Dobro jutro! Ivonne svašta nešto će na tebe... 😷
Sinoc zaspala u 20, budi se cim je spustim, odnosno ni ne budi se jer je krrpana vec samo tugaljivo place... bilo mi je zao jer smo cijeli dan muku mucili sa nervozom i zubima i jos plus sve to stalno se nacicava. 6 puta sam je probala spustati u krevet, tužna vrba cvili, cvili. Na kraju sam je stavila kod sebe, na cicu, zagrlila i tako smo zaspale. Jela je u noci bezbroj puta...
Patronazna, sto je to? 😂 kako smo imali malu prodajnu tezinu dosla nas je tri puta izvagati. Nije znala sto bi samnom (s dojenjem), nije bila nijednom prije poroda. I nijednom nakon prvog mjeseca. Bezveze sve skupa...
Stavit cu je u nosiljku i na kišu 😂
Ivonne, drzi se. Pucaj se cajem od dumbira i ostalim "pomagalima".
Tiha, hvala na tablici 😊. Super je! Meni recimo nikad nije palo na pamet stavljat joj "teret" na nogice pa da ona to dize 😅 ili tu prolazi i dekica s kojom je pokrivena?
Ja sam jucer prvi put primjetila da je "uhvatila" igracku (plisanu loptu), al nije ju ni drzala bas cvrsto nego je rukice imala s obe strane na njoj. Nekako uopce nisam do sad brinula o tome jer vidim da malo malo radi neke nove stvari i da uci.
Marlona, ne brini za cijepljenje, mi smo prvo obavili s 3mj, pa cemo drugo isto s 5 ako bude sve ok.
Ivonne držim fige da ozdraviš brzo!
I moj gunđa staaalno. Od jučer gura prste sgrooz u usta, onda dobije poriv na povraćanje, to ga naljuti, stine šake ispruži ruke i sav se zacrveni od vikanja "eeeeeee" 😂 i tako u krug
Mi ćemo sad u nosiljku i na kišu. Odiševljena sam njegovim spavanjem nakon hladnog zraka, a danas dolaze gosti pa možda uspijem spavanje iskoristit za počistit malo 🙈😄
Ajme Ciniminis, čokolada… ❤ ti si mama mojih snova 👌😂❤
Morat cu pripaziti jer ce mi na kraju biti ko striko 😂😂 otvori oci i pita mamu jel ima cokolade 😂😂.
I moj gunđa staaalno. Od jučer gura prste sgrooz u usta, onda dobije poriv na povraćanje, to ga naljuti, stine šake ispruži ruke i sav se zacrveni od vikanja "eeeeeee" 😂 i tako u krug
Mi ćemo sad u nosiljku i na kišu. Odiševljena sam njegovim spavanjem nakon hladnog zraka, a danas dolaze gosti pa možda uspijem spavanje iskoristit za počistit malo 🙈😄
Sretno s ciscenjem 😊 moj stan u rasulu od kako smo se vratili kuci. Hrpe vesa cekaju na pranje. Uspjela oprat dvije masine, danas treca. Kad rijesim taj ves se bacam na pospremanje.
Hehehe i kod nas su te muke s guranjem prstiju u usta. Jucer sam se pitala je li to normalno🤣🤣🤣🤣
Ivonne, drzim fige da sto prije prode. Mene drzi vec nekoliko dana i sve cekam sto ce biti s malim😧 kada ga uspavljujem,stavim masku na lice,a ostalo vrijeme se trudim ne pricati u njega da ga ne popljujem. Kod nas kisa,a ja nemam nosiljku. Bas bi mi dobro dosla. Imali smo jedan pokusaj stavljanja u nju koji je prosao katastrofa🤣 to je bilo kada je imao mjesec i pol i bio u ludoj fazi,mozda bi bilo sada bolje. Dobro bi mi doslo po ovakvim vremenu da izademo sa psom,nije hladno,a kisa pada i uspava bebu🤣
Cure,koje vi nosiljke imate? Mi smo probali ergobaby 360 ili tako nesto
Mame dal koja bebi daje riblje ulje ili nešto sto je bogato omega kiselinama ? Sto preporučate za bebe od 3 mjeseca
Ivonne, drzim fige da sto prije prode. Mene drzi vec nekoliko dana i sve cekam sto ce biti s malim😧 kada ga uspavljujem,stavim masku na lice,a ostalo vrijeme se trudim ne pricati u njega da ga ne popljujem. Kod nas kisa,a ja nemam nosiljku. Bas bi mi dobro dosla. Imali smo jedan pokusaj stavljanja u nju koji je prosao katastrofa🤣 to je bilo kada je imao mjesec i pol i bio u ludoj fazi,mozda bi bilo sada bolje. Dobro bi mi doslo po ovakvim vremenu da izademo sa psom,nije hladno,a kisa pada i uspava bebu🤣
Cure,koje vi nosiljke imate? Mi smo probali ergobaby 360 ili tako nesto
Ja imam ergobaby, ali onu u kojoj je beba oktenuta tebi samo. Ne moze na van. Ali moze kao ruksak na ledja. Prezadovoljna. Teska mi je mala mrcina, ali dok ja smontiram kolica dolje, pa kabanicu, pa njega u to sve, pa nosi kisobran i guraj, a ne ide jer imam 3 kotaca... Nosiljka spasava. U njoj se nikad ne dronja kao u kolicima. I uvijek spava. Tako da...win win osim za ledja koja ubijaju
Mame dal koja bebi daje riblje ulje ili nešto sto je bogato omega kiselinama ? Sto preporučate za bebe od 3 mjeseca
Mi ne dajemo ništa, niti nam je preporučeno. Mislim da sve potrebno za sada dobija iz mlijeka (bilo majčinog ili AD). Dodajemo jedino D vitamin, kada nismo na suncu i to je to. I kada krene jesti ne bi ništa dodavala nego davala hranu bogatu omegama. Ako ne bude htjela jesti, onda ćemo razmisljati što i kako... 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji