Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    12. Studeni 2019. 14:24

Tiha

nena1986

Zavuci mu ruku iza vrata , ako je znojav, sigurno ti je prezabundan 😂…mi idemo u nosiljci, obučena je kao doma+ papučice+kapica i jakna preko obje (ona iz lidla za trudnice)….

Nije onda čudno da mi je nepomičan u kolicima.. Skuham ga 🙈🙈

Hahahahaha možda da nastaviš tako 😂😂😂

12. Studeni 2019. 14:34

Ivonne, da li se tvoja sjedalica mora montirati na isofix bazu? I da li se može namjestiti i suprotno od smjera vožnje?

12. Studeni 2019. 14:35

I ja sam gledala te sjedalice 9-36 i definitivno cemo takvu kupiti... Ako cujete za kakav popust, javite 😁
    P.S. i ja sam na cokoladi s rizom, prije toga pol cipsa... I tak, zdrava prehrana 😂

krino
    12. Studeni 2019. 14:38

nena1986

Tiha

nena1986

Zavuci mu ruku iza vrata , ako je znojav, sigurno ti je prezabundan 😂…mi idemo u nosiljci, obučena je kao doma+ papučice+kapica i jakna preko obje (ona iz lidla za trudnice)….

Nije onda čudno da mi je nepomičan u kolicima.. Skuham ga 🙈🙈

Hahahahaha možda da nastaviš tako 😂😂😂

Dugi bodi, tanki donji dio pidjame, carape, gore kombinezon i kapa na glavu. Isto pod jaknu u nosiljci. Kad mu je vruce njorga. Tak da... 🤣

12. Studeni 2019. 14:40

mmamma

I ja sam gledala te sjedalice 9-36 i definitivno cemo takvu kupiti… Ako cujete za kakav popust, javite 😁
    P.S. i ja sam na cokoladi s rizom, prije toga pol cipsa… I tak, zdrava prehrana 😂

Možda bude što sada za crni petak. Skoro sam napisala petak 13. 🥴 Ako koja šta vidi, neka dojavi 😊

Bebamala
    12. Studeni 2019. 14:46

Ima u babycentar.hr na pallas m fix, snizene su sa 1700 na 1200

MiniCooper26
    12. Studeni 2019. 14:52

Bebamala

MiniCooper26

Ja jedva cekam kad cemo prijeći na neku veću.. Ova je nekako prezbijena.. Znam da mora to tako bit.. Ali on je veliki i bas ne volj bit u jaju… Zaspe ali cim se probudi i vidi da se ne moze protegnuti odma u plač.. Meni to sve djeluje tako neudobno 🤷‍♀️

Daaaa, slazem se skroz! Jos sam ja primjetila kako njemu u zadnje vrijeme sve omalilo, i dosjetila se izvuci one spuzvice kod glave sto idu od 0-3 mj pa je sad koliko toliko bolje… onako je bas bio stegnut uzas. Mene to jaje malo zbunjuje ponekad, komplicirano je 😂

I mene isto.. Uvik iman osjecaj da nemam pojma... Ja sam mu izvadila i onaj jastucic ispod guze.. To isto smijes skinuti ako je veci od 64 cm... Triba provjeriti kad se ovo drugo sve moze skinuti 😥

MiniCooper26
    12. Studeni 2019. 14:54

Bebamala

Ima u babycentar.hr na pallas m fix, snizene su sa 1700 na 1200

Evo sad aam skontala po stickeri da su nam djeca 1 dan razlike 🤩

• Ivonne
    12. Studeni 2019. 15:03

shell

Ivonne, da li se tvoja sjedalica mora montirati na isofix bazu? I da li se može namjestiti i suprotno od smjera vožnje?

Ne može u suprotnom smjeru i ima isofix

12. Studeni 2019. 15:07

Ivonne

shell

Ne može u suprotnom smjeru i ima isofix

Ja sam se pogubila više u tim sjedalicama. Kažu da djecu mlađu od 15 mj nije preporučljivo stavljati u smjer vožnje, a ni tad nije idealno. Na kraju ću uzeti neku po preporuci i ćao. Baš zbunjujuće, previše svega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.