Shell, ja isto mislim da kuglice pomazu. Mazem mu jos obraze i bradu s nekim uljem bas za zubice. Izvana. Namazala sam i sebi za probu i onako mi ima efekt na kozi kao deep heat tako da moze biti da i to djeluje. Jos gengigel nisam koristila ni cepic. Za sada jos nekako to ide.
Katiesu, sve smo razumjele, sta se sekiras 🤣
I da, decki… Svi su mi rekli da su needy… A jel ima koja s dva decka pa da testiram onu teoriju da je drugo dijete micek??? 🤦
Dva dečka! Nije micek ali nije ni vrag kao prvi, a prvi je po tvom opisu kao tvoj 😪
Drugi je življi još, isto traži stalno da ga netko doživi, nosio bi se stalno, ali naprema prvom mila majka! Za sad 🤞
Utjesila si me 🥰
Shell, ja isto mislim da kuglice pomazu. Mazem mu jos obraze i bradu s nekim uljem bas za zubice. Izvana. Namazala sam i sebi za probu i onako mi ima efekt na kozi kao deep heat tako da moze biti da i to djeluje. Jos gengigel nisam koristila ni cepic. Za sada jos nekako to ide.
Katiesu, sve smo razumjele, sta se sekiras 🤣
I da, decki… Svi su mi rekli da su needy… A jel ima koja s dva decka pa da testiram onu teoriju da je drugo dijete micek??? 🤦
Kuglice su za probavu ili za zubice?
Vratila bi ja, al je recimo jedna od tih osoba rodila prije nekoliko mjeseci i mi smo njima dali tako u tom rangu kako i inace, i mi smo tad vec dobili paketic za malu jer kao bog zna kad cemo se moc vidit i sad smo jos dobili ogroman poklon i bas mi je neugodno zbog toga. Totalno sam se bezveze osjecala vec kad sam vidla paket, a kad su otisli sam otkrila jos i kuvertu s novcima 🙈🙈 htjela sam propast u zemlju.
Ma nemaš se ti šta bezveze osjećat. Tvoj poklon je skroz ok, a nikad ne možeš znati koliko će druga strana dati. Bit će rođendana i raznih prigoda kad ćete vi njihovim klincima moći nešto pokloniti 🙂
O da... evo sinek ostao kući, prehlađen, začepljen, grlo ga boli eno umire u dnevnom boravku. Nikad ga nisam cickala mickala kad je bio manji osim onoliko koliko je tražio ali i dandanas jojče kad mu je nešto... joj, joj, pa joj. Muž je isto takav, kenjkav. Najbolje mi je bilo, prije nego što se Luce rodila, sinek bolestan, spava samnom u krevetu, neka viroza, temp i tako to... i spava on i u polusnu jojče 🙄, joj joj joj. Ja ga budim pitam šta je, šta te boli, haloo? On meni kaže, pa ništa, navikao sam jojkat pa jojčem. A meni u glavi daj šuti više da mogu zaspat 😂🙄. Muški/nemajka
Izasli u pol 11 jedva gledao. Kricao pol sata. Nosio se. Kricao opet. Jeo. Opet kricao pol sata. Ja peglam vec drugi krug. Sad se umirio, ali eto kaka. Majko mila. Nis od spavanja danas. Nemoguc je. Jos pila fanasbheg daba i samo 4 puna dana solo. You can do it...wooosaaaahhh
O kuglicama za zube pričamo.
Neno baš si me nasmijala sa ovim zadnjim djelom, to je živa istina,samo jauču. A ko fol jači spol💪🙅
Koliko često vaši malci kenjaju?
Moja se u zadnje vrijeme voli pokrit po glavi s nečim kad se uspavljuje. Najčešće je to tetrica. Mazilicu još ne doživljava
Moja ti kaki ili svaki dan tri puta malo, ili svaki drugi treći dan do vrata 🙈. Najdužu pauzu smo imali 4 dana.
Krino izdrži! 💪😂
Moja ti kaki ili svaki dan tri puta malo, ili svaki drugi treći dan do vrata 🙈. Najdužu pauzu smo imali 4 dana.
Krino izdrži! 💪😂
Zaspao je!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji