I meni je slatko citati prve dozivljaje s kasicama 😊
Bas vrijeme leti, nisu vise one male bebice...
Sto se tice tih sjedalica, ja bi najradje uzela sljedecu 1,2,3 grupu u jednoj i da onda imamo do kraja...
Hvala, Cini 😊
Da, rastu naše bebice kao iz vode, jedva čekam prvi zagrljaj 🥰🥰
I ja bi rado neku 123 ali čini mi se da one jako brzo moraju u smjer vožnje. Ili se varam?
Cini, nadam se da je dobila dovoljno. I nas uskoro čeka cijepljenje i vaganje, iskreno baš me frka, rekla bi da je nekako malo dobila. A ovih dana je stalno na sisi, valjda će nadoknaditi
Dodane ste cure😉.
Andrea super za kasice😊 bas mi je slatko citati kako vase bebe polako papaju kasice😁. Al moram priznati da sam se danas malo zbedirala jer mi je nekako doslo iz guzice u glavu kako je vrijeme brzo proslo i da moja bebica vise nije ona mala bebica koju sam donjela iz rodilista i s kojom sam se prakticki do jucer jos upoznavala, nego je vec pravi mali covjek koji razgovara i ima svoju preslatku osobnost😍 samo eto, vrijeme je tako brzo proslo.
Mini, nasa pedica je cekala mjesec dana da se mala kako treba oporavi od rote i ako ju je super podnjela.
Ivonne nas guru, hvala ti na informacijama😊.
Mi smo danas jos opusteni, ima jos vremena do cetvrtka i kontrolnog vaganja, sutra/prekosutra cu vjerojatno biti pod stresom..
Hvala puno! 🥰
Držim fige za kontrolu 🤞🤞 javi kako je bilo, baš me zanima 😊
Mi idemo na kontrolu početkom 12.mj, moram provjeriti kad , na papiriću mi piše 3.12. u 9h, ali pedijatrica mi radi neparnim datumima popodne pa moram vidjeti je li krivi datum ili sat 🤷 nadam se da je nastavila dobivati dobro, unatoč kraćim podojima 😕 ja bi pričekala 6mj za dohranu, ali ako slabo dobije, krenut ću nakon pregleda, falit će manje od dva tjedna do 6mj, računam da nije bed..
Dodane ste cure😉.
Andrea super za kasice😊 bas mi je slatko citati kako vase bebe polako papaju kasice😁. Al moram priznati da sam se danas malo zbedirala jer mi je nekako doslo iz guzice u glavu kako je vrijeme brzo proslo i da moja bebica vise nije ona mala bebica koju sam donjela iz rodilista i s kojom sam se prakticki do jucer jos upoznavala, nego je vec pravi mali covjek koji razgovara i ima svoju preslatku osobnost😍 samo eto, vrijeme je tako brzo proslo.
Mini, nasa pedica je cekala mjesec dana da se mala kako treba oporavi od rote i ako ju je super podnjela.
Mi smo danas jos opusteni, ima jos vremena do cetvrtka i kontrolnog vaganja, sutra/prekosutra cu vjerojatno biti pod stresom..
Samo opusteno, nadam se da je fino dobila 🙏
Mi imamo kontrolu 25-tog bas me zanima koliko je dobio za 2 mjeseca 😀 u zadnje vrijeme mi nešto kratko sisa i netrazi vise tako često, ja ponudim,ali nezeli.Prije je skoro svaki sat vremena trazio, valjda je sve uredu 🤷♀️
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Dodane ste cure😉.
Mi imamo kontrolu 25-tog bas me zanima koliko je dobio za 2 mjeseca 😀 u zadnje vrijeme mi nešto kratko sisa i netrazi vise tako često, ja ponudim,ali nezeli.Prije je skoro svaki sat vremena trazio, valjda je sve uredu 🤷♀️
Isto i kod nas. Prije visila na sisi i odjednom smanjila. Kud je razrijedila, kud i skratila puno podoje. Trajalo par tjedana. Zadnjih dana opet jede kao i prije.
hej žene moj malac u zg spava ko pravi, to u gostima nece. danas smo bili svugdje i ja morala obnoviti garderobu tako da i u centru bio samnom. ma bas sam u gužvi h zadnje vrijeme pa slabo pišem. evo sam danas bas umorna al još malo spavanje
Dodane ste cure😉.
Isto i kod nas. Prije visila na sisi i odjednom smanjila. Kud je razrijedila, kud i skratila puno podoje. Trajalo par tjedana. Zadnjih dana opet jede kao i prije.
Eto to se nama događa sad, kontam da mu je sad sve zanimljivije od sise hehe dosta se nasisavo ovih mjeseci 😂
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
E da - prokuhavanjem voća ubijaš pesticide pa bi tu vodu u kojoj se kuhalo trebalo baciti.
E onda cemo drukcije,probat cu razvodniti jednom prokuhanom cistom vodom i jednom ad-om pa cu vidjeti sto vise pase. Hvala😌
Ajme jedva zaspat!
Da vas pitam, kako operete plisane i tekstilne igračke koje ne mogu u perilicu zbog baterija ili tako nečeg? On sve trpa u usta i čini mi se da bih svakodnevno trebala to nekako tretirati...
Danas sam isčetkala kosu i skoro se rasplakala 😭, mislila sam ju oprati, odustala sam da ne gledam koliko će još ispasti...
Izgleda da je kod dojenih beba svima bila ili još je faza da su smanjile vrijeme podoja i manje jedu... ja se trudim ne opterećivati kilažom dok mi se čini da je on ok i da nije gladan, ali svima nam drago kad gramaza ispuni očekivanja 😊
ma samo neka su oni nama zdravi, ostalo bude! 😉
Skačem s teme na temu, valjda sam sve pokrila...
Krino, a di si nam ti danas??
Sortiraj odgovore
Najstariji