Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Studeni 2019. 11:11

Da, za konje 🤣🤣 i za žene 🤣🤣 ima u dm-u, ja ću isprobati. Sad kad mi naraste griva 😆😬🤫

TonkicaPrrr
    10. Studeni 2019. 11:12

MiniCooper26

Andreandrea

Sad sam provjerila. Znaci na krsju je obilježen websites i html,do toga imate email i forums. Kliknite forums i odaberite UBBC code. Kopirajte tu poveznicu i zalijepite u svoj profil pod forums

Evo uspjela sam. Hvala ❤️

Evo i ja sam konačno! Hvala 💛💛😁

Makii2604
    10. Studeni 2019. 11:14

Žene, dobar daan. Nova sam a ustvari tu sam od početka..uđem pročitam,utješim se, nađem savjet, rješenje ali nikako da se registriram. Imam bebu od 5mjeseci, prva beba, ništa ne znaš, milion različitih savjeta, tek onda ništa ne znaš😂..i nekako od početka utjeha mi je bila ovdje. Nađem neki realan savjet i razlog zašto sada moja beba to radi ili zašto se tako ponaša i da je to sve normalno. I zato vam hvala na tome. 
    Eto, nadam se da se mogu i zvanično pridružiti jednom divnom timu velikog srca. ❣

10. Studeni 2019. 11:19

Pozdrav Makii i dobrodošla 😊

nena1986
    10. Studeni 2019. 11:27

Makii2604

Žene, dobar daan. Nova sam a ustvari tu sam od početka..uđem pročitam,utješim se, nađem savjet, rješenje ali nikako da se registriram. Imam bebu od 5mjeseci, prva beba, ništa ne znaš, milion različitih savjeta, tek onda ništa ne znaš😂..i nekako od početka utjeha mi je bila ovdje. Nađem neki realan savjet i razlog zašto sada moja beba to radi ili zašto se tako ponaša i da je to sve normalno. I zato vam hvala na tome.
    Eto, nadam se da se mogu i zvanično pridružiti jednom divnom timu velikog srca. ❣

Dobrodošla nam, ti i tvoj bebač!! Što nas više ima to nam je ljepše ❤

Andreandrea
    10. Studeni 2019. 11:32

shell

Da, za konje 🤣🤣 i za žene 🤣🤣 ima u dm-u, ja ću isprobati. Sad kad mi naraste griva 😆😬🤫

Ima i u mulleru,kosta 60-ak kn,ima i regenerator. Koristila sam prije 2 god i zbilja raste kosa,ali nakon nekoliko koristenja sam skuzila da mi je kosa strasno suha od njega. Nastavila sam koristiti neka 2 mj i prekinula jer sam plava pa sam se bojala ostecenja. Koristit ce vise nekome tko ne koristi hidrogen u tolikoj mjeri😂

TonkicaPrrr
    10. Studeni 2019. 11:58

Sve nas je više 🤗🤗🤗

Assia
    10. Studeni 2019. 12:48

Drage cure imaju li vasi bebaci tjemenicu? Mom se pojavila prije otprilike 2 mjeseca i prilikom kupanja sam mu cetkala glavicu, nekad sam i namazala bademovim uljem, nisam nista drugo koristila. Vecinom je sve otislo, ali ima jos na vrhu glavice i to se ne mice. Citala sam da je odlican mustelin sampon, da kupujem ili da pustim da samo prode?

krino
    10. Studeni 2019. 12:56

Makii2604

Samo ti dodji Makii. Ima nas jos koje nemamo pojma. Sva sreca pa ima i onih iskusnijih mama pa sve 5 🤣

krino
    10. Studeni 2019. 13:07

Konjski sampon imam. I dalje nemam vise kose 🤣 
    Protiv tjemenice mazi uljem prirodnim i kupi chicco cesljic. Ja sam mu s tim iscesljala za 2 dana sve

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.