O kuglicama za zube pričamo.
Neno baš si me nasmijala sa ovim zadnjim djelom, to je živa istina,samo jauču. A ko fol jači spol💪🙅
Koliko često vaši malci kenjaju?
Moja se u zadnje vrijeme voli pokrit po glavi s nečim kad se uspavljuje. Najčešće je to tetrica. Mazilicu još ne doživljava
Moja ti kaki ili svaki dan tri puta malo, ili svaki drugi treći dan do vrata 🙈. Najdužu pauzu smo imali 4 dana.
Krino izdrži! 💪😂
Moja ti kaki ili svaki dan tri puta malo, ili svaki drugi treći dan do vrata 🙈. Najdužu pauzu smo imali 4 dana.
Krino izdrži! 💪😂
Zaspao je!!!
Krino izdrži! 💪😂
I moj 2-4x dnevno
Spava u kolicima u stanu nokon nosanja, urlanja i slicnooooo.... Al sad spava, znam da je na kratko al spavaaaaa... Nego Krino vi ste na ad jel? Meni nesto malisa smanjio klopu mislim kak je prije klopao, jede svaka 4 sata po 200 nekad 4-5 puta dnevno... Sad stalno caj trazi i mazne po 2-3 deci dnevno jel urla i pljuje hranu a caj ko lud srkne i onda tek hranu nikad manje od 4 sata inace nam je klopao svaka 3 sata pa ne znam sad su zubi ili je od sad tako... Ja kao brinem ko luda sto pojede 200 ml manje dnevno a svi mi kazu da sam luda....
Evo mi se vratili sa sistematskog, 5mj, 8080g, dobio 1320g u dva mjeseca, dr zadovoljna. Bila je neka priča koliko trebaju dobivati jel da?
Krino, svi smo uz tebe, evo prvi dan već prošlo pola 😊, možeš ti to! (P.s. svaka čast 🦸♀️)
Kaka u prosjeku svaki drugi dan, sad kad je prehlađen zadnja tri dana, više puta dnevno, mislim da je to razlog, eventualno zubici?
Spava u kolicima u stanu nokon nosanja, urlanja i slicnooooo…. Al sad spava, znam da je na kratko al spavaaaaa… Nego Krino vi ste na ad jel? Meni nesto malisa smanjio klopu mislim kak je prije klopao, jede svaka 4 sata po 200 nekad 4-5 puta dnevno… Sad stalno caj trazi i mazne po 2-3 deci dnevno jel urla i pljuje hranu a caj ko lud srkne i onda tek hranu nikad manje od 4 sata inace nam je klopao svaka 3 sata pa ne znam sad su zubi ili je od sad tako… Ja kao brinem ko luda sto pojede 200 ml manje dnevno a svi mi kazu da sam luda….
Moj isto 5x dnevno jede. Povecala sam mu na 240 prije tj dana. Caj ne dajem, samo vodu na zlicu. Razmak po danu je 4h. Po noci kad se probudi, dam bocu
Evo mi se vratili sa sistematskog, 5mj, 8080g, dobio 1320g u dva mjeseca, dr zadovoljna. Bila je neka priča koliko trebaju dobivati jel da?
Krino, svi smo uz tebe, evo prvi dan već prošlo pola 😊, možeš ti to! (P.s. svaka čast 🦸♀️)
Kaka u prosjeku svaki drugi dan, sad kad je prehlađen zadnja tri dana, više puta dnevno, mislim da je to razlog, eventualno zubici?
Bravo! Lijepo ti je dobio! 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji