Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    12. Studeni 2019. 15:30

Valjda ćemo doći do 10 kg hahahaha

• Ivonne
    12. Studeni 2019. 15:31

shell

nena1986

A da, zato što je, sigurnosti radi, suprotno od smjera vožnje najbolje… zato barem do godinu dana inzistiraju da budu klinci suprotno od smjera vožnje, zbog nerazvijenih vratnih mišića itd. U trgovinama kažu i da je optimalno da se prebacuju u smjer vožnje tek kad prohodaju…. mišljenja stotinu a fakat je suprotan smjer najsigurniji. Sin mi se nije volio voziti u autu kod ga nismo okrenuli u smjer vožnje, vrištao je i nije htio spavati 🙄 al šta je tu je… ionako autosjedalice postoje zbog sigurnosti, a mislim da se to ne bi trebalo zanemariti…

Da, kažu 15 mj, 10kg i da dijete samostalno hoda. I sva 3 uvjeta moraju biti ispunjena. Uh, bit će pravi zadatak naći odgovarajuću.

E s tim uvjetima sam ga odmah i prebacila u drugu sjedalicu. Do tada je bio u jajetu 

• Ivonne
    12. Studeni 2019. 15:36

I 400 stranica do sada ❤

12. Studeni 2019. 15:37

Ivonne

shell

nena1986

A da, zato što je, sigurnosti radi, suprotno od smjera vožnje najbolje… zato barem do godinu dana inzistiraju da budu klinci suprotno od smjera vožnje, zbog nerazvijenih vratnih mišića itd. U trgovinama kažu i da je optimalno da se prebacuju u smjer vožnje tek kad prohodaju…. mišljenja stotinu a fakat je suprotan smjer najsigurniji. Sin mi se nije volio voziti u autu kod ga nismo okrenuli u smjer vožnje, vrištao je i nije htio spavati 🙄 al šta je tu je… ionako autosjedalice postoje zbog sigurnosti, a mislim da se to ne bi trebalo zanemariti…

Da, kažu 15 mj, 10kg i da dijete samostalno hoda. I sva 3 uvjeta moraju biti ispunjena. Uh, bit će pravi zadatak naći odgovarajuću.

E s tim uvjetima sam ga odmah i prebacila u drugu sjedalicu. Do tada je bio u jajetu

Ja bi rekla da će moja kilama prerasti jaje. Vidjet ćemo

katiesu
    12. Studeni 2019. 15:39

mi imamo neku b-safe, jedna od skupljih i super ocijeni imala. ide u oba smjera sto je vrlo važno, a moja mal( 3 godine) još uvijek se vozi kontra smjera i ne zna za drugačije pa se ne buni. čak se preporučuje voziti u kontra smjeru do 4 god, najsigurnije je. sad za malog isto ću jako paziti koju kupujem jer mi jako puno putujemo i to mi je bitno. jedino sto je prevelika ova koju imam i to me užasno živcira. nedavno smo bili u mercedesu i vidjeli da oni imaju svoje sjedalice, nikad prije vidjela a bas me zanima kakve su, ima tko? 

CiniMINIS
    12. Studeni 2019. 15:43

Kako mi nasu swaddlamo kad spava joj ocito pase i u jajetu koje ju malo stisne. Nije joj malo, al da nema bas puno prostora, nema.. Ja jos ni ne razmisljam o sljedecoj sjedalici. Cini mi se da ce ona jos dugo pasat u jaje 😅.
    Katiesu, moja je isto spavalica. Sve mi bed pisat o svojim problemima kad citam tu kolko neke bebe lose spavaju a ja bi da se moja malo bolje i cesce razbudi za nocni podoj 🙈🙈.
    Tiha, i ja ti se divim, ja mjesec dana nisam mogla ni hodati kako treba, kamoli da ostajem sama s bebom i moram se brinuti za nju i sebe (kuhanje itd) 😖.
    Ja tamanim vanilikiflice iz pekare 😄.
    Ja si kupila mamine kapi i danas mi stigle. Bas me zivo zanima dal djeluje ista.
    Ja sam svojoj za setnje uzela medo odjelce. Nije nesto ultra debelo, al zagrije ipak dosta.
    Neko je pisao o nekim popustima u westgateu. Za crni petak ce sigurno biti neki popusti, al je po meni bolje odabrat nesto prije i naruciti onda u inozemstvu jer nasi jos nisu shvatili poantu crnog petka i uglavnom dosta beskorisne stvari budu na popustu koje ljudi ionako rijetko kupuju.

nena1986

😂😂😂 tocno to sam i ja pomislila. Btw kad gledam tvoju bebicu na slici jako me podsjeca na moju ❤❤ i odjelce mi je preslatko 😍😍.

Ivonne

I 400 stranica do sada ❤

nena1986
    12. Studeni 2019. 16:38

400 woooohoooo!!! Javi Ciniminis da li išta funkcionira to s maminim kapima 😋....  

nena1986
    12. Studeni 2019. 16:41

CiniMINIS

Kako mi nasu swaddlamo kad spava joj ocito pase i u jajetu koje ju malo stisne. Nije joj malo, al da nema bas puno prostora, nema.. Ja jos ni ne razmisljam o sljedecoj sjedalici. Cini mi se da ce ona jos dugo pasat u jaje 😅.
    Katiesu, moja je isto spavalica. Sve mi bed pisat o svojim problemima kad citam tu kolko neke bebe lose spavaju a ja bi da se moja malo bolje i cesce razbudi za nocni podoj 🙈🙈.
    Tiha, i ja ti se divim, ja mjesec dana nisam mogla ni hodati kako treba, kamoli da ostajem sama s bebom i moram se brinuti za nju i sebe (kuhanje itd) 😖.
    Ja tamanim vanilikiflice iz pekare 😄.
    Ja si kupila mamine kapi i danas mi stigle. Bas me zivo zanima dal djeluje ista.
    Ja sam svojoj za setnje uzela medo odjelce. Nije nesto ultra debelo, al zagrije ipak dosta.
    Neko je pisao o nekim popustima u westgateu. Za crni petak ce sigurno biti neki popusti, al je po meni bolje odabrat nesto prije i naruciti onda u inozemstvu jer nasi jos nisu shvatili poantu crnog petka i uglavnom dosta beskorisne stvari budu na popustu koje ljudi ionako rijetko kupuju.

nena1986

😂😂😂 tocno to sam i ja pomislila. Btw kad gledam tvoju bebicu na slici jako me podsjeca na moju ❤❤ i odjelce mi je preslatko 😍😍.

Ivonne

I 400 stranica do sada ❤

Postale smo aktivnije od jesenskih 😅 i ja vam saljem svima ❤

Ma divne su te bebice ❤❤❤

• Ivonne
    12. Studeni 2019. 16:56

Netko je htio psica sveznalicu - u kauflandu je od četvrtka -41% 230 kn

12. Studeni 2019. 17:00

Šta će nama psić sveznalica,mi imamo Ivonne sveznalicu!
    P.S. i moja bebi je slična🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.