Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tiha
    19. Studeni 2019. 11:52

Dobar dan svima 😊
    Mi smo imali dobru noć, od 22 do 4, pa do pola 7. U pola 9 flašica i van. Išli smo predat papire za naknadu za novorođenče. Zaspao je iste sekunde kad je tramvaj krenuo, kad smo predavali papire sav sretan gugutao, opet u tramvaju zaspao. Došli smo doma prije pola sata, a on još uvijek spava 😇
    Naknada sjela jučer 🙌😄

krino
    19. Studeni 2019. 11:56

I meni sjela jucer, ali sam tek danas vidila 🤣

Tiha
    19. Studeni 2019. 11:59

Mene su brinule moje +3 od poroda (još uvijek - 3 prije trudnoće), a sad mi se čini da sam i više nego dobro. Katiesu i Krino, želim vam da ubrzo uspijete nadoknadit san!! A onda snage, a i kila! Za sve cure u plusu, mislim da ne treba brinut! Jednom kad nam bebice počnu bježat po podu, a onda i za ozbiljno hodat i trčat, lovit ćemo mi i njih i kile 😄
    Svima želim lijepi dan 😘

19. Studeni 2019. 12:06

Krino, imaš 10 cm više od mene, ali zato ja imam 10 kg više od tebe! 🤣🤣 Mene ne brinu kile, od trudnoće su otišle sve, ostalo ovo što sam natukla ranije. Ali otići će i to. 
    Ja evo čekam da se bebi probudi, pa ćemo i mi van☀️

19. Studeni 2019. 12:08

P.S. netko je pisao da kada pojede medovik, potakne bebi probavu. Ja probala jučer, pojela 3 komada, i ništa 🤣 osmi dan nekakanja danas. Zvala pedijatricu, kaže ako nema promjena na djetetu, do 15 dana je ok za dojenu djecu.

Tiha
    19. Studeni 2019. 12:25

shell

P.S. netko je pisao da kada pojede medovik, potakne bebi probavu. Ja probala jučer, pojela 3 komada, i ništa 🤣 osmi dan nekakanja danas. Zvala pedijatricu, kaže ako nema promjena na djetetu, do 15 dana je ok za dojenu djecu.

Možda sam krivo polovila, pa oprosti i ispravi me. Možda je onaj plač bio od poriluka, moj je slično reagirao na brokulu (i kulen, ali to je kriva majka-nemajka kojoj se jela slavonska pizza). Da nije možda reakcija na medovik? 🤷‍♀️

krino
    19. Studeni 2019. 12:26

shell

Krino, imaš 10 cm više od mene, ali zato ja imam 10 kg više od tebe! 🤣🤣 Mene ne brinu kile, od trudnoće su otišle sve, ostalo ovo što sam natukla ranije. Ali otići će i to.

Ne mogu ni rec da mo dupe visi. Neka koza na dupetu mi visi. No dobro, sad je poceo bar po noci bolje spavat pa odmah i ja stignem jesti i tako. Ujutro se sam i zabavi u baby gymu pa stignem i kavu i pojest i sprckat nesto za popodne ili vecer. Nije lose. Mora se to malo popunit. Srecom, ne dolazi ljeto nego blagdani 🤗
    P.s. ja sam jucer u lidlu spiskala pare na 3 didakticke igracke od 1 -1,5 god. On nema ni pola godine... Divne su. Sebi bih bila najradije kupila one gigantske kuce za lutke ili gusarski brod!! I 2 bodica sa x-mas motivom. Pere me vec, obozavam bozic! 

19. Studeni 2019. 12:28

Shell, takodjer za visinu i kile, takodjer cekam bebu da se probudi da idemo u setnju, takodjer 8.dan nekakanja 😂

Nikolina95
    19. Studeni 2019. 13:13

Iskreno i ja sam već razmisljala da mu prije spavanja dam bocicu,jer u zadnje vrijeme bas nespava po noći a i preko dana samo zaspe ako smo u setnji. Mozda mu je slabo mljeko pa trazi cesto, al preko dana nesisa tako puno. Čekam kontrolu idući tjedan pa  cemo vidit kilazu 🤷‍♀️

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• marlona
    19. Studeni 2019. 13:15

krino

shell

Ne mogu ni rec da mo dupe visi. Neka koza na dupetu mi visi. No dobro, sad je poceo bar po noci bolje spavat pa odmah i ja stignem jesti i tako. Ujutro se sam i zabavi u baby gymu pa stignem i kavu i pojest i sprckat nesto za popodne ili vecer. Nije lose. Mora se to malo popunit. Srecom, ne dolazi ljeto nego blagdani 🤗
    P.s. ja sam jucer u lidlu spiskala pare na 3 didakticke igracke od 1 -1,5 god. On nema ni pola godine… Divne su. Sebi bih bila najradije kupila one gigantske kuce za lutke ili gusarski brod!! I 2 bodica sa x-mas motivom. Pere me vec, obozavam bozic!

I ja kupila didaktičke u lidlu 🙈 baš su krasne, jedva čekam da se igramo s tim. Moja sad već gmiže ozbiljno 😁 začas  se dovuče do onog što želi, pogotovo ako joj se mobitel nađe u vidokrugu, nikako da ga proba malo 😛 mi smo ugl na podu kad smo doma i baš lijepo ide to, ja bi rekla 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.