Jel netko pristavio lončinu kave?!
Od 20 do 21 se probudila 6 puta pa je odspavala do 23 pa od 23 do 24 7 puta. Cvili i okreće se na trbuh u vreći za spavanje.
Parfem? Znam da mustela ima
Robu necu ni komentirati. Mislim da ću pokupiti sve s etiketom i stavit u neku grupu za prodaju.
Tako ti je kod nas bilo mjesec ipo dana. Sad se digne 3x i to je uspjeh. Prije bismo ga stavili u krpe i u pola sata 3x isli opet uspavat. Uzasno je bilo. Vodila sam i dnevnik spavanja. Krenulo je tako da 5-6 nocnih budjenja, a sto je vrijeme vise odmicalo, to se samo pogorsavalo. I jedan dan je samo odlucio prespavat. Aleluja.
Jel itko isao na interliber? Da bebama ili? Ja si mislim da cu ga preskocit ove godine. Nema mi tko cuvat dijete 🤣
Nego, jel ima itko ciji svekrici stanuju u istom mjestu da kad stari ode na neki put, oni se zele nacrtat? Ja nisam bas fan toga da mi dolaze dok ga nema. Kao, vidit unuka. A nes ti, pa vidit ce ga za vikend... Itko?
Jutro svima! Mi smo začudo dobro spavali, uz lamatanje rukama i cendranje, ali samo dva buđenja za papanje. U pol 7 dreka, presvukla ga i u kolicima vukla po stanu, spremala veš, suđe, stavila prati novi veš i suđe i pritom ga umorila svojim pjevanjem 😂😂
Dala mu flašicu, popio pola i evo ga spava u krevetu, ja pijem drugu šalicu kave. Ivonne, tvoja varijanta čokolina me čeka za doručak, samo s više čokolade 😄😄 nabrijala sam se danas izać s njim u klokanici, a potaknule ste me mame koje ste same ovaj tjedan!! Gs uskoro opet kreće na terene pa da me ne uhvati frka s malcem i pesom, od danas se malo treniramo 😊
Lonac kave spreman, vegeteriram ispred tv-a on kao spava sad, nocas se budio ne znam ni sama koliko puta, ja bi kao sad trebala malo dremat a nemoguuuu 😭 ionsk ce spavat mozda 20 min 😆
I moj jedno 100 puta.. Nikad se to do sad nije dogodilo.. Jel to do ove juzine 🤷♀️ sinoc je jedanput sa vriskom probudio... Mouda su zubi.. Njemu se vec dobro bijeli dole... Mazala sam mu onaj gel za zube odma ae smirio i zaspao.. Poslije se budio jos 100 puta ali nije plakao.. Bas nemirno je spavao 🥴
Nego, jel ima itko ciji svekrici stanuju u istom mjestu da kad stari ode na neki put, oni se zele nacrtat? Ja nisam bas fan toga da mi dolaze dok ga nema. Kao, vidit unuka. A nes ti, pa vidit ce ga za vikend… Itko?
Reci da imaš obaveza, nećeš biti kući 😂😂😂
Moji žive kat ispod, meni ti to sve isto... 😝
Jutro cure! 😊
Mi spavale do 4.45 dok se nije pokakala ona, opet po noći 🥴 pa sam ju presvukla i vidim da oće spavati ali nikako, pa na cici, pa s prstićem i ništa, oko 6 ju odnila u dnevnu i stavila u viper (s ležećim položajem) nek se malo poigra pa će je GS uzeti, ali ona ubrzo zaspala i to na trbuhu. I ja odspavala do 8 😃 probudila se oko 8 i 10 i to opet kakajući, malo joj procurilo kod pupka kako je na trhuhu spavala 🙈 mene glava boli, nadam se da će kava pomoći
Bili mi jučer na interliberu, ona odspavala u nosiljci, malo gledala okolo, pobrala simpatije ljudi okolo 😛
Kupili knjige/slikovnice Zdenka Bašića (ilustrator), GS je opčinjen njim i mora skupit sve 😆 ja sam uzela Razvoj dječjeg mozga 🙂
Nego, jel ima itko ciji svekrici stanuju u istom mjestu da kad stari ode na neki put, oni se zele nacrtat? Ja nisam bas fan toga da mi dolaze dok ga nema. Kao, vidit unuka. A nes ti, pa vidit ce ga za vikend… Itko?
🙋♀️🙋♀️🙋♀️ kazem da mi nije zgodno trenutno, da cemo se vidjeti drugi puta, bez ljutnje...
Sta sad, ne zivimo pod istim krovom da bi svatko dolazio kak mu se smisli, a i vecinu vremena sam rascupana, umorna, bez grudnjaka, taman za goste 😂😂😂😂😂😂
Jutro mame, ja se bas veselim danas izaci van u setnju 🥰
Moj se standardno budio malo, malo uzas... skuhala sam si kavu, on se igra u gymu i malo cendra, zeljan paznje koje nije dobio punih 5 minuta 😂😂😂
Lakse mi je kad vidim da i vasi ne spavaju, onda se ne brinem, svi su manje vise tu negdje ocito je to neka faza, ili zubici
Jutro svima! Mi smo začudo dobro spavali, uz lamatanje rukama i cendranje, ali samo dva buđenja za papanje. U pol 7 dreka, presvukla ga i u kolicima vukla po stanu, spremala veš, suđe, stavila prati novi veš i suđe i pritom ga umorila svojim pjevanjem 😂😂
Dala mu flašicu, popio pola i evo ga spava u krevetu, ja pijem drugu šalicu kave. Ivonne, tvoja varijanta čokolina me čeka za doručak, samo s više čokolade 😄😄 nabrijala sam se danas izać s njim u klokanici, a potaknule ste me mame koje ste same ovaj tjedan!! Gs uskoro opet kreće na terene pa da me ne uhvati frka s malcem i pesom, od danas se malo treniramo 😊
Tiha samo naprijed! You can do it. Meni se danas vise nista ne vini tako strasnim. Najgore je bilo prve noci i dan poslije. Sad je vec super. Kad se izdeprimiram od kise i samoce, odem u grad i prosetam medju ljudima. Samo van. Puno znaci 😊
Ići ću, vjerojatno u petak i to s oboje djece😂
Jesus maria... Pa zavezala bih malog na onaj povodac od straha da se ne izgubi. Zena, majka, kraljica 😊👍
Sortiraj odgovore
Najstariji