Jutro😊
Evo Cini poslala sam ti i ja mail.
Moja jako cesto jede (na mom mlijeku je, ali u bocici), bas sam joj kupila pahuljice kukuruza i tapioke, i proso pa cemo probat malo s tim. Adaptirano mi odbija tako da se stvarno nadam da ce ovo prihvatit jer joj moje mlijeko vise nije dovoljno zasitno, svakih sat, dva bi mogla jest..
Imam i ja jednog plisanca na povlacenje kojeg smo nasljedili i kriticno je prljav pa sam se i ja pitala kako ga oprat. Znaci moze u masinu? Super😁
Jutro! A čuj mino, moji na potezanje su ko novi stvarno nije prestao svirati... ne odgovaram za tvoje 🙈🙈🙈🙈😂
Jutro jutro
150 buđenja. Jutros se probudila 20 do 8, dala joj sisu i vratila ju u kinderbet, malo si je pričala i eno spava a ja kafenišem. Imam goste danas, a baš sam umorna i više mi se to ne da.
Zubi ju baš muče, jucer sam joj dala svoj prst da glođe- to je strašno što radi.
Ma nadoknadit treba samo sna 🤣
Ja mislim da nama idu zubi pomalo. On je sav grintav. Onako se napreze kao kod kakanja, ali svako malo. Vise zvuci kao neko negodovanje kroz stenjanje. I prstici su stalno u ustima. Ne sake. A osuo se po bradi da ne znam vise cime da mazem... Jedino me drzi sto se po noci naspava jer se prek dana prebije. Jucer je od 8 ujutro do 8 navecer odspavao 2x30min. I bude umoran, pocne neutjesno plakati, krokodilske su to suze. I tak par puta na dan ima te momente. U kolicima isto pola sata tops. Cek i u nosiljci. Nikako. Mazem ga sa svime, temp nema, ali mi ni ne kaka bas najbolje. Sad mu par dana ne dajem nikakvu dohranu da vidim jel.od toga ili od zubica iako sam citala od zubica da imaju proljev... Ali mi smo obrnuti os pocetka pa me ne bi cudilo da je kod nas zastoj...
I tako. Sta ima?
Nikki, ja i baby gym operem u ves masini. I igracke. Bateriju izvadim ako se da. Ako ne, jbga. Kako ispadne. Do sad je ispalo ok.
Katiesu, ja imam 60kila. Na 180cm. Ispijena. Ali kosa opada saku manje. I to je nesto. Vise nije 5 saka kose nego 4. I nije mi krevet onako krcat kosom, ali ostatak stana je. Samo metlu koristim. Narucila si usisavac preko elipsovog weba za black friday
Jutro 🙂
Ja se ne usudim staviti te igracke s baterijama u masinu, ja ih prebrisem vlaznom maramicom... Imamo jednu na povlacenje, obozava ju, ne znam sto bi bilo da prestane radit 😋
Krino, ti si bas mrsava, uh... Ja znam biti dosta umorna, isto mi zna biti slabo i vrti mi se u glavi, ali sve ovisi kakav je dan... Nije me jos toliko popila da smrsavim drasticno... 😅
Kad ste uvele dohranu, uvele ste i tekucinu? Vodu, caj? Ja ne bi bas na flasicu, vidla sam da postoje one flasice s kljunom pa bi mozda s tim probala...
Jutro!
Mislim da ću onda i ja riskirati sa masinom 🤞
Ja sam sa dohranom uvela vodu i to iz obične čaše jer on ne želi bočicu, ali pokušati ću sa tim kljunom jer kad smo vani mu ne mogu baš davati iz čaše 🤣
Cure upadam jel vam bio jucer porodiljni..pitam jer vi ste prvih 6mj.tribala bi mi inf.hvalaaa
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro mi smo se isto budili puno puta preko noći 😒
Igracke isto perem u masini, imam jednu sto se navije iz pepka pa i ako se pokida nema veze nisu skupe..
Cure upadam jel vam bio jucer porodiljni..pitam jer vi ste prvih 6mj.tribala bi mi inf.hvalaaa
Meni je sjelo juce.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji