Da, za konje 🤣🤣 i za žene 🤣🤣 ima u dm-u, ja ću isprobati. Sad kad mi naraste griva 😆😬🤫
Sad sam provjerila. Znaci na krsju je obilježen websites i html,do toga imate email i forums. Kliknite forums i odaberite UBBC code. Kopirajte tu poveznicu i zalijepite u svoj profil pod forums
Evo uspjela sam. Hvala ❤️
Evo i ja sam konačno! Hvala 💛💛😁
Žene, dobar daan. Nova sam a ustvari tu sam od početka..uđem pročitam,utješim se, nađem savjet, rješenje ali nikako da se registriram. Imam bebu od 5mjeseci, prva beba, ništa ne znaš, milion različitih savjeta, tek onda ništa ne znaš😂..i nekako od početka utjeha mi je bila ovdje. Nađem neki realan savjet i razlog zašto sada moja beba to radi ili zašto se tako ponaša i da je to sve normalno. I zato vam hvala na tome.
Eto, nadam se da se mogu i zvanično pridružiti jednom divnom timu velikog srca. ❣
Žene, dobar daan. Nova sam a ustvari tu sam od početka..uđem pročitam,utješim se, nađem savjet, rješenje ali nikako da se registriram. Imam bebu od 5mjeseci, prva beba, ništa ne znaš, milion različitih savjeta, tek onda ništa ne znaš😂..i nekako od početka utjeha mi je bila ovdje. Nađem neki realan savjet i razlog zašto sada moja beba to radi ili zašto se tako ponaša i da je to sve normalno. I zato vam hvala na tome.
Eto, nadam se da se mogu i zvanično pridružiti jednom divnom timu velikog srca. ❣
Dobrodošla nam, ti i tvoj bebač!! Što nas više ima to nam je ljepše ❤
Da, za konje 🤣🤣 i za žene 🤣🤣 ima u dm-u, ja ću isprobati. Sad kad mi naraste griva 😆😬🤫
Ima i u mulleru,kosta 60-ak kn,ima i regenerator. Koristila sam prije 2 god i zbilja raste kosa,ali nakon nekoliko koristenja sam skuzila da mi je kosa strasno suha od njega. Nastavila sam koristiti neka 2 mj i prekinula jer sam plava pa sam se bojala ostecenja. Koristit ce vise nekome tko ne koristi hidrogen u tolikoj mjeri😂
Drage cure imaju li vasi bebaci tjemenicu? Mom se pojavila prije otprilike 2 mjeseca i prilikom kupanja sam mu cetkala glavicu, nekad sam i namazala bademovim uljem, nisam nista drugo koristila. Vecinom je sve otislo, ali ima jos na vrhu glavice i to se ne mice. Citala sam da je odlican mustelin sampon, da kupujem ili da pustim da samo prode?
Samo ti dodji Makii. Ima nas jos koje nemamo pojma. Sva sreca pa ima i onih iskusnijih mama pa sve 5 🤣
Konjski sampon imam. I dalje nemam vise kose 🤣
Protiv tjemenice mazi uljem prirodnim i kupi chicco cesljic. Ja sam mu s tim iscesljala za 2 dana sve
Sortiraj odgovore
Najstariji