Laku noć!! Nakon deset dana i stotinu pokušaja eno spava u svom krevetiću… držite fige da potraje 😂💪
Javi kako je proslo!😄
Da, trajalo je sat vremena… al ajde bolje išta nego ništa 😂😂😂
Hahah, bit ce bolje drugi put😄😄
A da 💪😝... dobro jutro... ☕ već rano jutro me ubili hemoroidi. Užas. Mislim, i sama sam si kriva, što sve jedem 🙈 . Morat ću na "dijetu", da se resetiram jer je ovo već nepodnošljivo 😒. Kupila sam u apoteci neku biljnu mast za hemiće, ma ništa... bolji mi je obični melem od toga, samo novce bacila. Al glavno da žderem što stignem pa neka mi onda 😝😝😝
Idem pojest nešto zdravo i fino za šupak 😂
Kako vam je noć prošla? 😴
Mucim istu muku kao i ti Neno. 😆 i svako jutro odlučim promijeniti prehranu pa pojedem kobasice u to ime. 😏😏 kad se udaš za Slavonca... eh taj gs.
A noć.. koma.. Ne znam šta je s malom i tom flasicom, ali opet ima sezonu vristanja nakon što povuče par gutljaja.. više ne znam što bi mislila. I duda, i hrana, i toplina, i položaj, sve smo probali mijenjati, ali zadnjih dana bas loše jede. Pa nije valjda da zubi muče već? Ja više pametna nisam.
Dobro jutro svima! 😊
Jutro cure. Mi jos uvijek muku mucimo s hranjenjem. Trazim neko ritam koji joj je ok, da sto vise pojede. Jucer ju cijelu noc mrcvarila na razmak od 3 sata a ona spava i spava. Te ju skakljam, te skidam, mijenjam pelenu i svasta sto mozes a ona ko klada. Po danu ju par puta hranila u razmaku 2 sata al isto tak ne zeli bas. Odnosno pojede si minimalno i sita je. Ja ju nutkam a ona se proc okrece i na kraju rasplace od jada jer ju gnjavim i guram joj sisu a ona ne zeli jer je sita. Ne znam kak da na taj nacin dodemo do masnijeg mlijeka. Danas smo malo olabavili rezim po noci. Budila ju svaka 4 sata i puno je ljepse popapala i eksli se donekle razbudila da moze jest a ne ono u polusnu koji gutljaj i opet skakljanje, masiranje i svasta samo da pojede jos koji gutljaj. Mislim da cemo i po danu pocet postepeno smanjivat vrijeme izmedu hranjenja da se navikne.
Sto se hemica tice, ja dobila kod poroda i cak mi se par put nakon toga raskrvario posteno, al evo sad vec neko vrijeme i zaboravila na njega, mislim da se povukao sam od sebe. S time da sam i na zeljezu i jedem sve sto dode pod ruku 🙈 ocito imam srece.
Dobro jutro svima mi smo opet imali burnu noć, probudio se u 5 i nece vise spavat, valjda ce popodne koji sat odspavat 🤷♀️
Neznam kakvi su vasi malisani, ali ovaj moj je jako glasan haha kad je dobre volje on vristi, ne da place nego bas galami, cjelu zgradu probudi 😅
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ja imam novu/staru temu za danas 😆 pokloni..
Kako reagirati kad vi odnosno vas beban dobije poklon koji je po vama totalno pretjeran? Moja cura je prosli tjedan od jedne poznanice dobila kutiju punu odjece, skafander i jos i pelene uz to. Sve skupa sigurno u iznosu od 1000kn. Neki dan isto dobila cijeli paket koji je, kad se sve zbroji u iznosu oko 1000kn. Jesam ja luda ili je to pretjerano?
Ja ljudima kupujem neku korisnu sitnicu za rodenje bebe. Tipa babygym, marama za nosenje, pelene ono najvece pakiranje ili vise njih alo je 2+1 itd znaci tu negdje do 300kn i mislim da je to sasvim dovoljno. Jesam li ja skrta ili drugi pretjeruju?
I jos nesto - novci kao poklon od vasih prijatelja (uz poklon)? Ja sam mislila da nismo generacija koja si medusobno poklanja lovu 🤔.
Eto ja sam zadnjih tjedana sokirana iznosima/kolicinom dobivenog.
Dobro jutro svima mi smo opet imali burnu noć, probudio se u 5 i nece vise spavat, valjda ce popodne koji sat odspavat 🤷♀️
Neznam kakvi su vasi malisani, ali ovaj moj je jako glasan haha kad je dobre volje on vristi, ne da place nego bas galami, cjelu zgradu probudi 😅
Moji su bas komentirali da imamo tihu curicu i da cak kad place nije tolko glasna. Al se i ja nekad bediram kad smo u zg sto susjedi misle kad se krene derat 🙈😂😂 kad se smije i prica onda je to njezni glasic.
Btw, o tome sam vec u bolnici razmisljala kad sam cula neko dijete koje se deralo tak da se orilo po cijelom odjelu 😂 a moja ispustala mile glasice cak i kad je plakala (vise je zvucalo kao da se zali).
jutro! nama noć bila ok, možda s dva buđenja. ujutro bi još spavao ali seka vrišti i probudi ga. napokon je otišla u vrtić 🤣 nisam nikad mislila da ću bit sretna sto sam se riješila dijeteta. malonog guram u kolicima ispod male i kemijam sto za doručak. mene ti fucking hemici uhavate malo malo, isto volim jesti tešku hranu, samo daj mesa i kobasa 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji