Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    10. Studeni 2019. 22:42

Ohoho katiesu, long time no see 😀 kako ide s balavcima? Ja od sutra sama doma. Ali sama samcata. Nema nikoga u krugu 600km. Malo sam bila u stresu. Sad sam ok. Nadam se da cu moc spavat. Mozak mi radi 100 na sat. Sto inace uopce nije slucaj. Vecerala hrpu kolaca i marcipan. Sad me zeludac boli. Pola popodneva provela sjeckajuci svo povrce i slaninu da nemam posla oko pripreme hrane ako ista uspijem skuhat ili jest... I taaaako
    Ivonne, dobro Nikki kaze. Zamisli da zivis s njima 🤣 Ovako zivce na hosentregere i cao. 😘

katiesu
    10. Studeni 2019. 22:46

evo me muž tjera u krevet a ja opet 10 stranica u zaostatku. ok smo ali vikend ništa bolji, stalno radno a djeca luda 🤣 
    laku noć cure i stare i nove 

nena1986
    10. Studeni 2019. 23:06

Laku noć!! Nakon deset dana i stotinu pokušaja eno spava u svom krevetiću... držite fige da potraje 😂💪

nena1986
    10. Studeni 2019. 23:16

https://pin.it/fzuwbfyqd3finx  mozda sada uspije 😂

• Mino19
    11. Studeni 2019. 02:33

Ivonne

Popizdila sam danas, opći popizditis. Ljuta sam na muža iako on nije na to mogao utjecati.
    Bili su nam na ručku kršteni kumovi od malene i gle čuda zovu njegovi da su tu blizu i da bi došli. I on govori imam goste a oni da neće ručati da eto samo kava i on kaže dobro.
    Ja sam htjela iz kože iskočiti. Znači oni kod nas ne dolaze jer su stari kao i ne mogu ali zato gdje je koje hodočašće duhovni seminar eto njih. I tu u vrbovcu je bio sastanak njihove duhovne zajednice i oni su jučer došli da nama ni jednom to nisu napomenuli nego su se eto danas samo javili da dolaze.
    Nisam toliko ljuta što su došli nego što nisu svih ovih dana ranije javili pa bi se mi drugačije organizirali. Kumove bi prebacili idući tjedan ili već.
    Znači ključala sam od bijesa.
    I eto ja poslužujem kavu a oni tako pričaju da idu na neki seminar u slovačku. I ja na to kažem pa šta niste vi stari za putovanja. Svekar će pa kad je duhovno nismo. Na što sam dodala ali za obitelj jeste. Tek ce svekriva zlobno pa kad obitelji nikad ne možeš udovoljiti i nikad nisi prav pa radiš po svom.
    Ostatak druženja nisam s njima progovorila ni a nego sam s kumom sjedila za kuhinjskim stolom.
    Malom nisu kupili ni čokoladu.

Drzi se. I pokusaj ne bit previse ljuta na muza, u pravu si, nije bas previse mogao napravit. Mi smo u situaciji da s jednima zivimo, a druge cesto vidamo, vjeruj mi, ludi smo oboje ponekad. I zapravo se najvise kacimo oko njih jer nam dizu tlak pa shvatimo da nije vrijedno i da moramo furat po svom. Tako da ako te tjesi, mi se svaki dan medusobno gledamo i "trpimo", moze i gore😁
    Djeca sve to osjete i ako ih jedan dan ne budu dozivljavali, sami ce bit krivi. Nazalost i toga ima.
    Nadam se da ces se ujutro probudit kao nova, a da ce ovo u mislima vec bit iza tebe😊

• Mino19
    11. Studeni 2019. 02:34

nena1986

Laku noć!! Nakon deset dana i stotinu pokušaja eno spava u svom krevetiću… držite fige da potraje 😂💪

Javi kako je proslo!😄

nena1986
    11. Studeni 2019. 03:03

Da, trajalo je sat vremena... al ajde bolje išta nego ništa 😂😂😂

• Mino19
    11. Studeni 2019. 07:00

nena1986

Da, trajalo je sat vremena… al ajde bolje išta nego ništa 😂😂😂

Hahah, bit ce bolje drugi put😄😄

nena1986
    11. Studeni 2019. 07:34

A da 💪😝... dobro jutro... ☕ već rano jutro me ubili hemoroidi. Užas. Mislim, i sama sam si kriva, što sve jedem 🙈 . Morat ću na "dijetu", da se resetiram jer je ovo već nepodnošljivo 😒. Kupila sam u apoteci neku biljnu mast za hemiće, ma ništa... bolji mi je obični melem od toga, samo novce bacila. Al glavno da žderem što stignem pa neka mi onda 😝😝😝
    Idem pojest nešto zdravo i fino za šupak 😂
    Kako vam je noć prošla? 😴

TonkicaPrrr
    11. Studeni 2019. 07:58

Mucim istu muku kao i ti Neno. 😆 i svako jutro odlučim promijeniti prehranu pa pojedem kobasice u to ime. 😏😏 kad se udaš za Slavonca... eh taj gs. 
    A noć.. koma.. Ne znam šta je s malom i tom flasicom, ali opet ima sezonu vristanja nakon što povuče par gutljaja.. više ne znam što bi mislila. I duda, i hrana, i toplina, i položaj, sve smo probali mijenjati, ali zadnjih dana bas loše jede. Pa nije valjda da zubi muče već? Ja više pametna nisam. 
    Dobro jutro svima! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.