krino pa ti napokon spavaš 😀
držim fige da ovako i ostane. mom malom isto tako sa zubicima i stalno razmišljam kupiti gel al zaboravim. curice su puno bolje ili sam ja imala savršenu curicu. ona se budila od prvog dana dva put po noći tipa u 2 i 5 ili 3 i 6 preko dana spavala isto kraće al jako dobro dijete i uvijek nasmijana i nikad plakala. puno na podu, čuda sam s njim napravila. sto se tiče zubica s njom to nisam ni osjetila i isto tako nisam osjetila skokove u razvoju. sve nešto po ps-u kako bi se reklo. i sad dobijem dečka, a čula sam da su oni zahtjevniji, rasturi me preko dana. od skokova u razvoju, zubi ga muče, guranje u kolicima, puno nošenja, sisa ko poludio. ja mislim da će on sisati do prvog osnovne. eto jedino sto spava dobro preko noći, još da i to zajebava mislim da bi bilo isto kao i s tobom krino. mozda bi se srele na jarunu 🤣🤣🤣
e da, ja imam šampon za konje, početi ću prati s njim. moj suprug dobio na poklon za rođendan. sprdaju ga na poslu, on je skoro ćelav 🤣🤣
Ja dobro pamtim, zapamtim što sam od nekog dobila i u tom omjeru vraćam. Imala sam neke koji pretjeruju a šta sad. Znam da ću sve to na ovakav ili onakav način vratiti. Kad sam ja prva koja ide u babinje onda iznos poklona visi kome idem. Nije mi isto ako idem kumovima u babinje ili nekim daljim frendovima.
e moj mali spava već sat vremena, ja pokupila ves , stavila sušiti drugi, popila kavu i pojela malo 💪💪
i sad tipkam
Da znaš da je moj sin isto bio totalni nespavač i cicoljubac 😂😂😂. To muško sve ludo 😝.
Joj s tim poklonima. 1000 kn mi je stvarno puno previše, osjećala bi se duzna vratiti... Do 300 kn protuvrijednosti mi je ok, sve više, previše za prijatelje. Za užu obitelj ok, ali to se stvarno dogovorimo šta kome treba.
Svekrva sad pili, ide napošto u Italiju (jer tu nema dobre robe 🙄) i nek joj ja napravim popis što nam treba , a nis nam ne treba. I sad, ako joj kazem nista, nakupovat ce gluposti samo tako. Ne znam uopce sta da joj kazem sta nam treba kad smo do ljeta totalno opskrbljeni, a sad nema ljetne robe. 😲 Sve me strah s cim ce doc 🙄
Vratila bi ja, al je recimo jedna od tih osoba rodila prije nekoliko mjeseci i mi smo njima dali tako u tom rangu kako i inace, i mi smo tad vec dobili paketic za malu jer kao bog zna kad cemo se moc vidit i sad smo jos dobili ogroman poklon i bas mi je neugodno zbog toga. Totalno sam se bezveze osjecala vec kad sam vidla paket, a kad su otisli sam otkrila jos i kuvertu s novcima 🙈🙈 htjela sam propast u zemlju.
Shell, ja isto mislim da kuglice pomazu. Mazem mu jos obraze i bradu s nekim uljem bas za zubice. Izvana. Namazala sam i sebi za probu i onako mi ima efekt na kozi kao deep heat tako da moze biti da i to djeluje. Jos gengigel nisam koristila ni cepic. Za sada jos nekako to ide.
Katiesu, sve smo razumjele, sta se sekiras 🤣
I da, decki... Svi su mi rekli da su needy... A jel ima koja s dva decka pa da testiram onu teoriju da je drugo dijete micek??? 🤦
Vratila bi ja, al je recimo jedna od tih osoba rodila prije nekoliko mjeseci i mi smo njima dali tako u tom rangu kako i inace, i mi smo tad vec dobili paketic za malu jer kao bog zna kad cemo se moc vidit i sad smo jos dobili ogroman poklon i bas mi je neugodno zbog toga. Totalno sam se bezveze osjecala vec kad sam vidla paket, a kad su otisli sam otkrila jos i kuvertu s novcima 🙈🙈 htjela sam propast u zemlju.
Ma nemaš se ti šta bezveze osjećat. Tvoj poklon je skroz ok, a nikad ne možeš znati koliko će druga strana dati. Bit će rođendana i raznih prigoda kad ćete vi njihovim klincima moći nešto pokloniti 🙂
Nisam čula za to ulje s kojima se maže izvana.
Ja ću si za drugo definitivno nabaviti kuglice i za grčeve.
Što se tiče zahtjevnih muškića, iskustvo svih mojih prijateljica koje imaju i curicu i dečka je da su dečki zahtjevniji. Jači grčevi,kenjkavi, traže pozornost. Ali kad malo bolje razmislimo, takvi su muški i kad odrastu. Lakše podnesem kad ja imam gripu neko on temp 37.5 🤣
Shell, ja isto mislim da kuglice pomazu. Mazem mu jos obraze i bradu s nekim uljem bas za zubice. Izvana. Namazala sam i sebi za probu i onako mi ima efekt na kozi kao deep heat tako da moze biti da i to djeluje. Jos gengigel nisam koristila ni cepic. Za sada jos nekako to ide.
Katiesu, sve smo razumjele, sta se sekiras 🤣
I da, decki… Svi su mi rekli da su needy… A jel ima koja s dva decka pa da testiram onu teoriju da je drugo dijete micek??? 🤦
Dva dečka! Nije micek ali nije ni vrag kao prvi, a prvi je po tvom opisu kao tvoj 😪
Drugi je življi još, isto traži stalno da ga netko doživi, nosio bi se stalno, ali naprema prvom mila majka! Za sad 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji