuli čim smo stigli kući. Briga manje danas. Sutra molim boga da ne bude kiše da moženo van. Malo bolje spava zadnjih dana, barem 2-3 sata u svom krevetu a onda se prikopča. Zubi, strahota. Dam joj ruku da grize, prsti mi otpadnu 😌. Kupio muz neki gel za zubice sa lidokainom (radije bi bez al ajde) i to nama nis ne pomaze. Probat ću nabaviti tu jantarnu ogrlicu pa da i to isprobamo. I taaaako.... 😂

• Nikki
    19. Studeni 2019. 17:28

Nopobo kakva ti je inače ta vertikalna pegla? Peglaš s njom dosta toga ili? Ono košulje i haljine ili više toga?
    Netko je pitao za poriluk, mi nismo imali reakcije, srećom jer volim poriluk, ali jesmo na gazirano, prije sam colu ili cocktu malo pila, sad uopće ne i ne fali mi toliko.
    Božić... ovo sa vijencem je baš lijepo, ja si stalno mislim da ću sama napraviti pa niš od toga, ove godine si ni ne zamišljam da hoću 🙈
    Lidl... i ja sam mislila po par igrački, Krino tako bi i ja pokupovala svašta i onda skužim da gledam ono što je meni fora i što bih se ja igrala, a gs je još gori po tom pitanju 😂
    Pelinka dobrodošla!

krino
    19. Studeni 2019. 17:35

Pelinka, dobrodosla u klub: Potuzi se Zuzi, Zuzi se potuzi 🤗😘

krino
    19. Studeni 2019. 17:55

katiesu

krino normalno je kad krenu sa dohranom imaju malo problema sa stolicom , to neko vrijeme dok se valjda crijeva opet ne priviknu, ali ništa strasno. tako mi bilo i s malom a i sad s malim. ono jedan dan preskoči ili dva. meni je ti puno jer je kakao 2,3 put na dan.
    ja danas radila pizzu ujutro hrenovke i jaja 🤪 a ostatak dana slatkiši , bas se zdravi hranim. strašna aam ja majka

Isto i kod nas. Super kakao, sad se napreze sto godina i neki brabonjak jedva uprlja pelenu. Ali danas je rijesio sve zaotatke. Dala mu tikvice za rucak i opet se dobro pokakao. Kako tvoj sa zubima?

19. Studeni 2019. 19:22

shell

mmamma

shell

Pelinka, dobro nam došla 😊😊🙋
    Mmamma, kako ti napreduje s kilama?

Prva dva mj je dobivala po kilu, u trecem mj je dobila 600g, a sad s 4 mj cemo vidjeti sljedeci tj na cijepljenju.. mislim da ima vise od 6,5kg, rodjena je s 3,4kg…
    Po meni dobiva dobro, bas je bucmasta… Sad mi manje i krace jede, pa me bas zanima napredak… Ako nije puno dobila, krenut cu s kasicama lagano… Posto i manje kaka, sve iskoristi, mozda joj nije dosta… Ali racunam da bi mi onda to i pokazala, bila bi placljiva, razdrazljiva itd… Ali bit cu pametnija slj tj… 🙂
    Kako tvoja napreduje?

Prvi mj oko 1,5 kg, drugi oko 1,3kg. Sad je znam, ali rekla bi da ima oko 7,3. Rođena sa 3700. Tko ti ju je vagao sa 3 mj, patronažna? Mi početkom 12.imamo cijepljenje i vaganje, pa ću tada znati točno

Taman smo u to vrijeme bili kod pedijatrice pa su ju tamo vagali... Ali bila je i patronazna u medjuvremenu kod nas... Nju inace mozes zvati bilokad, cak i ako te samo kilaza zanima, njoj je to posao... Kod nas je bila nedavno, objasnila nam sve o dohrani, dala nam knjigu i tako... Nisam ju zvala, sama se pozvala 🤣

19. Studeni 2019. 19:32

mmamma

shell

mmamma

shell

Pelinka, dobro nam došla 😊😊🙋
    Mmamma, kako ti napreduje s kilama?

Prva dva mj je dobivala po kilu, u trecem mj je dobila 600g, a sad s 4 mj cemo vidjeti sljedeci tj na cijepljenju.. mislim da ima vise od 6,5kg, rodjena je s 3,4kg…
    Po meni dobiva dobro, bas je bucmasta… Sad mi manje i krace jede, pa me bas zanima napredak… Ako nije puno dobila, krenut cu s kasicama lagano… Posto i manje kaka, sve iskoristi, mozda joj nije dosta… Ali racunam da bi mi onda to i pokazala, bila bi placljiva, razdrazljiva itd… Ali bit cu pametnija slj tj… 🙂
    Kako tvoja napreduje?

Prvi mj oko 1,5 kg, drugi oko 1,3kg. Sad je znam, ali rekla bi da ima oko 7,3. Rođena sa 3700. Tko ti ju je vagao sa 3 mj, patronažna? Mi početkom 12.imamo cijepljenje i vaganje, pa ću tada znati točno

Taman smo u to vrijeme bili kod pedijatrice pa su ju tamo vagali… Ali bila je i patronazna u medjuvremenu kod nas… Nju inace mozes zvati bilokad, cak i ako te samo kilaza zanima, njoj je to posao… Kod nas je bila nedavno, objasnila nam sve o dohrani, dala nam knjigu i tako… Nisam ju zvala, sama se pozvala 🤣

Super za patronažnu. Ja prijavljujem kenjažu. Bebi je odmah bolje volje, smije se na sav glas

nopobo
    19. Studeni 2019. 19:53

Nikki imaš tih pegla danas na svakom koraku, nedavno su bile za kupiti i u Lidlu za cca 200 kn ako se ne varam. Koristim je za peglati svašta a najviše po ljeti za brzinsko peglanje haljinica, košulja i slično, baš je praktična kad trebaš nešto na brzinu speglati, a za igračke mi se isto pokazala super 

• Nikki
    19. Studeni 2019. 20:30

nopobo

Nikki imaš tih pegla danas na svakom koraku, nedavno su bile za kupiti i u Lidlu za cca 200 kn ako se ne varam. Koristim je za peglati svašta a najviše po ljeti za brzinsko peglanje haljinica, košulja i slično, baš je praktična kad trebaš nešto na brzinu speglati, a za igračke mi se isto pokazala super

Super, ja takvu peglu gledam već neko vrijeme nikako da nađem nekoga tko ju ima za iskustvo, tako da hvala, ovo sa igračkama je bonus 😊 

Andreandrea
    19. Studeni 2019. 21:21

CiniMINIS

Bozic.. o njemu jos ne razmisljam, vise me muci advent i adventski vijenac. Inace uvijek subotu prije prvog adventa kod mojih pravim sa sekama, necakinjama i mamom vijenac (svaka za sebe napravi). To se ljepi, mota, kombinira, vjesa itd sve u 16 😁 a ovaj put nismo planirali ici tamo taj vikend. Mozda bi se mogla sama zaletit s malom na dan/dva.
    Moja curka jos uvijek mrzi biti na trbuhu. Nekad sam malo zlobna pa ju ostavim da se muci i kenjka, nekad ju ne mogu slusati pa ju odma uzmem i pomazim da mi oprosti sto sam takva rospija jer ju stavljam na trbuh 🙈🙈.
    Pelinka, dobro nam dosla.

😂😂😂😂😂 bas si me nasmijala s ovim stavljanjem na trbuh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.