Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TonkicaPrrr
    13. Studeni 2019. 05:58

Op op svi spavaju... 😁😁😍

CiniMINIS
    13. Studeni 2019. 06:20

TonkicaPrrr

Op op svi spavaju… 😁😁😍

Ne spavaju svi 😂 evo mi taman papali 😉 sad se vracamo opet u zemlju snova 😆✌

TonkicaPrrr
    13. Studeni 2019. 06:57

CiniMINIS

TonkicaPrrr

Op op svi spavaju… 😁😁😍

Blago vama. Mi papali i eno mlati u gymu kao da je podne 😏😏😏

krino
    13. Studeni 2019. 07:17

TonkicaPrrr

CiniMINIS

TonkicaPrrr

Op op svi spavaju… 😁😁😍

Blago vama. Mi papali i eno mlati u gymu kao da je podne 😏😏😏Jutro.

Jutro. I moj! Nocas samo 3 budjenja. Bolje nego preksinoc. 

• Ivonne
    13. Studeni 2019. 07:19

Jel netko pristavio lončinu kave?!
    Od 20 do 21 se probudila 6 puta pa je odspavala do 23 pa od 23 do 24 7 puta. Cvili i okreće se na trbuh u vreći za spavanje.
    Parfem? Znam da mustela ima 
    Robu necu ni komentirati. Mislim da ću pokupiti sve s etiketom i stavit u neku grupu za prodaju. 

TonkicaPrrr
    13. Studeni 2019. 07:41

Ja sam do sad I popila lončinu kave. 😁
    Ali kao što napisa Krino, bolje je nego jučer. Nismo se budili 100 puta. Mašala! 

nena1986
    13. Studeni 2019. 07:42

Jutro! Lonac kave spreman! Sacher torta za predjelo (prije doručka 😂👌)... 
    mi napredujemo, preksinoc je, spavala sat vremena u svom kreveticu, sinoć dva sata, wooohoooo. Leđa su mi ko da sam bila na wellnessu.... 
    Kiša pada vodoravno, ne znam pomoću kojih trikova da danas izađemo van 😒
    Parfem za bebe... sjećam se toga još kad mi je sin bio mali, svekriva htjela kupiti, rekla sam joj da će stajat u vitrini i to njenoj, ako joj se toliko sviđa 😂

kzeli
    13. Studeni 2019. 07:58

Lonac kave spreman,  vegeteriram ispred tv-a on kao spava sad,  nocas se budio ne znam ni sama koliko puta,  ja bi kao sad trebala malo dremat a nemoguuuu 😭 ionsk ce spavat mozda 20 min 😆

krino
    13. Studeni 2019. 08:06

Ivonne

Jel netko pristavio lončinu kave?!
    Od 20 do 21 se probudila 6 puta pa je odspavala do 23 pa od 23 do 24 7 puta. Cvili i okreće se na trbuh u vreći za spavanje.
    Parfem? Znam da mustela ima
    Robu necu ni komentirati. Mislim da ću pokupiti sve s etiketom i stavit u neku grupu za prodaju.

Tako ti je kod nas bilo mjesec ipo dana. Sad se digne 3x i to je uspjeh. Prije bismo ga stavili u krpe i u pola sata 3x isli opet uspavat. Uzasno je bilo. Vodila sam i dnevnik spavanja. Krenulo je tako da 5-6 nocnih budjenja, a sto je vrijeme vise odmicalo, to se samo pogorsavalo. I jedan dan je samo odlucio prespavat.  Aleluja. 
    Jel itko isao na interliber? Da bebama ili? Ja si mislim da cu ga preskocit ove godine. Nema mi tko cuvat dijete 🤣

krino
    13. Studeni 2019. 08:32

Nego, jel ima itko ciji svekrici stanuju u istom mjestu da kad stari ode na neki put, oni se zele nacrtat? Ja nisam bas fan toga da mi dolaze dok ga nema. Kao, vidit unuka. A nes ti, pa vidit ce ga za vikend... Itko?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.