Sad sam provjerila. Znaci na krsju je obilježen websites i html,do toga imate email i forums. Kliknite forums i odaberite UBBC code. Kopirajte tu poveznicu i zalijepite u svoj profil pod forums
Evo uspjela sam. Hvala ❤️
Jutro, žene ☕
Moja se počela noću buditi svaka 2 sata. Jede i zaspe. Možda neki skok, ne znam. Koliko god bi htjela da duže spava, u jednu ruku mi drago što se počela češće buditi, jer mene i dalje nekako brinu ti kratki podoji 🙄 pa mi drago što dobro jede barem noću. Pelene odmah punije.
Što se okretanja tiče, MiniCooper bila si totalno u pravu. Kako si sinoć odgovorila, tako se ona i krenula okretat s boka 😃 ali samo s lijevog, s desnog ne. Zabija glavu i malo po malo okreće i tijelo i skroz se prevali. Ostane joj ruka ispod pa bude ljuta. Uslikala ju ja sinoć tako prevaljenu, uopće ne izgleda kao mala beba, kao da je odjednom narasla 😢
Jesmo mi ovdje pričale o ovom šamponu? Više se ne sjećam da li smo komentirale tu ili sam ja samo negdje naletila na članak pa pročitala. Uglavnom, jako ga hvale
http://diva.vecernji.hr/beauty/kosa-raste-kao-luda-svi-su-odusevljeni-ovim-samponom-za-konje-9727
Jesmo mi ovdje pričale o ovom šamponu? Više se ne sjećam da li smo komentirale tu ili sam ja samo negdje naletila na članak pa pročitala. Uglavnom, jako ga hvale
http://diva.vecernji.hr/beauty/kosa-raste-kao-luda-svi-su-odusevljeni-ovim-samponom-za-konje-9727
Sampon za konje? Nikad cula, predobro, moram isprobat 😂😂😂
Za konje 🙈😂😁😁 hahaha
Da, za konje 🤣🤣 i za žene 🤣🤣 ima u dm-u, ja ću isprobati. Sad kad mi naraste griva 😆😬🤫
Sad sam provjerila. Znaci na krsju je obilježen websites i html,do toga imate email i forums. Kliknite forums i odaberite UBBC code. Kopirajte tu poveznicu i zalijepite u svoj profil pod forums
Evo uspjela sam. Hvala ❤️
Evo i ja sam konačno! Hvala 💛💛😁
Žene, dobar daan. Nova sam a ustvari tu sam od početka..uđem pročitam,utješim se, nađem savjet, rješenje ali nikako da se registriram. Imam bebu od 5mjeseci, prva beba, ništa ne znaš, milion različitih savjeta, tek onda ništa ne znaš😂..i nekako od početka utjeha mi je bila ovdje. Nađem neki realan savjet i razlog zašto sada moja beba to radi ili zašto se tako ponaša i da je to sve normalno. I zato vam hvala na tome.
Eto, nadam se da se mogu i zvanično pridružiti jednom divnom timu velikog srca. ❣
Žene, dobar daan. Nova sam a ustvari tu sam od početka..uđem pročitam,utješim se, nađem savjet, rješenje ali nikako da se registriram. Imam bebu od 5mjeseci, prva beba, ništa ne znaš, milion različitih savjeta, tek onda ništa ne znaš😂..i nekako od početka utjeha mi je bila ovdje. Nađem neki realan savjet i razlog zašto sada moja beba to radi ili zašto se tako ponaša i da je to sve normalno. I zato vam hvala na tome.
Eto, nadam se da se mogu i zvanično pridružiti jednom divnom timu velikog srca. ❣
Dobrodošla nam, ti i tvoj bebač!! Što nas više ima to nam je ljepše ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji