Jutro cure. Mi jos uvijek muku mucimo s hranjenjem. Trazim neko ritam koji joj je ok, da sto vise pojede. Jucer ju cijelu noc mrcvarila na razmak od 3 sata a ona spava i spava. Te ju skakljam, te skidam, mijenjam pelenu i svasta sto mozes a ona ko klada. Po danu ju par puta hranila u razmaku 2 sata al isto tak ne zeli bas. Odnosno pojede si minimalno i sita je. Ja ju nutkam a ona se proc okrece i na kraju rasplace od jada jer ju gnjavim i guram joj sisu a ona ne zeli jer je sita. Ne znam kak da na taj nacin dodemo do masnijeg mlijeka. Danas smo malo olabavili rezim po noci. Budila ju svaka 4 sata i puno je ljepse popapala i eksli se donekle razbudila da moze jest a ne ono u polusnu koji gutljaj i opet skakljanje, masiranje i svasta samo da pojede jos koji gutljaj. Mislim da cemo i po danu pocet postepeno smanjivat vrijeme izmedu hranjenja da se navikne.
Sto se hemica tice, ja dobila kod poroda i cak mi se par put nakon toga raskrvario posteno, al evo sad vec neko vrijeme i zaboravila na njega, mislim da se povukao sam od sebe. S time da sam i na zeljezu i jedem sve sto dode pod ruku 🙈 ocito imam srece.
Dobro jutro svima mi smo opet imali burnu noć, probudio se u 5 i nece vise spavat, valjda ce popodne koji sat odspavat 🤷♀️
Neznam kakvi su vasi malisani, ali ovaj moj je jako glasan haha kad je dobre volje on vristi, ne da place nego bas galami, cjelu zgradu probudi 😅
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ja imam novu/staru temu za danas 😆 pokloni..
Kako reagirati kad vi odnosno vas beban dobije poklon koji je po vama totalno pretjeran? Moja cura je prosli tjedan od jedne poznanice dobila kutiju punu odjece, skafander i jos i pelene uz to. Sve skupa sigurno u iznosu od 1000kn. Neki dan isto dobila cijeli paket koji je, kad se sve zbroji u iznosu oko 1000kn. Jesam ja luda ili je to pretjerano?
Ja ljudima kupujem neku korisnu sitnicu za rodenje bebe. Tipa babygym, marama za nosenje, pelene ono najvece pakiranje ili vise njih alo je 2+1 itd znaci tu negdje do 300kn i mislim da je to sasvim dovoljno. Jesam li ja skrta ili drugi pretjeruju?
I jos nesto - novci kao poklon od vasih prijatelja (uz poklon)? Ja sam mislila da nismo generacija koja si medusobno poklanja lovu 🤔.
Eto ja sam zadnjih tjedana sokirana iznosima/kolicinom dobivenog.
Dobro jutro svima mi smo opet imali burnu noć, probudio se u 5 i nece vise spavat, valjda ce popodne koji sat odspavat 🤷♀️
Neznam kakvi su vasi malisani, ali ovaj moj je jako glasan haha kad je dobre volje on vristi, ne da place nego bas galami, cjelu zgradu probudi 😅
Moji su bas komentirali da imamo tihu curicu i da cak kad place nije tolko glasna. Al se i ja nekad bediram kad smo u zg sto susjedi misle kad se krene derat 🙈😂😂 kad se smije i prica onda je to njezni glasic.
Btw, o tome sam vec u bolnici razmisljala kad sam cula neko dijete koje se deralo tak da se orilo po cijelom odjelu 😂 a moja ispustala mile glasice cak i kad je plakala (vise je zvucalo kao da se zali).
jutro! nama noć bila ok, možda s dva buđenja. ujutro bi još spavao ali seka vrišti i probudi ga. napokon je otišla u vrtić 🤣 nisam nikad mislila da ću bit sretna sto sam se riješila dijeteta. malonog guram u kolicima ispod male i kemijam sto za doručak. mene ti fucking hemici uhavate malo malo, isto volim jesti tešku hranu, samo daj mesa i kobasa 🤣🤣
Ja imam novu/staru temu za danas 😆 pokloni..
Kako reagirati kad vi odnosno vas beban dobije poklon koji je po vama totalno pretjeran? Moja cura je prosli tjedan od jedne poznanice dobila kutiju punu odjece, skafander i jos i pelene uz to. Sve skupa sigurno u iznosu od 1000kn. Neki dan isto dobila cijeli paket koji je, kad se sve zbroji u iznosu oko 1000kn. Jesam ja luda ili je to pretjerano?
Ja ljudima kupujem neku korisnu sitnicu za rodenje bebe. Tipa babygym, marama za nosenje, pelene ono najvece pakiranje ili vise njih alo je 2+1 itd znaci tu negdje do 300kn i mislim da je to sasvim dovoljno. Jesam li ja skrta ili drugi pretjeruju?
I jos nesto - novci kao poklon od vasih prijatelja (uz poklon)? Ja sam mislila da nismo generacija koja si medusobno poklanja lovu 🤔.
Eto ja sam zadnjih tjedana sokirana iznosima/kolicinom dobivenog.
Ja mislim da je to pretjerivanje, ali ako oni hoce i mogu neka kupuju, a pola toga se neće iskoristit.. Ja isto ako idem uvjek kupim tako nesto šta mislim da je potrebno ili pitam jel treba sta.
Hahah sta ce ljudi mislit to brine i mog GS, a mene bas briga 🤷♀️
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Jutro, žene ☕
Mi smo prvo buđenje imali u 6:30 😯 presvukla ju, nahranila, i opet zaspale do 8:30. Je da je sinoć kasno zaspala, ali nakon što se sigurno tj dana budila svaka 2 sata, ovo mi je pravo osvježenje. Moram priznati da se osjećam...odmorno 🙄
Ciniminis, što se poklona tiče, ništa, uživaj 😁 lijepo od nje ako je u mogućnosti, očito se raduje zbog tebe 😊 tako ćeš i ti njoj kad bude prilika i to je to. Ja sam isto od tih koji "pretjeruju". Ali ja više volim dati novac i kupiti neku sitnicu. Roditelji ipak najbolje znaju šta im treba, a često se ne žele izjasniti pa je novac za mene najbolja opcija.
Jutro svima! Mi po noci poceli spavat ok. I dalje sve madjijam i mazem i mirisem. Zaspe izmedju 19:30 i 20:30 i uglavom se oko 7 ujutro probudi skroz. U noci 1x jede. Ja sam totalno naspavana zadnjih dva dana. Idem lec u 21h pa odgulim s njim 🤣 Hvala bogu!! Hemici me rasturaju, a ja stvarno zdravo jedem (kad jedem) i pijem puno vode i caja. Krvare svaki put bez iznimke. Kao da zileti izlaze. Ubija. I sve je vani 😖 Dotuklo me 18h dripa, sta da kazem. Mislim da cu to morat cak operirat jednom prilikom... Sad sam se sjetila da sam sinoc vecerala kolace hehe
Mi smo od danas 5 dana skro, sami. Cak i bake, dide, ujo...svi osli po svijetu. Samo nas dva doma. Nafam se da cu imat zivaca za to malo preslatko bice. Od kad je zavrsilo onih mjesec ipo nespavanja, moj se probudi i cvrkuce u kindacu. I tako dok se mi ne probudimo. Milina! Jedino mi ga je zao sto ga jako zubici zezaju. Sve mu je debelo u sredini dolje na desnima. I to sad vec poprilicno. Mazem mu neko ulje koje olaksava kakti rast zubica. Madjijam i dalje i tako. Kupila sam i gengigel ako ga po noci uhvati kao neku vecer kad je ridao i nije bilo mira do pol 11... I tako...
Eh, da. Pokloni. Ja pitam sve sto zele. Ako nece rec, kupim poklon bon u dm ili mueller (to se uvijek potrosi) i neku dekicu ili zvecku. I taj poklon bon bide 300kn. Ne vise jer ne volim da ljudi osjecaju obvezu da moraju vratit pa da ja kupim 1000kn, a netko nema toliko i bude mu bed... Nekak procijenim. Primim sve poklone, ali zapravo jedino baki i dedi moramo tec da se skuliraju jer oni nenormalno trose. Svi ostali su ok 🤣
strasno kako sam nepismena, ali opet nadam se ste razumjele 🤣🤣
guram ispod nape 🤣🤣
Krino, jel mu pomažu kuglice kod zubića? Kakav je kad ga boli, jel nervozan? Ja sam ih do sad dala 3-4 puta i uvijek su ju smirili. Nadam se da ne umišljam 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji