Moja ti kaki ili svaki dan tri puta malo, ili svaki drugi treći dan do vrata 🙈. Najdužu pauzu smo imali 4 dana.
Krino izdrži! 💪😂
I moj 2-4x dnevno
Spava u kolicima u stanu nokon nosanja, urlanja i slicnooooo.... Al sad spava, znam da je na kratko al spavaaaaa... Nego Krino vi ste na ad jel? Meni nesto malisa smanjio klopu mislim kak je prije klopao, jede svaka 4 sata po 200 nekad 4-5 puta dnevno... Sad stalno caj trazi i mazne po 2-3 deci dnevno jel urla i pljuje hranu a caj ko lud srkne i onda tek hranu nikad manje od 4 sata inace nam je klopao svaka 3 sata pa ne znam sad su zubi ili je od sad tako... Ja kao brinem ko luda sto pojede 200 ml manje dnevno a svi mi kazu da sam luda....
Evo mi se vratili sa sistematskog, 5mj, 8080g, dobio 1320g u dva mjeseca, dr zadovoljna. Bila je neka priča koliko trebaju dobivati jel da?
Krino, svi smo uz tebe, evo prvi dan već prošlo pola 😊, možeš ti to! (P.s. svaka čast 🦸♀️)
Kaka u prosjeku svaki drugi dan, sad kad je prehlađen zadnja tri dana, više puta dnevno, mislim da je to razlog, eventualno zubici?
Spava u kolicima u stanu nokon nosanja, urlanja i slicnooooo…. Al sad spava, znam da je na kratko al spavaaaaa… Nego Krino vi ste na ad jel? Meni nesto malisa smanjio klopu mislim kak je prije klopao, jede svaka 4 sata po 200 nekad 4-5 puta dnevno… Sad stalno caj trazi i mazne po 2-3 deci dnevno jel urla i pljuje hranu a caj ko lud srkne i onda tek hranu nikad manje od 4 sata inace nam je klopao svaka 3 sata pa ne znam sad su zubi ili je od sad tako… Ja kao brinem ko luda sto pojede 200 ml manje dnevno a svi mi kazu da sam luda….
Moj isto 5x dnevno jede. Povecala sam mu na 240 prije tj dana. Caj ne dajem, samo vodu na zlicu. Razmak po danu je 4h. Po noci kad se probudi, dam bocu
Evo mi se vratili sa sistematskog, 5mj, 8080g, dobio 1320g u dva mjeseca, dr zadovoljna. Bila je neka priča koliko trebaju dobivati jel da?
Krino, svi smo uz tebe, evo prvi dan već prošlo pola 😊, možeš ti to! (P.s. svaka čast 🦸♀️)
Kaka u prosjeku svaki drugi dan, sad kad je prehlađen zadnja tri dana, više puta dnevno, mislim da je to razlog, eventualno zubici?
Bravo! Lijepo ti je dobio! 🥰
Bok cure, čitam vas cijeli vikend, ali stalno sam u zaostatku 😅 evo moja spava danas drugi put u nosiljci. Danas je prvi put ogkad se rodila da nije zaspala na cici kad joj se spavalo 😮 zato je u nosiljci jutros zaspala prije nego sam zategnula, a sad smo sw vratile iz šetnje i još spava 😁
Krino i ostale cure koje ostaju same, izdržite i svaka vam čast, ja brojim sate dok dođe GS, a radi najčešće samo 7h...
Mi idemo odmah sutra na Interliber, baš se veselim 😊
Imali smo produktivan vikend, počistili stan,podružili se s frendovima, išli do grada, unatoč bezveznom vremenu 😃
I da, moja kaka svaki ili svaki drugi dan,nekad i 2x dnevno. Sinoć je kakala između 2 i 3h, dobro da smrdi pa sam znala da je treba presvući 😅
Znas sta, ovaj 11mj je sam po sebi sugav. A doma s malom bebicon prvi put ikad me bas baca u bed. Otegla sam papke oko jaruna da on odspava 2h. I je. Inace sizika do daske. Onda dodjes kuc i taj SG te toliko iritira, a sad tako nekako fali. Sad bi trebao doc s posla, a nema mu ni cipela i jakne u hodniku... Pomijesano s jesenskim bluesom...uzas. Probat cu sutra otic do grada s malim. Medju hrpu ljudi. Iako, moram priznat, na jarunu sam srela nekih 5-6 dusa 🤣
Moja među hrpom ljudi uživa! Sve prati, gleda, a onda se opatosi 👌, tako da probaj, možda bude i njemu ok....
Mi se opet natapamo kišom 😒, nema naznaka da će biti bolje ni idućih dana 😢
Znas sta, ovaj 11mj je sam po sebi sugav. A doma s malom bebicon prvi put ikad me bas baca u bed. Otegla sam papke oko jaruna da on odspava 2h. I je. Inace sizika do daske. Onda dodjes kuc i taj SG te toliko iritira, a sad tako nekako fali. Sad bi trebao doc s posla, a nema mu ni cipela i jakne u hodniku… Pomijesano s jesenskim bluesom…uzas. Probat cu sutra otic do grada s malim. Medju hrpu ljudi. Iako, moram priznat, na jarunu sam srela nekih 5-6 dusa 🤣
Pozovi si neku frendicu na kavu da nisi sama. Ovo vrijeme je baš deprimirajuće. Mi smo do negdjeprije izlazili u šetnju svaki dan i onda sjednemo na kavu na terasu nekog kafića. Sad smo osuđeni na kafiće u šoping centru ako bi popili kavu vani jer se jedino tamo ne puši.
Vi ostale, jel izlazite u šetnje? Meni se nekako ne da baš, dok ja nju ubundam umorim se, a i vidim da joj nije najugodnije u svim tim slojevima. Pa onda dok kolica spustim.. A trebala bi, ako ništa zbog nje, godilo bi joj.
Moja među hrpom ljudi uživa! Sve prati, gleda, a onda se opatosi 👌, tako da probaj, možda bude i njemu ok….
Mi se opet natapamo kišom 😒, nema naznaka da će biti bolje ni idućih dana 😢
Neno, kod nas samo sivo, ali veceras krece kisa. Zivio 11mj 🤣👍 uvijek je standardno odvratan
Sortiraj odgovore
Najstariji