Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikki
    12. Studeni 2019. 23:24

Andreandrea

I da, dobio je i parfem za bebe🤯

Ma daj nemoj zezati 😂 prvi put čujem i ne vjerujem 🤣🤣

• Nikki
    12. Studeni 2019. 23:29

krino

Zaspao. Danas sam otegnula papke s njim u nosiljci. Ujutro 1:20h, popodne 2h. Bili do grada da ne umrem od depre doma. Pojela 4 makaronsa i namrvila mu po kapi. Sad pijem juhu iz malog lonca. Eto. Jucer sam bar jela zlicom iz lonca, danas katastrofa. Sta cu sutra, lizat dno lonca…?
    Crknuta sam. Ne spava mi se sada i sve mi nesto hladno. Kad navecer nakurim centralno, on se koprca cijelu noc. Bolje da se smrzavam iapod deke. Vec spavam u vunenim carapama i pidjami od flisa. On ima kratki bodi i dugu pidjamicu bez carapa. I vruc je. Isti caca. I taaako. Nocas kako bude, a nadam se svima nama da ce biti bolje nego sinoc. Sutra smo na pola puta. Uf

Nemoj biti gladna jer će ti biti samo teže, ne treba ti nervoza još i zbog toga, pa makar jela sendviče, pekara proizvode i ostalu zdravu hranu...
    Proći će još ta dva dana, nadam se da spavaš 😊 i da će sutra biti bolje vrijeme za šetnju! 🦸‍♀️
    Laku noć svima...

TonkicaPrrr
    13. Studeni 2019. 05:58

Op op svi spavaju... 😁😁😍

CiniMINIS
    13. Studeni 2019. 06:20

TonkicaPrrr

Op op svi spavaju… 😁😁😍

Ne spavaju svi 😂 evo mi taman papali 😉 sad se vracamo opet u zemlju snova 😆✌

TonkicaPrrr
    13. Studeni 2019. 06:57

CiniMINIS

TonkicaPrrr

Op op svi spavaju… 😁😁😍

Blago vama. Mi papali i eno mlati u gymu kao da je podne 😏😏😏

krino
    13. Studeni 2019. 07:17

TonkicaPrrr

CiniMINIS

TonkicaPrrr

Op op svi spavaju… 😁😁😍

Blago vama. Mi papali i eno mlati u gymu kao da je podne 😏😏😏Jutro.

Jutro. I moj! Nocas samo 3 budjenja. Bolje nego preksinoc. 

• Ivonne
    13. Studeni 2019. 07:19

Jel netko pristavio lončinu kave?!
    Od 20 do 21 se probudila 6 puta pa je odspavala do 23 pa od 23 do 24 7 puta. Cvili i okreće se na trbuh u vreći za spavanje.
    Parfem? Znam da mustela ima 
    Robu necu ni komentirati. Mislim da ću pokupiti sve s etiketom i stavit u neku grupu za prodaju. 

TonkicaPrrr
    13. Studeni 2019. 07:41

Ja sam do sad I popila lončinu kave. 😁
    Ali kao što napisa Krino, bolje je nego jučer. Nismo se budili 100 puta. Mašala! 

nena1986
    13. Studeni 2019. 07:42

Jutro! Lonac kave spreman! Sacher torta za predjelo (prije doručka 😂👌)... 
    mi napredujemo, preksinoc je, spavala sat vremena u svom kreveticu, sinoć dva sata, wooohoooo. Leđa su mi ko da sam bila na wellnessu.... 
    Kiša pada vodoravno, ne znam pomoću kojih trikova da danas izađemo van 😒
    Parfem za bebe... sjećam se toga još kad mi je sin bio mali, svekriva htjela kupiti, rekla sam joj da će stajat u vitrini i to njenoj, ako joj se toliko sviđa 😂

kzeli
    13. Studeni 2019. 07:58

Lonac kave spreman,  vegeteriram ispred tv-a on kao spava sad,  nocas se budio ne znam ni sama koliko puta,  ja bi kao sad trebala malo dremat a nemoguuuu 😭 ionsk ce spavat mozda 20 min 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.