Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marlona
    11. Studeni 2019. 15:36

Bok cure, čitam vas cijeli vikend, ali stalno sam u zaostatku 😅 evo moja spava danas drugi put u nosiljci. Danas je prvi put ogkad se rodila da nije zaspala na cici kad joj se spavalo 😮 zato je u nosiljci jutros zaspala prije nego sam zategnula, a sad smo sw vratile iz šetnje i još spava 😁
    Krino i ostale cure koje ostaju same, izdržite i svaka vam čast, ja brojim sate dok dođe GS, a radi najčešće samo 7h...
    Mi idemo odmah sutra na Interliber, baš se veselim 😊
    Imali  smo produktivan vikend, počistili stan,podružili se s frendovima, išli do grada, unatoč bezveznom vremenu 😃
    I da, moja kaka svaki ili svaki drugi dan,nekad i 2x dnevno. Sinoć je kakala između 2 i 3h, dobro da smrdi pa sam znala da je treba presvući 😅 

krino
    11. Studeni 2019. 15:55

Znas sta, ovaj 11mj je sam po sebi sugav. A doma s malom bebicon prvi put ikad me bas baca u bed. Otegla sam papke oko jaruna da on odspava 2h. I je. Inace sizika do daske. Onda dodjes kuc i taj SG te toliko iritira, a sad tako nekako fali. Sad bi trebao doc s posla, a nema mu ni cipela i jakne u hodniku... Pomijesano s jesenskim bluesom...uzas. Probat cu sutra otic do grada s malim. Medju hrpu ljudi. Iako, moram priznat, na jarunu sam srela nekih 5-6 dusa 🤣

nena1986
    11. Studeni 2019. 16:04

Moja među hrpom ljudi uživa! Sve prati, gleda, a onda se opatosi 👌, tako da probaj, možda bude i njemu ok.... 
    Mi se opet natapamo kišom 😒, nema naznaka da će biti bolje ni idućih dana 😢

11. Studeni 2019. 16:07

krino

Znas sta, ovaj 11mj je sam po sebi sugav. A doma s malom bebicon prvi put ikad me bas baca u bed. Otegla sam papke oko jaruna da on odspava 2h. I je. Inace sizika do daske. Onda dodjes kuc i taj SG te toliko iritira, a sad tako nekako fali. Sad bi trebao doc s posla, a nema mu ni cipela i jakne u hodniku… Pomijesano s jesenskim bluesom…uzas. Probat cu sutra otic do grada s malim. Medju hrpu ljudi. Iako, moram priznat, na jarunu sam srela nekih 5-6 dusa 🤣

Pozovi si neku frendicu na kavu da nisi sama. Ovo vrijeme je baš deprimirajuće. Mi smo do negdjeprije izlazili u šetnju svaki dan i onda sjednemo na kavu na terasu nekog kafića. Sad smo osuđeni na kafiće u šoping centru ako bi popili kavu vani jer se jedino tamo ne puši. 
    Vi ostale, jel izlazite u šetnje? Meni se nekako ne da baš, dok ja nju ubundam umorim se, a i vidim da joj nije najugodnije u svim tim slojevima. Pa onda dok kolica spustim.. A trebala bi, ako ništa zbog nje, godilo bi joj.

krino
    11. Studeni 2019. 16:08

nena1986

Moja među hrpom ljudi uživa! Sve prati, gleda, a onda se opatosi 👌, tako da probaj, možda bude i njemu ok….

Neno, kod nas samo sivo, ali veceras krece kisa. Zivio 11mj 🤣👍 uvijek je standardno odvratan

11. Studeni 2019. 16:09

krino

nena1986

Moja među hrpom ljudi uživa! Sve prati, gleda, a onda se opatosi 👌, tako da probaj, možda bude i njemu ok….

Neno, kod nas samo sivo, ali veceras krece kisa. Zivio 11mj 🤣👍 uvijek je standardno odvratan

A tek 1. Kud je beskonačno dug, kud sav neki depresivan i bezveze 🥶😑

krino
    11. Studeni 2019. 16:13

shell

krino

Znas sta, ovaj 11mj je sam po sebi sugav. A doma s malom bebicon prvi put ikad me bas baca u bed. Otegla sam papke oko jaruna da on odspava 2h. I je. Inace sizika do daske. Onda dodjes kuc i taj SG te toliko iritira, a sad tako nekako fali. Sad bi trebao doc s posla, a nema mu ni cipela i jakne u hodniku… Pomijesano s jesenskim bluesom…uzas. Probat cu sutra otic do grada s malim. Medju hrpu ljudi. Iako, moram priznat, na jarunu sam srela nekih 5-6 dusa 🤣

Pozovi si neku frendicu na kavu da nisi sama. Ovo vrijeme je baš deprimirajuće. Mi smo do negdjeprije izlazili u šetnju svaki dan i onda sjednemo na kavu na terasu nekog kafića. Sad smo osuđeni na kafiće u šoping centru ako bi popili kavu vani jer se jedino tamo ne puši.
    Vi ostale, jel izlazite u šetnje? Meni se nekako ne da baš, dok ja nju ubundam umorim se, a i vidim da joj nije najugodnije u svim tim slojevima. Pa onda dok kolica spustim.. A trebala bi, ako ništa zbog nje, godilo bi joj.

Nista se to ni meni ne da, ali ja svaki dan minimalno 1x po 2-3h. Izadjemo mi i 2x po 2h inace. Ovisi o danu. Ja s njim ne idem u ducane i soping centre. Sjedim vani na terasi ako ima. Ne zelim ga vodit u zatvoreno sad kad je krenulo genetalno smrkavljenje. Bolje da je on vani. I odspava mi na zraku. Dodjemo doma, bude sav rumen 😀
    Inace, 3x se spustam i vracam iz stana. Prvo spustim konstrukciju, onda sportsji dio pa bebu i torbu. Onda sve to vracam obrnutim redoslijedom. Ne da mi se, ali ispalila bih cijeli dan u kuci. Volim lajsat po vani. Ako jos netko nije skuzio 🤣

krino
    11. Studeni 2019. 16:14

shell

krino

nena1986

A tek 1. Kud je beskonačno dug, kud sav neki depresivan i bezveze 🥶😑

I kartice sjedaju 🤣🤣 Meni ne, ali frendice su totalno depresivne jer se razulare za blagdane

nena1986
    11. Studeni 2019. 16:27

Hahahaha ne spominji blagdane 😂.... 
    Mi obavezno odemo jednom u danu u dužu šetnju, pretežno je vučem u nosiljci, jer nam je tu cesta grozna i voze ko manijaci pa se osjećam ovako sigurnije. Ako se spustim do mora, onda uzmem kolica. 

katiesu
    11. Studeni 2019. 16:56

mi bili ujutro s kolicima a sad s klokanicom. sad na kratko al opet bas mu godi. i ja izbjegavam centre ali opet ako bas hoću negdje na kavu idem bas u centar jer se samo tamo ne puši.do sad je bilo lijepo vrijeme pa smo mogli po vani ali tako vise nije. ja mrzim zimu i hladnoću i bas mi se neda spremati s malim van, ufff bas i ne znam kako ćemo mi to ove zime. budem sg-a poslala da on šeće hehehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.