Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    12. Studeni 2019. 13:08

Tiha

Bok svima! Mi smo prvi (i jedini) put ostali sami 2 tjedna kad je malac imao 2 tjedna.. Sad mi se čini da bi teže podnjela to, zato mame sretno i držite se! Ja pijem dvije kave, ujutro crnu i kasnije nes, a mogla bi ih još bar dvije, kad bi našla vremena 😄 hvata me prehlada, glava ko balon, grlo dere, od kiše mi se spava, a njemu se baš divlja. Za as još nisam sigurna, ali gs ih provjerava od kad sam bila trudna 😂 tak da će imat glavnu riječ kod toga. Želim svima da što lakše prebrodite ovo gadno vrijeme 😘

Sami skroz? Nit bake/dede/uje...nikoga? To je uzasno. Pa tih prvih mjesec dana te hormoni peru. Svaka cast da si izdrzala. Mi smo bili kratko vani. Zaspao je na pola sata doma. Pa kad se probudio osli na sat vremena. Dosli u podne kuci. Tek je 1, a di je kraj dana. Mene ziva depra lovi od ovog vremena. I nema ama bas nikoga doma. Nikoga. Ni bake, dede, uje... Ma nikoga. Svi se razletili. Mali samo trlja oci. Valjda i njemu ovo sugavo vrijeme za spavanje. Opet, ne znam sta ce nocas... Probat cemo oko 15h opet spavat. Jucer se probudio u 15h i nije vise htio spavat. Do navecer je bio sav premoren i zivcan. Po noci koma. Danas se nadam da cu to izbjec, ali vidit cemo... 

• Ivonne
    12. Studeni 2019. 13:13

Oba, oba su pala😂

• Ivonne
    12. Studeni 2019. 13:17

Bebamala

Ivonne

E ja ima cybex 1/2/3 pallas sli M fix

Iiiii? Kakva je?

Znate koja je najbolja autosjedalica?
    Ona koja nikada nije sudjelovala u prometnoj 😂😂
    Raste kak raste dijete i vrijedi te pare. Nakon jajeta sam kupila tu i mirna sam. Dok frendovi kupuju razred po razred i onda za svaku soma kuna 

katiesu
    12. Studeni 2019. 13:19

dobro jutro zenice i bebice. izgleda da damo moj malac dobro spava, samo dva buđenja ima. ujutro sevnici oko 8 i već oko 9:30 ide pod napu i spava do podne, danas čak do 12:30. popodne ima 2,3 krava spavanja ali mislim da će to ubrzo spojiti isto u jedno. mi smo na muller pelenama 3+ i bas mu se čine na knap, naravno za svaki slučaj imam 2 paketa 🤣🤣

nena1986
    12. Studeni 2019. 13:24

Sad sam malo guglala... i definitivno ćemo uzeti ovaj razred od 9-36, cini mi se totalno isplativo, još ako naletiš na kakvo sniżenje... 👌

• Ivonne
    12. Studeni 2019. 13:27

nena1986

Sad sam malo guglala… i definitivno ćemo uzeti ovaj razred od 9-36, cini mi se totalno isplativo, još ako naletiš na kakvo sniżenje… 👌

Pa da, ja svoju ulovila na -20% u baby centru

Tiha
    12. Studeni 2019. 13:30

krino

Tiha

Bok svima! Mi smo prvi (i jedini) put ostali sami 2 tjedna kad je malac imao 2 tjedna.. Sad mi se čini da bi teže podnjela to, zato mame sretno i držite se! Ja pijem dvije kave, ujutro crnu i kasnije nes, a mogla bi ih još bar dvije, kad bi našla vremena 😄 hvata me prehlada, glava ko balon, grlo dere, od kiše mi se spava, a njemu se baš divlja. Za as još nisam sigurna, ali gs ih provjerava od kad sam bila trudna 😂 tak da će imat glavnu riječ kod toga. Želim svima da što lakše prebrodite ovo gadno vrijeme 😘

Sami skroz? Nit bake/dede/uje…nikoga? To je uzasno. Pa tih prvih mjesec dana te hormoni peru. Svaka cast da si izdrzala. Mi smo bili kratko vani. Zaspao je na pola sata doma. Pa kad se probudio osli na sat vremena. Dosli u podne kuci. Tek je 1, a di je kraj dana. Mene ziva depra lovi od ovog vremena. I nema ama bas nikoga doma. Nikoga. Ni bake, dede, uje… Ma nikoga. Svi se razletili. Mali samo trlja oci. Valjda i njemu ovo sugavo vrijeme za spavanje. Opet, ne znam sta ce nocas… Probat cemo oko 15h opet spavat. Jucer se probudio u 15h i nije vise htio spavat. Do navecer je bio sav premoren i zivcan. Po noci koma. Danas se nadam da cu to izbjec, ali vidit cemo…

Solo, ali zato kažem da mi se čini da bi sad to bilo teže. Onak mali je samo jeo i spavao, počeli grčevi pa smo se nosili, nije imao ni 3 kile. Sad je ipak zahtjevniji, teži, neće spavat i opće ne znam kak bi se snašla. Nego, kako ih oblačite za šetnju po ovom vremenu? Meni se čini da ga prezabundam... Uz odjeću, pokrivate ih dekicama? 

nena1986
    12. Studeni 2019. 13:38

Zavuci mu ruku iza vrata , ako je znojav, sigurno ti je prezabundan 😂...mi idemo u nosiljci, obučena je kao doma+ papučice+kapica i jakna preko obje (ona iz lidla za trudnice).... 

nena1986
    12. Studeni 2019. 13:40

Nema ništa slatkog u kući.... .... najela se suhih šljiva, boże pomozi 💆

• Ivonne
    12. Studeni 2019. 13:42

Ja milku tamanim onu od 250g - na akciji su u kauflandu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.