Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    12. Studeni 2019. 15:43

Kako mi nasu swaddlamo kad spava joj ocito pase i u jajetu koje ju malo stisne. Nije joj malo, al da nema bas puno prostora, nema.. Ja jos ni ne razmisljam o sljedecoj sjedalici. Cini mi se da ce ona jos dugo pasat u jaje 😅.
    Katiesu, moja je isto spavalica. Sve mi bed pisat o svojim problemima kad citam tu kolko neke bebe lose spavaju a ja bi da se moja malo bolje i cesce razbudi za nocni podoj 🙈🙈.
    Tiha, i ja ti se divim, ja mjesec dana nisam mogla ni hodati kako treba, kamoli da ostajem sama s bebom i moram se brinuti za nju i sebe (kuhanje itd) 😖.
    Ja tamanim vanilikiflice iz pekare 😄.
    Ja si kupila mamine kapi i danas mi stigle. Bas me zivo zanima dal djeluje ista.
    Ja sam svojoj za setnje uzela medo odjelce. Nije nesto ultra debelo, al zagrije ipak dosta.
    Neko je pisao o nekim popustima u westgateu. Za crni petak ce sigurno biti neki popusti, al je po meni bolje odabrat nesto prije i naruciti onda u inozemstvu jer nasi jos nisu shvatili poantu crnog petka i uglavnom dosta beskorisne stvari budu na popustu koje ljudi ionako rijetko kupuju.

nena1986

Valjda ćemo doći do 10 kg hahahaha

😂😂😂 tocno to sam i ja pomislila. Btw kad gledam tvoju bebicu na slici jako me podsjeca na moju ❤❤ i odjelce mi je preslatko 😍😍.

Ivonne

I 400 stranica do sada ❤

nena1986
    12. Studeni 2019. 16:38

400 woooohoooo!!! Javi Ciniminis da li išta funkcionira to s maminim kapima 😋....  

nena1986
    12. Studeni 2019. 16:41

CiniMINIS

Kako mi nasu swaddlamo kad spava joj ocito pase i u jajetu koje ju malo stisne. Nije joj malo, al da nema bas puno prostora, nema.. Ja jos ni ne razmisljam o sljedecoj sjedalici. Cini mi se da ce ona jos dugo pasat u jaje 😅.
    Katiesu, moja je isto spavalica. Sve mi bed pisat o svojim problemima kad citam tu kolko neke bebe lose spavaju a ja bi da se moja malo bolje i cesce razbudi za nocni podoj 🙈🙈.
    Tiha, i ja ti se divim, ja mjesec dana nisam mogla ni hodati kako treba, kamoli da ostajem sama s bebom i moram se brinuti za nju i sebe (kuhanje itd) 😖.
    Ja tamanim vanilikiflice iz pekare 😄.
    Ja si kupila mamine kapi i danas mi stigle. Bas me zivo zanima dal djeluje ista.
    Ja sam svojoj za setnje uzela medo odjelce. Nije nesto ultra debelo, al zagrije ipak dosta.
    Neko je pisao o nekim popustima u westgateu. Za crni petak ce sigurno biti neki popusti, al je po meni bolje odabrat nesto prije i naruciti onda u inozemstvu jer nasi jos nisu shvatili poantu crnog petka i uglavnom dosta beskorisne stvari budu na popustu koje ljudi ionako rijetko kupuju.

nena1986

Valjda ćemo doći do 10 kg hahahaha

😂😂😂 tocno to sam i ja pomislila. Btw kad gledam tvoju bebicu na slici jako me podsjeca na moju ❤❤ i odjelce mi je preslatko 😍😍.

Ivonne

I 400 stranica do sada ❤

Postale smo aktivnije od jesenskih 😅 i ja vam saljem svima ❤

Ma divne su te bebice ❤❤❤

• Ivonne
    12. Studeni 2019. 16:56

Netko je htio psica sveznalicu - u kauflandu je od četvrtka -41% 230 kn

12. Studeni 2019. 17:00

Šta će nama psić sveznalica,mi imamo Ivonne sveznalicu!
    P.S. i moja bebi je slična🥰😊

MiniCooper26
    12. Studeni 2019. 17:17

Bebamala

Minicooper26 dobro da si mi rekla, cim sam procitala poruku isla sam izvaditi taj dio van! Bas sam tuntava 😂 Stavila ga unutra da vidim kak mu je, kad ono, osmijeh na licu😁😁 hvala ti!!! Daaaaaaa, moj je 8.7., a Petar 9.7. 🥰😍

Tako sam i ja vidjela kod jedne poznanice na instagramu. Pitala je za savjet a ona meni rekla da skinem to 😁 i od tada i moj ne drami vise lad ga stavim u jaje 🤗 nema na cemu 😍

12. Studeni 2019. 17:58

Ivonne

Hvalaaa ❤️❤️❤️

• Nikki
    12. Studeni 2019. 18:36

Ivonne

Super! Danas izvadili iz podruma sveznalicu od brace, ostavili baterije unutra, mogu ga samo baciti! 
    Tako da super za popust, baš smo rekli da će ga dobiti za Božić 😊

• Nikki
    12. Studeni 2019. 19:17

Što se tiče sjedalica, mi smo isto često u autu, stalno negdje idemo pa mi je totalni bed što ne želi u jaje ☹ tako je i stariji njurgao dok nije sjedalica došla na red, kad smo ga okrenuli u smjer vožnje preporodio se i počeo spavati u autu u vožnji. Mislim da nećemo kupovati novu, imamo od brace onaj prvi razred poslije jaja, a za kasnije će vjerojatno biti ona koju sad koristi. Kupljene su nove i pokazale su se kvalitetne (mislim da su obje recaro). Cure koje ćete kupovati, ne znam da li sve imaju navlaku koja se skida i pere u masini, po ljeti puno znači, ja je perem u više navrata jer se znoji dosta oko vrata i glave..

krino
    12. Studeni 2019. 20:22

Zaspao. Danas sam otegnula papke s njim u nosiljci. Ujutro 1:20h, popodne 2h. Bili do grada da ne umrem od depre doma. Pojela 4 makaronsa i namrvila mu po kapi. Sad pijem juhu iz malog lonca. Eto. Jucer sam bar jela zlicom iz lonca, danas katastrofa. Sta cu sutra, lizat dno lonca...?
    Crknuta sam. Ne spava mi se sada i sve mi nesto hladno. Kad navecer nakurim centralno, on se koprca cijelu noc. Bolje da se smrzavam iapod deke. Vec spavam u vunenim carapama i pidjami od flisa. On ima kratki bodi i dugu pidjamicu bez carapa. I vruc je. Isti caca. I taaako. Nocas kako bude, a nadam se svima nama da ce biti bolje nego sinoc. Sutra smo na pola puta. Uf

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.