Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    19. Studeni 2019. 09:37

Cure upadam jel vam bio jucer porodiljni..pitam jer vi ste prvih 6mj.tribala bi mi inf.hvalaaa

url=https://lilypie.com]

Nikolina95
    19. Studeni 2019. 10:37

Dobro jutro mi smo se isto budili puno puta preko noći 😒
    Igracke isto perem u masini, imam jednu sto se navije iz pepka pa i ako se pokida nema veze nisu skupe..

zadranka86

Cure upadam jel vam bio jucer porodiljni..pitam jer vi ste prvih 6mj.tribala bi mi inf.hvalaaa

Meni je sjelo juce. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

19. Studeni 2019. 11:06

Meni je sjelo danas.
    Nama sinoć bilo veselo. Zaspala ona lijepo poslije kupanja u 19:30 i odspavala do 21. Prvo je bila dobro raspoložena a onda je dva sata toliko vrištala da sam se uplašila i dala joj pola čepića. U ponoć se konačno smirila i zaspala i noć je prošla super.
    Je li čija beba reagirala na poriluk? Mi smo ga imali jučer za ručak, ali sam jela kasno, oko 17, pa kontam da je možda na njega reagirala

TonkicaPrrr
    19. Studeni 2019. 11:24

Joj sad dok sve pohvatam. 😀
    Ja sve s baterijama brišem mokrom krpom pa susim, a one bez idu u mašinu. Mi smo noćas super spavala, ne sjećam se kad je tako zadnji put. Jednom jela u pol 3 I do pol 8 jutros uz par dodavanja dude. Nama milina! 😁 a jutros je prvi put zaspala na krevetu, a ne na rukama pa sam od sreće odmah skuhala rizoto. 😊
    Jučer sjele pare i kod mene. 

nopobo
    19. Studeni 2019. 11:31

Ja sam kupila onu peglu parnu za vertikalno peglanje za nekih 300 kn i time prođem plišane igračke pa ih pustim da se dobro osuše nakon toga. Meni još nije kosa počela padati, ali dobro ja sam i rodila dosta kasnije od svih vas, meni beba ima tek 7 tjedana pa  bude i toga vjerojatno. Poslije poroda otišlo 10 kg i stalo na tome, ostala u plusu još 6, nikako da idu dole ne stanem u ništa od stare robe i užasno sam frustrirana radi toga a mala stalno na cici. Al ok, žderem slatko kao blesava pa je zato, užasno me pita slatko jest trebam se malo početi kontrolirati. Mala je u mjesec dana prvih digla 1120 gr i 6 cm, a kad je baš velika nervoza i nespavanje dam joj bočicu Novalaca i to je baš onesvijesti. Do sada se doduše to desilo svega 4-5 puta ali za nas se to pokazalo kao super opcija i ne osjećam se kao nemajka radi toga iako mi je isprva bilo krivo ali mislim da joj ništa ne bude

Tiha
    19. Studeni 2019. 11:52

Dobar dan svima 😊
    Mi smo imali dobru noć, od 22 do 4, pa do pola 7. U pola 9 flašica i van. Išli smo predat papire za naknadu za novorođenče. Zaspao je iste sekunde kad je tramvaj krenuo, kad smo predavali papire sav sretan gugutao, opet u tramvaju zaspao. Došli smo doma prije pola sata, a on još uvijek spava 😇
    Naknada sjela jučer 🙌😄

krino
    19. Studeni 2019. 11:56

I meni sjela jucer, ali sam tek danas vidila 🤣

Tiha
    19. Studeni 2019. 11:59

Mene su brinule moje +3 od poroda (još uvijek - 3 prije trudnoće), a sad mi se čini da sam i više nego dobro. Katiesu i Krino, želim vam da ubrzo uspijete nadoknadit san!! A onda snage, a i kila! Za sve cure u plusu, mislim da ne treba brinut! Jednom kad nam bebice počnu bježat po podu, a onda i za ozbiljno hodat i trčat, lovit ćemo mi i njih i kile 😄
    Svima želim lijepi dan 😘

19. Studeni 2019. 12:06

Krino, imaš 10 cm više od mene, ali zato ja imam 10 kg više od tebe! 🤣🤣 Mene ne brinu kile, od trudnoće su otišle sve, ostalo ovo što sam natukla ranije. Ali otići će i to. 
    Ja evo čekam da se bebi probudi, pa ćemo i mi van☀️

19. Studeni 2019. 12:08

P.S. netko je pisao da kada pojede medovik, potakne bebi probavu. Ja probala jučer, pojela 3 komada, i ništa 🤣 osmi dan nekakanja danas. Zvala pedijatricu, kaže ako nema promjena na djetetu, do 15 dana je ok za dojenu djecu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.