Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    10. Studeni 2019. 09:07

Dobro jutro 😀 nama je noc prosla odlicno, bas sam se naspavala, zaspo je u 21 i evo jos spava budio se za jest u 3 i 6h. 
    Cure koje ostajete same svaka cas i sretno, ja bi umrla da moram haha
    Moj malac je isto zabio glavu u krevet i onda se poceo okretat a ima 3ipo mjesec 😀
    Mengu jos nisam dobila, ni nefali mi 😄

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

10. Studeni 2019. 09:20

Jutro... 
    I moja zabija glavu u krevet, jucer pogotovo, muz se cudio sto joj je... Znaci, mozemo ocekivati okret na trbuh 🥰
    Mengu sam dobila ubrzo nakon poroda, bez obzira na dojenje, tako da ja nisam te srece ko vi koje jos niste dobile... Bilo je lijepo dok je nije bilo 😂
    Za kosu sam kupila sampon od koprive, nadam se da ce pomoci jer mi dodje da se osisam na kratko... 

MiniCooper26
    10. Studeni 2019. 09:31

TonkicaPrrr

krino

TonkicaPrrr

Dobro jutro svima!
    Ni ja ne znam namjestiti tu traku kako treba 🤷‍♀️😎
    Mi smo se noćas budili često. Jeli dvaput, a na adaptiranom smo. Ne znam, ali zadnjih tjedan dana je smanjila jako obroke. Nije da jede puno češće, ali jede puno manje. Nekad mi se čini i upola manje. Ne znam u čemu je kvaka. Rado bi ju izvagala, ali nemam doma vage digitalne normalne, samo malu kuhinjsku 😀 jel postoji način s njom? 😆😆
    Cure, koje ste na AD koliko vam klinci jedu j koliko često?

Moj sad jede 5x na dan. Ja sam mu povecala vec mjericu za 5mj. Nekako je stalbo kricao pa nam nije bilo jasno sta mu je sad jer nije bas da krici inace (osim kad nece spavati popodne). Ali je velik i dugacak pa eto, to je bilo to. Sad ne krici. Ali ima ti on tako periode kad ne pojede cijelu bocu. Ima cak dana kad svaki put ostavi nekih 30%. Nije to nista ako ti je beba kao inace. To njima tako dodje. Moj je jednom 3 dana skroz strajkao s tim bocama. Ni jednu popit nego do pola. Poslije opet sve regularno. Strajkasi su to mali 😉

Pa da, tako je i nama došlo par puta, ali nije ovako dugo trajalo pa zato mi nije jasno.. jela je super dva tjedna po 6 mjerica obavezno, a sad dođe do četvrte i gotovo, nema šanse dalje. 😏😏
    Za peti mjesec, koliko ti je to mjerica, koju hranu daješ?

Moj sad ima 4 mjeseca.. Za kile jos ne znam kolkk ima 19og smo kod pedijatra.. Ja san ga kući vagala imam baby vagu.. Toliko se koprcao da nisan mogla tocno vidjeti ali ima oko 8 kg.. On sad meni jede između 180 do 210..210 uvijek pojede prije spavanja i kad se budi prvi put oko 4 ipo, 5..i onsa oprt protegne do 8 sati.. S tim da je zadnjih par veceri se budi oko ponoci ne razbudi se ali nesto mu zasmeta ne znam 🤷‍♀️ malo me to vec frustrira... Da nije regresija sna... I da ga ne premjestim kod sebe i ne uvalim mu dudu na svaki njegov pokret buđenja probudio bi se skroz. Danju mi jede na svako 4 4 ipo sata..zavisi koliko se razgrinta 😁

Andreandrea
    10. Studeni 2019. 10:24

Jutroooo, nas kisa uspavala pa smo oboje spavali do prije sat vremena. Sto se tice ove trake: kad napravite trako koju zelite ne kliknete na HTML( ili tako nesta) nego na BBC( nesta tako) pa kopirate link koji izbaci i zalijepite na svom profilu pod forums. Nadam se da cete skuziti

Andreandrea
    10. Studeni 2019. 10:27

Sad sam provjerila. Znaci na krsju je obilježen websites i html,do toga imate email i forums. Kliknite forums i odaberite UBBC code. Kopirajte tu poveznicu i zalijepite u svoj profil pod forums

MiniCooper26
    10. Studeni 2019. 10:38

Andreandrea

Sad sam provjerila. Znaci na krsju je obilježen websites i html,do toga imate email i forums. Kliknite forums i odaberite UBBC code. Kopirajte tu poveznicu i zalijepite u svoj profil pod forums

Evo uspjela sam. Hvala ❤️

10. Studeni 2019. 10:38

Jutro, žene ☕
    Moja se počela noću buditi svaka 2 sata. Jede i zaspe. Možda neki skok, ne znam. Koliko god bi htjela da duže spava, u jednu ruku mi drago što se počela češće buditi, jer mene i dalje nekako brinu ti kratki podoji 🙄 pa mi drago što dobro jede barem noću. Pelene odmah punije.
    Što se okretanja tiče, MiniCooper bila si totalno u pravu. Kako si sinoć odgovorila, tako se ona i krenula okretat s boka 😃 ali samo s lijevog, s desnog ne. Zabija glavu i malo po malo okreće i tijelo i skroz se prevali. Ostane joj ruka ispod pa bude ljuta. Uslikala ju ja sinoć tako prevaljenu, uopće ne izgleda kao mala beba, kao da je odjednom narasla 😢

10. Studeni 2019. 10:45

Jesmo mi ovdje pričale o ovom šamponu? Više se ne sjećam da li smo komentirale tu ili sam ja samo negdje naletila na članak pa pročitala. Uglavnom, jako ga hvale
    http://diva.vecernji.hr/beauty/kosa-raste-kao-luda-svi-su-odusevljeni-ovim-samponom-za-konje-9727

10. Studeni 2019. 11:08

shell

Jesmo mi ovdje pričale o ovom šamponu? Više se ne sjećam da li smo komentirale tu ili sam ja samo negdje naletila na članak pa pročitala. Uglavnom, jako ga hvale
    http://diva.vecernji.hr/beauty/kosa-raste-kao-luda-svi-su-odusevljeni-ovim-samponom-za-konje-9727

Sampon za konje? Nikad cula, predobro, moram isprobat 😂😂😂

nena1986
    10. Studeni 2019. 11:10

shell

Za konje 🙈😂😁😁 hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.