…
Ja jedva cekam kad cemo prijeći na neku veću.. Ova je nekako prezbijena.. Znam da mora to tako bit.. Ali on je veliki i bas ne volj bit u jaju… Zaspe ali cim se probudi i vidi da se ne moze protegnuti odma u plač.. Meni to sve djeluje tako neudobno 🤷♀️
Daaaa, slazem se skroz! Jos sam ja primjetila kako njemu u zadnje vrijeme sve omalilo, i dosjetila se izvuci one spuzvice kod glave sto idu od 0-3 mj pa je sad koliko toliko bolje… onako je bas bio stegnut uzas. Mene to jaje malo zbunjuje ponekad, komplicirano je 😂
I mene isto.. Uvik iman osjecaj da nemam pojma... Ja sam mu izvadila i onaj jastucic ispod guze.. To isto smijes skinuti ako je veci od 64 cm... Triba provjeriti kad se ovo drugo sve moze skinuti 😥
Ima u babycentar.hr na pallas m fix, snizene su sa 1700 na 1200
Evo sad aam skontala po stickeri da su nam djeca 1 dan razlike 🤩
Ivonne, da li se tvoja sjedalica mora montirati na isofix bazu? I da li se može namjestiti i suprotno od smjera vožnje?
Ne može u suprotnom smjeru i ima isofix
Ivonne, da li se tvoja sjedalica mora montirati na isofix bazu? I da li se može namjestiti i suprotno od smjera vožnje?
Ne može u suprotnom smjeru i ima isofix
Ja sam se pogubila više u tim sjedalicama. Kažu da djecu mlađu od 15 mj nije preporučljivo stavljati u smjer vožnje, a ni tad nije idealno. Na kraju ću uzeti neku po preporuci i ćao. Baš zbunjujuće, previše svega
Minicooper26 dobro da si mi rekla, cim sam procitala poruku isla sam izvaditi taj dio van! Bas sam tuntava 😂 Stavila ga unutra da vidim kak mu je, kad ono, osmijeh na licu😁😁 hvala ti!!! Daaaaaaa, moj je 8.7., a Petar 9.7. 🥰😍
A da, zato što je, sigurnosti radi, suprotno od smjera vožnje najbolje... zato barem do godinu dana inzistiraju da budu klinci suprotno od smjera vožnje, zbog nerazvijenih vratnih mišića itd. U trgovinama kažu i da je optimalno da se prebacuju u smjer vožnje tek kad prohodaju.... mišljenja stotinu a fakat je suprotan smjer najsigurniji. Sin mi se nije volio voziti u autu kod ga nismo okrenuli u smjer vožnje, vrištao je i nije htio spavati 🙄 al šta je tu je... ionako autosjedalice postoje zbog sigurnosti, a mislim da se to ne bi trebalo zanemariti...
A da, zato što je, sigurnosti radi, suprotno od smjera vožnje najbolje… zato barem do godinu dana inzistiraju da budu klinci suprotno od smjera vožnje, zbog nerazvijenih vratnih mišića itd. U trgovinama kažu i da je optimalno da se prebacuju u smjer vožnje tek kad prohodaju…. mišljenja stotinu a fakat je suprotan smjer najsigurniji. Sin mi se nije volio voziti u autu kod ga nismo okrenuli u smjer vožnje, vrištao je i nije htio spavati 🙄 al šta je tu je… ionako autosjedalice postoje zbog sigurnosti, a mislim da se to ne bi trebalo zanemariti…
Da, kažu 15 mj, 10kg i da dijete samostalno hoda. I sva 3 uvjeta moraju biti ispunjena. Uh, bit će pravi zadatak naći odgovarajuću.
Sortiraj odgovore
Najstariji