Ivonne, drzim fige da sto prije prode. Mene drzi vec nekoliko dana i sve cekam sto ce biti s malim😧 kada ga uspavljujem,stavim masku na lice,a ostalo vrijeme se trudim ne pricati u njega da ga ne popljujem. Kod nas kisa,a ja nemam nosiljku. Bas bi mi dobro dosla. Imali smo jedan pokusaj stavljanja u nju koji je prosao katastrofa🤣 to je bilo kada je imao mjesec i pol i bio u ludoj fazi,mozda bi bilo sada bolje. Dobro bi mi doslo po ovakvim vremenu da izademo sa psom,nije hladno,a kisa pada i uspava bebu🤣
Cure,koje vi nosiljke imate? Mi smo probali ergobaby 360 ili tako nesto
Mi to imamo bobu x, nama je odlična! Kad sam je prvi put namještavala dobila sam šiz, ali sam je ulovila kad je bila dobre volje. Filmić s youtube-a. Tada je imala 2 mj. Od tada sam je samo jednom kao produživala. Sad razmišljam da nabavim ring sling, da je mogu staviti i bočno, jako se voli nositi ❤… mislim da nije loše ako nemaš nosiljku da ulovis kakvu grupu na fejsu gdje ti mame "nosilice" organiziraju druzenja na kojima mozes isprobati razne nosiljke prije nego se odlucis kupiti. Obicno među njima bude i onih koje imaju tzv babyhandling&babywearing certifikat ili tako nešto, pa ti pokažu kako smjestiti bebača u bilo koju nosiljku, maramu i sl. Mi smo kupili nosiljku na neviđeno, i igrom slučaja pu
Uclanila sam se u gruou,ali te kavice su u Zg,a ja sam u Slav.Brodu. Tako smo i bili odlucili za ergobaby. Razmisljala sam im se cak javiti kad budemo isli u Zg za vikend,ali posto nismo kupili nosiljku .... to vristanje u nosiljci cu tesko zaboraviti😂
Ako je koja mama voljna podijeliti jelovnik i količinu hrane koju priprema za bebu
Bas je glupo sto se ne mogu fotke staviti, bilo bi super vidjeti sve bebice😍
Ivonne, drzim fige da sto prije prode. Mene drzi vec nekoliko dana i sve cekam sto ce biti s malim😧 kada ga uspavljujem,stavim masku na lice,a ostalo vrijeme se trudim ne pricati u njega da ga ne popljujem. Kod nas kisa,a ja nemam nosiljku. Bas bi mi dobro dosla. Imali smo jedan pokusaj stavljanja u nju koji je prosao katastrofa🤣 to je bilo kada je imao mjesec i pol i bio u ludoj fazi,mozda bi bilo sada bolje. Dobro bi mi doslo po ovakvim vremenu da izademo sa psom,nije hladno,a kisa pada i uspava bebu🤣
Mi imamo ergobaby 360 i prezadovoljna sam! Mi idemo u grad s tim (jednostavnije je s tim u tramvaj i bus) i dućan i šetnju i po doma za spavanje 😄 to mi je najbolja investicija ikad! Još sam uzela i zimsku vreću tak da ga za sad ni ne moram oblačit za van, osim kapice. Više od njega nema malog (kuhanog) jastoga 😂😂 upravo smo se vratili iz šetnje/dućana, bio je budan cijelo vrijeme, sve pratio i svima se smijao. Kak smo ušli i stan, samo ga je srušilo! Tako da sam ga prvi put uspjela prebacit u krevet, a on ke nastavio spavat 🙌
Ja sam prehlađena ima već 10 dana, njemu ništa, pa čak ni začepljen nosić 🙌
Evo kakvi romani se pišu nalon šetnje u klokanici 😄
Mi to imamo bobu x, nama je odlična! Kad sam je prvi put namještavala dobila sam šiz, ali sam je ulovila kad je bila dobre volje. Filmić s youtube-a. Tada je imala 2 mj. Od tada sam je samo jednom kao produživala. Sad razmišljam da nabavim ring sling, da je mogu staviti i bočno, jako se voli nositi ❤… mislim da nije loše ako nemaš nosiljku da ulovis kakvu grupu na fejsu gdje ti mame "nosilice" organiziraju druzenja na kojima mozes isprobati razne nosiljke prije nego se odlucis kupiti. Obicno među njima bude i onih koje imaju tzv babyhandling&babywearing certifikat ili tako nešto, pa ti pokažu kako smjestiti bebača u bilo koju nosiljku, maramu i sl. Mi smo kupili nosiljku na neviđeno, i igrom slučaja pu
Uclanila sam se u gruou,ali te kavice su u Zg,a ja sam u Slav.Brodu. Tako smo i bili odlucili za ergobaby. Razmisljala sam im se cak javiti kad budemo isli u Zg za vikend,ali posto nismo kupili nosiljku …. to vristanje u nosiljci cu tesko zaboraviti😂
E da, nama je vrištao za prvo stavljanje. Onda je klokanica bila na pauzi 3 dana dok nismo proučili sve upute i videe kako pravilno smjestit bebu i naštimat da tebi odgovara.. Drugo stavljanje je već milina, zaspao nakon 2 min 😊
Što se tiče leđa, ja imam veliki problema od ranije, tak da me bole bez obzira na sve, ali stvarno je ugodna
Nikad mi još nije uspjelo prebaciti je iz klokanice u krevet, to mi je sf... Tiha, kakve ti to moći imaš?! 😂😂😂
Nikad mi još nije uspjelo prebaciti je iz klokanice u krevet, to mi je sf… Tiha, kakve ti to moći imaš?! 😂😂😂
😄😄😄 Pa kažem ti, prvi put!! I ja sam još u šoku 😂
Dobar dan 🙂
Moja se voli nositi u nosiljci, ali mi je teska vec... Super mi je kad i muz ide s nama pa onda on nosi 😂
Koje kapi d3 dajete bebama? Mi smo prvo plivit, a sad smo na wayi... Dajete redovito?
Da li se vasim bebicama stvaraju ranice iza uha? Ja cu izludit s tim... Rekla nam je patronazna da se bebama zna to napraviti i da mazemo uljem... Ali njoj se bez obzira sto mazemo uljem, svako malo napravi neka ranica... Mozda ne mazem dovoljno... Pitat cu pedijatricu slj tj na kontroli...
Marlona, a ne možeš ju staviti ni na perilicu? Ako imaš mjesta iznad nje, stavi slobodno, jer sušilice su dosta lagane.
Ne dajemo nikakve dodatke, osim d3
Bojler je iznad perilice 😭😭😭
Ako ćemo ikad preuređivat kupaonu, makli bi kadu i nekako uvalili perilicu... Ali glupa je kupaona, mala, uska i duguljasta, bilo bi lakše da je iste površine, ali kockasta recimo, ovako je dosta neiskoristivog prostora 😕
Ja imam ergobaby, ali onu u kojoj je beba oktenuta tebi samo. Ne moze na van. Ali moze kao ruksak na ledja. Prezadovoljna. Teska mi je mala mrcina, ali dok ja smontiram kolica dolje, pa kabanicu, pa njega u to sve, pa nosi kisobran i guraj, a ne ide jer imam 3 kotaca… Nosiljka spasava. U njoj se nikad ne dronja kao u kolicima. I uvijek spava. Tako da…win win osim za ledja koja ubijaju
A nisu te ergobaby ergonomske? Meni se u trgovinu kunu da leda ne bole😂😂 mislim,za 1200 kn ne bih bas da me ista boli😂😂
A cuj, mojj ima 7,5kg. Pa da je najergonomskija, odu ledja. Mi smo po 2-3h vani.
Sortiraj odgovore
Najstariji