Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    12. Studeni 2019. 17:17

Bebamala

Minicooper26 dobro da si mi rekla, cim sam procitala poruku isla sam izvaditi taj dio van! Bas sam tuntava 😂 Stavila ga unutra da vidim kak mu je, kad ono, osmijeh na licu😁😁 hvala ti!!! Daaaaaaa, moj je 8.7., a Petar 9.7. 🥰😍

Tako sam i ja vidjela kod jedne poznanice na instagramu. Pitala je za savjet a ona meni rekla da skinem to 😁 i od tada i moj ne drami vise lad ga stavim u jaje 🤗 nema na cemu 😍

12. Studeni 2019. 17:58

Ivonne

Netko je htio psica sveznalicu - u kauflandu je od četvrtka -41% 230 kn

Hvalaaa ❤️❤️❤️

• Nikki
    12. Studeni 2019. 18:36

Ivonne

Netko je htio psica sveznalicu - u kauflandu je od četvrtka -41% 230 kn

Super! Danas izvadili iz podruma sveznalicu od brace, ostavili baterije unutra, mogu ga samo baciti! 
    Tako da super za popust, baš smo rekli da će ga dobiti za Božić 😊

• Nikki
    12. Studeni 2019. 19:17

Što se tiče sjedalica, mi smo isto često u autu, stalno negdje idemo pa mi je totalni bed što ne želi u jaje ☹ tako je i stariji njurgao dok nije sjedalica došla na red, kad smo ga okrenuli u smjer vožnje preporodio se i počeo spavati u autu u vožnji. Mislim da nećemo kupovati novu, imamo od brace onaj prvi razred poslije jaja, a za kasnije će vjerojatno biti ona koju sad koristi. Kupljene su nove i pokazale su se kvalitetne (mislim da su obje recaro). Cure koje ćete kupovati, ne znam da li sve imaju navlaku koja se skida i pere u masini, po ljeti puno znači, ja je perem u više navrata jer se znoji dosta oko vrata i glave..

krino
    12. Studeni 2019. 20:22

Zaspao. Danas sam otegnula papke s njim u nosiljci. Ujutro 1:20h, popodne 2h. Bili do grada da ne umrem od depre doma. Pojela 4 makaronsa i namrvila mu po kapi. Sad pijem juhu iz malog lonca. Eto. Jucer sam bar jela zlicom iz lonca, danas katastrofa. Sta cu sutra, lizat dno lonca...?
    Crknuta sam. Ne spava mi se sada i sve mi nesto hladno. Kad navecer nakurim centralno, on se koprca cijelu noc. Bolje da se smrzavam iapod deke. Vec spavam u vunenim carapama i pidjami od flisa. On ima kratki bodi i dugu pidjamicu bez carapa. I vruc je. Isti caca. I taaako. Nocas kako bude, a nadam se svima nama da ce biti bolje nego sinoc. Sutra smo na pola puta. Uf

Andreandrea
    12. Studeni 2019. 20:36

Hej,ekipa pozdrav. 400 stranica😂😂 bome svaka cast. Puno sam procitala,malo zapamtila. Vec 2 dana nas ubija neka prehlada,samo se malac nekim cudom jos drzi. Sg donese od pacijenata svakakvih virusa pa se sire bez obzira na tusiranje i presvlacenje cim dode doma. Vidim da su aktualne autosjedalice,samo vi pisite iskustva. Meni nije ni u peti bilo da ce mi mozda to trebati😂😂😂 veceras sam skoknula u kupovinu bozicnih odjelaca, pidzama i dempercica. Prekrasnih stvarcica sam pronasla. Nisam mogla odoljeti iako sam uvijek govorila da necu pretjerivati oko odjece za bebaca. Dugo smo ga cekali i napokon je dosao tako da sam se malo opustila. Procitala sam.da je bila tema poklona bebama. Nas maleni je jedina beba s obje strane i bit ce dok ne rodim drugo jer cu jedino ja radati🤣🤣 Ne moram reci da smo sredili sobu za malenog i sva sreca kuoili veliki ormar,a ne one djecje. Znaci,pun je. Ja sam kupovala robice u H&M-u, zari i pepcu. Ali to sto je on dobio je previse. Imamo nekoliko kaputa,more kosulja, traperica,2 prsluka,nekoliko tenisica.. Da ,da tenisice koje vjerojatno nece nositi😁😁to je prestrasno jer on to nece iznositi,neke stvari je prerastao i nije uopce nosio jer kako obuci bebi traperice sa mjesec dana ili gdje da mu odijevam te silne kosulje sa masnama??  Kada je bilo novorođenče ,nosio je od ona pamucna odjelca sa masnom koje sam mu pokupovala ,ali to je pamucno i jednostavno. A kosulje se izvlace,vrte i nemam bas prilike da idemo negdje posebno. Van najcesce odijevamo nesta toplo i udobno. A prosli mjesec mu sogorica i sestricna donjele svaka po ogroman paket iz zare. Lijepa je odjeca i volim ja da je lijepo odjeven, ali te odjece je preeeeviseeee. 
    Malac mi nesta opasno poceo sliniti i trpati apsolutno sve u usta. Cak mi zvace rame,vrat,moje prste🤣 i slabo mi je spavao nocas,samo 2 puta trazio jesti. Prvi dio noci super,a drugi dio se budio svako malo da ga zaljuljam i vratim u krevetic. Nije valjda da zubi krecu?😣😣😣

Andreandrea
    12. Studeni 2019. 20:38

I da, dobio je i parfem za bebe🤯

12. Studeni 2019. 21:21

Izdrži, Krino! Super ti ide 😊
    Andrea, ajme,parfem za bebe. Nisam ni znala da to postoji. I mi smo dobili hrpu robe i dosta toga nijednom nije obukla. Dosta robice s etiketom sam već podijelila, što profulane sezone, što ono što nismo uspjeli nositi.

krino
    12. Studeni 2019. 21:43

Andreandrea

I da, dobio je i parfem za bebe🤯

Jel guci ili versaci? Ne mogu vjerovat da i tog ima 🤣🤣

krino
    12. Studeni 2019. 21:43

shell

Izdrži, Krino! Super ti ide 😊
    Andrea, ajme,parfem za bebe. Nisam ni znala da to postoji. I mi smo dobili hrpu robe i dosta toga nijednom nije obukla. Dosta robice s etiketom sam već podijelila, što profulane sezone, što ono što nismo uspjeli nositi.

Tenks 👍🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.