O da... evo sinek ostao kući, prehlađen, začepljen, grlo ga boli eno umire u dnevnom boravku. Nikad ga nisam cickala mickala kad je bio manji osim onoliko koliko je tražio ali i dandanas jojče kad mu je nešto... joj, joj, pa joj. Muž je isto takav, kenjkav. Najbolje mi je bilo, prije nego što se Luce rodila, sinek bolestan, spava samnom u krevetu, neka viroza, temp i tako to... i spava on i u polusnu jojče 🙄, joj joj joj. Ja ga budim pitam šta je, šta te boli, haloo? On meni kaže, pa ništa, navikao sam jojkat pa jojčem. A meni u glavi daj šuti više da mogu zaspat 😂🙄. Muški/nemajka
Izasli u pol 11 jedva gledao. Kricao pol sata. Nosio se. Kricao opet. Jeo. Opet kricao pol sata. Ja peglam vec drugi krug. Sad se umirio, ali eto kaka. Majko mila. Nis od spavanja danas. Nemoguc je. Jos pila fanasbheg daba i samo 4 puna dana solo. You can do it...wooosaaaahhh
O kuglicama za zube pričamo.
Neno baš si me nasmijala sa ovim zadnjim djelom, to je živa istina,samo jauču. A ko fol jači spol💪🙅
Koliko često vaši malci kenjaju?
Moja se u zadnje vrijeme voli pokrit po glavi s nečim kad se uspavljuje. Najčešće je to tetrica. Mazilicu još ne doživljava
Moja ti kaki ili svaki dan tri puta malo, ili svaki drugi treći dan do vrata 🙈. Najdužu pauzu smo imali 4 dana.
Krino izdrži! 💪😂
Moja ti kaki ili svaki dan tri puta malo, ili svaki drugi treći dan do vrata 🙈. Najdužu pauzu smo imali 4 dana.
Krino izdrži! 💪😂
Zaspao je!!!
Krino izdrži! 💪😂
I moj 2-4x dnevno
Spava u kolicima u stanu nokon nosanja, urlanja i slicnooooo.... Al sad spava, znam da je na kratko al spavaaaaa... Nego Krino vi ste na ad jel? Meni nesto malisa smanjio klopu mislim kak je prije klopao, jede svaka 4 sata po 200 nekad 4-5 puta dnevno... Sad stalno caj trazi i mazne po 2-3 deci dnevno jel urla i pljuje hranu a caj ko lud srkne i onda tek hranu nikad manje od 4 sata inace nam je klopao svaka 3 sata pa ne znam sad su zubi ili je od sad tako... Ja kao brinem ko luda sto pojede 200 ml manje dnevno a svi mi kazu da sam luda....
Sortiraj odgovore
Najstariji