Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    10. Studeni 2019. 19:34

Nikki

nena1986

Nikki

nena1986

Moj je danas bio gospodin savršeni, moram ga pohvaliti…usisao stan, al baš cijeli, iznio smeće, namjestio krevete, pokupio veš, stavio novi na pranje, izvjesio veš, obrisao prašinu, oribao kupaonu… i to sve a da mu riječ nisam rekla 😝. A onda je odveo sina u kino, Luce i ja smo cijelo popodne šetale (po novom šetam s njom u nosiljci, kad šizne, dobije cicu u usta na hodajući, pa zaspi 😒), onda smo ispekle tortu (u nosiljci naravno), opet smo napravile nered, naravno al šta je tu je 😂😂😂. Vidjet ćemo kad će se ponoviti 😝, a możda budu i sjekire padale

Bravo Neno, odnosno tvom GSom!
    Ja se nadam da ćemo mi sutra zajedničkim snagama bar dio ovog što ti imaš na popisu 😉
    Daj molim te kako ju nahranis hodajući? I ja bi!
    I kako uspješ spremit tortu (!) s njom u nosiljoci? Jel ona na van ili unutra? Moj je totalno živ, kad sam probala par puta sa njim po kuhinji to je bio cirkus 🙈🙈

To ti je akrobatsko dojenje. Nju malo odmaknem od sebe, izvučem rukom cicu i uvalim joj u usta. Držim jednom rukom tu cicu stalno, ne moze drugačije. Ponekad samo malo olabavim naramenicu, bude lakše 😂🙈. Imam boba x nosiljku i mozes nositi bebu samo prema sebi (na trbuhu i na leđima). Imas ma youtubeu za pogledat kako se smontira pa negdje na tim filmićima ima i kako dojiti u nosiljci.
    Kako radim s njom tortu? Pa ona ti bude ful mirna ako se nešto radi, virka iz nosiljke, sve ima pod kontrolom pa je happy 😁, tako da mi većinu tako obavimo. Iz kolica ne vidi baš dobro što se zbiva, pa brunda. Ne maše ni ručicama ni nožicama, baš bude ko mali trut ali samo u nosiljci 🙈👌

Da znaš da ću probati to s hranjenjem u nosiljci prvom prilikom. montirali smo sportski dio i danas prva vožnja u kojoj nije bilo deranja nego je spavao 😊, e sad da li je to jer je bolestan vidjeti ćemo…
    A ovo sa tortom i kuhinjom, no way, on lamata rukama i nogama, pokušava sve dohvatiti jer je u nosiljci prema van, mogla bih jedino kad zaspi u njoj prema meni eventualno probati, a to nije tako često, pa ništa od torte za sada 😕
    Danas preskočili ručak, idem raditi palačinke sa sirom 😉

Snimi ovu 😂 
    https://www.pinterest.com/sw-shell.html

nena1986
    10. Studeni 2019. 19:35

Ma nesto sam krivo kopirala 😂, uglavnom zena radi neku cudo tortu... gledam punu minutu i tek pred kraj skuzim bebu u nosiljci 😂😂😂🙈

• Ivonne
    10. Studeni 2019. 19:41

Popizdila sam danas, opći popizditis. Ljuta sam na muža iako on nije na to mogao utjecati. 
    Bili su nam na ručku kršteni kumovi od malene i gle čuda zovu njegovi da su tu blizu i da bi došli. I on govori imam goste a oni da neće ručati da eto samo kava i on kaže dobro.
    Ja sam htjela iz kože iskočiti. Znači oni kod nas ne dolaze jer su stari kao i ne mogu ali zato gdje je koje hodočašće duhovni seminar eto njih. I tu u vrbovcu je bio sastanak njihove duhovne zajednice i oni su jučer došli da nama ni jednom to nisu napomenuli nego su se eto danas samo javili da dolaze.
    Nisam toliko ljuta što su došli nego što nisu svih ovih dana ranije javili pa bi se mi drugačije organizirali. Kumove bi prebacili idući tjedan ili već.
    Znači ključala sam od bijesa. 
    I eto ja poslužujem kavu a oni tako pričaju da idu na neki seminar u slovačku. I ja na to kažem pa šta niste vi stari za putovanja. Svekar će pa kad je duhovno nismo. Na što sam dodala ali za obitelj jeste. Tek ce svekriva zlobno pa kad obitelji nikad ne možeš udovoljiti i nikad nisi prav pa radiš po svom. 
    Ostatak druženja nisam s njima progovorila ni a nego sam s kumom sjedila za kuhinjskim stolom.
    Malom nisu kupili ni čokoladu. 

TonkicaPrrr
    10. Studeni 2019. 19:49

Tiha

Pozdrav novim mamama 😊 pročitala sam sve, ali mozga imam samo odgovorit na zadnje 🙈 mi se još ne okrećemo na trbuh i nisam sigurna dal se moram brinut oko toga (?) Tjemenicu pokušavamo maknut s mustela pjenicom, ali mi se čini da smo zapeli sad pred kraj.. Ostalo je malo, ali nikako to skinuti.

Ni mi se još ne okrećemo. Kao se nešto baca na bok, ali ništa drugo.  I ja se već pitam da li da se brinem, ali svi kazu, i cure ovdje, da još nije vrijeme za brigu 😁😁

Tiha
    10. Studeni 2019. 20:07

TonkicaPrrr

Tiha

Pozdrav novim mamama 😊 pročitala sam sve, ali mozga imam samo odgovorit na zadnje 🙈 mi se još ne okrećemo na trbuh i nisam sigurna dal se moram brinut oko toga (?) Tjemenicu pokušavamo maknut s mustela pjenicom, ali mi se čini da smo zapeli sad pred kraj.. Ostalo je malo, ali nikako to skinuti.

Ni mi se još ne okrećemo. Kao se nešto baca na bok, ali ništa drugo. I ja se već pitam da li da se brinem, ali svi kazu, i cure ovdje, da još nije vrijeme za brigu 😁😁

Hvala cure 😊 ali zato samo danas dobili prvo smijanje 🥰 baš onako glasno od srca. Rastopili smo se 😄

nena1986
    10. Studeni 2019. 20:11

Ivonne

Popizdila sam danas, opći popizditis. Ljuta sam na muža iako on nije na to mogao utjecati.
    Bili su nam na ručku kršteni kumovi od malene i gle čuda zovu njegovi da su tu blizu i da bi došli. I on govori imam goste a oni da neće ručati da eto samo kava i on kaže dobro.
    Ja sam htjela iz kože iskočiti. Znači oni kod nas ne dolaze jer su stari kao i ne mogu ali zato gdje je koje hodočašće duhovni seminar eto njih. I tu u vrbovcu je bio sastanak njihove duhovne zajednice i oni su jučer došli da nama ni jednom to nisu napomenuli nego su se eto danas samo javili da dolaze.
    Nisam toliko ljuta što su došli nego što nisu svih ovih dana ranije javili pa bi se mi drugačije organizirali. Kumove bi prebacili idući tjedan ili već.
    I eto ja poslužujem kavu a oni tako pričaju da idu na neki seminar u slovačku. I ja na to kažem pa šta niste vi stari za putovanja. Svekar će pa kad je duhovno nismo. Na što sam dodala ali za obitelj jeste. Tek ce svekriva zlobno pa kad obitelji nikad ne možeš udovoljiti i nikad nisi prav pa radiš po svom.
    Ostatak druženja nisam s njima progovorila ni a nego sam s kumom sjedila za kuhinjskim stolom.

Ajoj, baš mi je žao... ali nemoj se gristi. Njima će jednog dana biti žao. Svatko je odgovoran za svoje ponašanje, pa se ne ljuti na muža, nije on kriv. Prožvači do sutra i idemo dalje. Promijenit ih ne možeš ni da hoćeš. Takav je bio moj nonić. Ali vjeruj mi, kao da nije bio moj... 😢

• Nikki
    10. Studeni 2019. 21:56

nena1986

Ma nesto sam krivo kopirala 😂, uglavnom zena radi neku cudo tortu… gledam punu minutu i tek pred kraj skuzim bebu u nosiljci 😂😂😂🙈

Šteta što ne radi link, ja jedva uspjela ispeći palačinke, a pola vremena je spavao! 🙈🙈

• Nikki
    10. Studeni 2019. 22:06

Ivonne

Ivonne, baš mi je žao, jel ti inače tako sa njima? 
    Ja sam se naslušala svega i svačega, ne prestane te smetati nikada, ali s vremenom manje smeta, treba se baviti pozitivnim stvarima, što manje negativne energije. Zamisli da živiš sa njima 🤯 ovako pretrpiš to što moraš i bok, svatko na svoju stranu. Naravno, najbitnije u cijeloj priči je da te muž podržava, nadam se da da 😍

katiesu
    10. Studeni 2019. 22:20

kzeli

krino

CiniMINIS

Cure koje ostajete same, drzim vam fige da sve prode bez stresa.
    Nikki, bas mi zao zbog male, drzim fige da sto prije prode. I ja bi isto izasla malo van s njom, lijepo ju obuci i bit ce sve ok.
    Ivonne, kako su tvoji?
    Mino, drzite se vi samo svog ritma, bit ce bolje za nju, a prijatelji ce sigurno imari razumijevanja.
    Krino, pokusaj i ti loptu za uspavljivanje 😅 moja cura se odma umiri na njoj. Nekad ne zaspi odma nego gleda u jednu tocku, al joj se okice krenu polako sklapat.

Ma moj ti zaspi, nije to problem, nego ga nemos spustit 🤣 Spava 10min ili 45min na meni, cim takne neku podlogu, odmah budjenje

Ista stvar, 3 mj se patili s tim, a sad ga po stanu naguravam u kokicima pa zaspe na punih 30 min 2-3 puta dnevno!

isto i kod nas

katiesu
    10. Studeni 2019. 22:26

miki0

Bok cure! Upadam sa zimskih trudnica, moja prva beba stize krajem godine, pa me zanima da li ima koja sa podrucja Zagreb zapad da preporuci nekog pedijatra? Nisam iz ovog dijela grada i moja dr je iz novog zagreba a nebi bas htjela bebu svaki out vozit tamo kad bude trebalo nrgo da mi je na dohvat. Dolaze u obzir Stenjevec, Gajnice, Vrapče, Malešnica, Špansko. Hvala 😊

špansko lidija uzelac 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.