Jutro, žene ☕
Moja se počela noću buditi svaka 2 sata. Jede i zaspe. Možda neki skok, ne znam. Koliko god bi htjela da duže spava, u jednu ruku mi drago što se počela češće buditi, jer mene i dalje nekako brinu ti kratki podoji 🙄 pa mi drago što dobro jede barem noću. Pelene odmah punije.
Što se okretanja tiče, MiniCooper bila si totalno u pravu. Kako si sinoć odgovorila, tako se ona i krenula okretat s boka 😃 ali samo s lijevog, s desnog ne. Zabija glavu i malo po malo okreće i tijelo i skroz se prevali. Ostane joj ruka ispod pa bude ljuta. Uslikala ju ja sinoć tako prevaljenu, uopće ne izgleda kao mala beba, kao da je odjednom narasla 😢
Drago mi da sam mogla pomoci 😁 ne brini se pocet ce i na drugu stranu.. Ja sad cekam kad ce nauciti se vratiti nazad na leđa jer kad se probudi a spavao je na trbuhu to ga iznervira i pocne plakat jer ne moze pozu promijeniti 🤪
Jutro, žene ☕
Moja se počela noću buditi svaka 2 sata. Jede i zaspe. Možda neki skok, ne znam. Koliko god bi htjela da duže spava, u jednu ruku mi drago što se počela češće buditi, jer mene i dalje nekako brinu ti kratki podoji 🙄 pa mi drago što dobro jede barem noću. Pelene odmah punije.
Što se okretanja tiče, MiniCooper bila si totalno u pravu. Kako si sinoć odgovorila, tako se ona i krenula okretat s boka 😃 ali samo s lijevog, s desnog ne. Zabija glavu i malo po malo okreće i tijelo i skroz se prevali. Ostane joj ruka ispod pa bude ljuta. Uslikala ju ja sinoć tako prevaljenu, uopće ne izgleda kao mala beba, kao da je odjednom narasla 😢
Drago mi da sam mogla pomoci 😁 ne brini se pocet ce i na drugu stranu.. Ja sad cekam kad ce nauciti se vratiti nazad na leđa jer kad se probudi a spavao je na trbuhu to ga iznervira i pocne plakat jer ne moze pozu promijeniti 🤪
Znači više ju ne mogu staviti na lijevi bok a da se odmah ne okrene na trbuh. Misliš da joj se ne može ništa dogoditi ako se u snu okrene?
Ja prijavljujem mengu. De nek netko sada pita o dobitku na lutriji, možda me i tu pogodi 😃
Hvala na dobrodoslici🥰 Upravo iz C&A 25% na sve pa ono nije loše uvijek nešto treba.😁
Dobrodosla Makii😊
Mi smo tjemenicu rijesili sa maslinovim uljem, mustelom i iscetkavanjem. Ali nije puno imala pa nije bio veliki problem
Drage cure imaju li vasi bebaci tjemenicu? Mom se pojavila prije otprilike 2 mjeseca i prilikom kupanja sam mu cetkala glavicu, nekad sam i namazala bademovim uljem, nisam nista drugo koristila. Vecinom je sve otislo, ali ima jos na vrhu glavice i to se ne mice. Citala sam da je odlican mustelin sampon, da kupujem ili da pustim da samo prode?
Mustela je odlicna, oprali 2 dana i sve otislo. Peremo i dalje kosu s njim svakih 2-3 dana da potrosimo...
Jutro, žene ☕
Znači više ju ne mogu staviti na lijevi bok a da se odmah ne okrene na trbuh. Misliš da joj se ne može ništa dogoditi ako se u snu okrene?
Ja prijavljujem mengu. De nek netko sada pita o dobitku na lutriji, možda me i tu pogodi 😃
Ja se isto toga bojala pa sam se non stop dizala gledala u krevetac jel sve ok... Oni sad iskusavaju i traze koja im poza paše
Pozdrav novim mamama 😊 pročitala sam sve, ali mozga imam samo odgovorit na zadnje 🙈 mi se još ne okrećemo na trbuh i nisam sigurna dal se moram brinut oko toga (?) Tjemenicu pokušavamo maknut s mustela pjenicom, ali mi se čini da smo zapeli sad pred kraj.. Ostalo je malo, ali nikako to skinuti.
Pozdrav novim mamama 😊 pročitala sam sve, ali mozga imam samo odgovorit na zadnje 🙈 mi se još ne okrećemo na trbuh i nisam sigurna dal se moram brinut oko toga (?) Tjemenicu pokušavamo maknut s mustela pjenicom, ali mi se čini da smo zapeli sad pred kraj.. Ostalo je malo, ali nikako to skinuti.
Ma nemaš razloga za brigu, to se promjeni u danu.
Što se tjemenice tiče, nije imala, ali čula sam od drugih mama da su znale dobro namazati baby uljem, ostaviti da upije, iščešljati i onda oprati normalno kod kupanja.
Moj je danas bio gospodin savršeni, moram ga pohvaliti…usisao stan, al baš cijeli, iznio smeće, namjestio krevete, pokupio veš, stavio novi na pranje, izvjesio veš, obrisao prašinu, oribao kupaonu… i to sve a da mu riječ nisam rekla 😝. A onda je odveo sina u kino, Luce i ja smo cijelo popodne šetale (po novom šetam s njom u nosiljci, kad šizne, dobije cicu u usta na hodajući, pa zaspi 😒), onda smo ispekle tortu (u nosiljci naravno), opet smo napravile nered, naravno al šta je tu je 😂😂😂. Vidjet ćemo kad će se ponoviti 😝, a możda budu i sjekire padale
Bravo Neno, odnosno tvom GSom!
Ja se nadam da ćemo mi sutra zajedničkim snagama bar dio ovog što ti imaš na popisu 😉
Daj molim te kako ju nahranis hodajući? I ja bi!
I kako uspješ spremit tortu (!) s njom u nosiljoci? Jel ona na van ili unutra? Moj je totalno živ, kad sam probala par puta sa njim po kuhinji to je bio cirkus 🙈🙈
To ti je akrobatsko dojenje. Nju malo odmaknem od sebe, izvučem rukom cicu i uvalim joj u usta. Držim jednom rukom tu cicu stalno, ne moze drugačije. Ponekad samo malo olabavim naramenicu, bude lakše 😂🙈. Imam boba x nosiljku i mozes nositi bebu samo prema sebi (na trbuhu i na leđima). Imas ma youtubeu za pogledat kako se smontira pa negdje na tim filmićima ima i kako dojiti u nosiljci.
Kako radim s njom tortu? Pa ona ti bude ful mirna ako se nešto radi, virka iz nosiljke, sve ima pod kontrolom pa je happy 😁, tako da mi većinu tako obavimo. Iz kolica ne vidi baš dobro što se zbiva, pa brunda. Ne maše ni ručicama ni nožicama, baš bude ko mali trut ali samo u nosiljci 🙈👌
Da znaš da ću probati to s hranjenjem u nosiljci prvom prilikom. montirali smo sportski dio i danas prva vožnja u kojoj nije bilo deranja nego je spavao 😊, e sad da li je to jer je bolestan vidjeti ćemo...
A ovo sa tortom i kuhinjom, no way, on lamata rukama i nogama, pokušava sve dohvatiti jer je u nosiljci prema van, mogla bih jedino kad zaspi u njoj prema meni eventualno probati, a to nije tako često, pa ništa od torte za sada 😕
Danas preskočili ručak, idem raditi palačinke sa sirom 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji