Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    18. Studeni 2019. 13:23

Aurora87

Upadam malo jer vidim da pisete o autosjedalicama🙂. Biste li mi htjeli reci koja je ocjena za recaro young sport? Mm to planira uzeti (njemu sam taj dio prepustila jer meni to sve zvuci komplicirano) pa cisto da znam ocjenu😊.

Ocjena ti je 2.9 "zadovoljavajuce", testiran je 2012 i nakon toga ga nema vise u ni jednom casopisu 🤔, a inace ostanu sjedalice u popisu da ih se moze usporediti sa novijim modelima..

• marlona
    18. Studeni 2019. 14:40

CiniMINIS

Ja sam rekla za istrazivanja za sjedalice. Evo prebacila sam tabele u google drive, al ne bi davala svima link, nego samo vama ovdje u grupi pa tko je zainteresiran neka mi se javi na ciniminismail@gmail.com i napise svoj nick da znam tko je pa dobije pristup

Baš dobro, i ja se bilježim, javim se na mail 😊

18. Studeni 2019. 14:51

Pozdrav, žene!
    Kod mene gužva ovih dana. Em ne spava dobro, em se nešto zaredalo gostiju, em je nešto nervozna (mislim da ju muči to što nije kakala evo 7.dan danas). Jučer smo bili na kratkom izletu i bila je super!
    Kod nas lijepo vrijeme pa gledam da smo što više vani.
    Cini, i ja sam ti se javila

Andreandrea
    18. Studeni 2019. 14:56

Eto nas. Jutros poslije kave sam mu skuhala jabuku i samljela stapnim u malo vode u kojoj se kuhala. Ponudila sam mu malo u zlicici,jao koje odusevljenje😂😂😂 mljackao je ,smijao se. Malo mu curka iz usta jer ne zna jos s jezikom sto bi,ali pojeo je dobre 4 cajne zlicice. Nisam mu dala vise cisto jer je prvi puta. Snimala sam ga koliko sam uspjela jer je psic navaljivao na nas,jako je prokleta kada ugleda hranu pa sam njoj dala ostatak kasice. Mislim da ce njoj biti najmilije to hranjenje. Malac poslije hranjenja nije htio cicu nego je zaspao i spavao malo vise od sata. Probudio se,papao cicu i onda smo 2 sata proveli vani jer je doslovno proljece. Sada se najeo i opet spava😁
    Dobru temu ste nacele sto se tice sjedalica,ali ja se tu ne smijem previse petljati😂😂 gs je freak kad se nesta kupuje pa on sve sam prouci i kupi ono sto mu se cini najbolje. Tako da sam mirna jer znam da ce on dobro izabrati

MiniCooper26
    18. Studeni 2019. 15:04

Aurora87

MiniCooper26

Aurora87

Upadam malo jer vidim da pisete o autosjedalicama🙂. Biste li mi htjeli reci koja je ocjena za recaro young sport? Mm to planira uzeti (njemu sam taj dio prepustila jer meni to sve zvuci komplicirano) pa cisto da znam ocjenu😊.

Aurora jesi ti sa teme tko planira i radi na djeci? Cini mi se da te od tamo znam 🤩nikaf nisam dobro pamtila imena 😳

Mini, jesam, tipkale smo se tamo🤗

Super smo se našle i na ovoj temi 🤩

• Ivonne
    18. Studeni 2019. 15:06

E da - prokuhavanjem voća ubijaš pesticide pa bi tu vodu u kojoj se kuhalo trebalo baciti. 

18. Studeni 2019. 15:23

Andrea, odlično, drago mi je što je super prihvatio. Nadam se da će i sve ostalo 😊
    Kad smo već kod as, zna li netko da li postoji sjedalica 0-36 kg, koja može u suprotan smjer vožnje što duže?

• Nikki
    18. Studeni 2019. 15:40

Aurora87

CiniMINIS

Aurora87

Ocjena ti je 2.9 "zadovoljavajuce", testiran je 2012 i nakon toga ga nema vise u ni jednom casopisu🤔, a inace ostanu sjedalice u popisu da ih se moze usporediti sa novijim modelima..

Hvala🥰.
    Hm, sto misliti o tome…a ja ne znam gdje je on onda vidio odlicne ocjene za tu sjedalicu, a kao negdje je🤔. A nakon toga mu je i kolega kupio i nahvalio… a prica mi o toj sjedalici jos otkad sam bila na drugoj temi s Mini…

Mi smo do sada dvije recaro sjedalice imali (imamo) sa starijim i super smo zadovoljni. Da sam kupovala jaje vjerojatno bih kupila recaro (ako ima?).
    A isto gs proučavao te testove i obišli smo valjda sve dućane, išli u zg po to i sl...

CiniMINIS
    18. Studeni 2019. 15:51

Aurora87

CiniMINIS

Aurora87

Ocjena ti je 2.9 "zadovoljavajuce", testiran je 2012 i nakon toga ga nema vise u ni jednom casopisu🤔, a inace ostanu sjedalice u popisu da ih se moze usporediti sa novijim modelima..

Hvala🥰.
    Hm, sto misliti o tome…a ja ne znam gdje je on onda vidio odlicne ocjene za tu sjedalicu, a kao negdje je🤔. A nakon toga mu je i kolega kupio i nahvalio… a prica mi o toj sjedalici jos otkad sam bila na drugoj temi s Mini…

Nema na cemu. Mozda je on citao iskustva korisnika, pa su ljudi uglavnom zadovoljni, a ova ocjena je na testovima sigurnosti (uglavnom je izgubila bodove na crash testu kolko vidim). Mozes mi se btw i ti javiti na mail ako te zanimaju testovi  "poznajem" te sa jesenskih . Al ti nisam stavljala te starije testove, samo zadnjih par godina.
    Nikki vidla sam da ima hrpa tih recaro sjedalica i nisu sve lose. Al sam i sad kad sam googlala sjedalicu za koju me Aurora pitala vidla da na stranicama adac-a ima dosta clanaka o povlacenju njihovih sjedalica ili baza za sjedalice.
    Shell, mislim da postoje sjedalice 0-36. Jedino sto sam primjetila (a mozda se i varam) je da sjedalice dosta gube na bodovima kad se testiraju sa bazama (ovo moje jaje je s bazom isto imalo losiju ocjenu nego kad su ju testirali vezanu pojasom, pa smo kupili bez baze i ako je lakse s njom). 

CiniMINIS
    18. Studeni 2019. 16:02

Dodane ste cure 😉.
    Andrea super za kasice 😊 bas mi je slatko citati kako vase bebe polako papaju kasice 😁. Al moram priznati da sam se danas malo zbedirala jer mi je nekako doslo iz guzice u glavu kako je vrijeme brzo proslo i da moja bebica vise nije ona mala bebica koju sam donjela iz rodilista i s kojom sam se prakticki do jucer jos upoznavala, nego je vec pravi mali covjek koji razgovara i ima svoju preslatku osobnost 😍 samo eto, vrijeme je tako brzo proslo. 
    Mini, nasa pedica je cekala mjesec dana da se mala kako treba oporavi od rote i ako ju je super podnjela. 
    Ivonne nas guru, hvala ti na informacijama 😊.
    Mi smo danas jos opusteni, ima jos vremena do cetvrtka i kontrolnog vaganja, sutra/prekosutra cu vjerojatno biti pod stresom..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.