Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TonkicaPrrr
    10. Studeni 2019. 06:56

Dobro jutro svima!
    Ni ja ne znam namjestiti tu traku kako treba 🤷‍♀️😎
    Mi smo se noćas budili često. Jeli dvaput, a na adaptiranom smo. Ne znam, ali zadnjih tjedan dana je smanjila jako obroke. Nije da jede puno češće, ali jede puno manje. Nekad mi se čini i upola manje. Ne znam u čemu je kvaka. Rado bi ju izvagala, ali nemam doma vage digitalne normalne, samo malu kuhinjsku 😀 jel postoji način s njom? 😆😆
    Cure, koje ste na AD koliko vam klinci jedu j koliko često? 

• Mino19
    10. Studeni 2019. 06:57

CiniMINIS

shell

Večer, žene!🙋
    Vama koje ostajete same neko vrijeme, možete vi to 💪 nadam se da će bebači biti što bolji to vrijeme.
    Mi jutros izlazimo iz kuće, ja malu nahranila, obukla nju i sebe, a šupak se vuče po kući ko krepana mačka i još ni sebe nije obukao. Ali, to su muški 😏
    Nikki, brz oporavak želim 😊

😂😂 ista situacija kod nas. Ja spakirala jucer malu i sebe skoro do kraja, danas ustala, nahranila malu, spremila sebe i malu, spakirala nase stvari do kraja a SG se ide brijat i sisat tek onda kad je bio plan krenut 😒 malo je rec da sam ga htjela sutnut u guzu kolko mi je tlak digo.
    Neno, svaka cast tvom gospodinu. Kod mog su to rijetki sveci kad se on sam sjeti nesto napraviti.
    🤔 moja cura je ocito jedina koja ne zabija glavu u madrac. Barem nisam jos primjetila.
    Andreaandrea, hvala za link 😉. Inace, moja cura si cupa za kosu kad jede i kad je umorna, a cupa si i uho. I to tolko intenzivno da sam pitala pedicu neka za svaki slucaj provjeri da ne bi bila neka upala.

Ajme i moja isto tako, grebe se po licu i glavi, cupa usi i kosicu nenormalno, kad je presvlacim obavezno se tako za noge pa si rane radi. Moja vam uvijek izgleda kao da je iz rata izasla, a svaki drugi dan je mijenjanje plahte radi toga sto se gadno raskrvari..🙄
    Vec smo i navikli na to, ne znam sta da radim. Noktice joj redovito rezemo, ali onda kao da su jos ostriji nego prije, koma

krino
    10. Studeni 2019. 07:58

TonkicaPrrr

Dobro jutro svima!
    Mi smo se noćas budili često. Jeli dvaput, a na adaptiranom smo. Ne znam, ali zadnjih tjedan dana je smanjila jako obroke. Nije da jede puno češće, ali jede puno manje. Nekad mi se čini i upola manje. Ne znam u čemu je kvaka. Rado bi ju izvagala, ali nemam doma vage digitalne normalne, samo malu kuhinjsku 😀 jel postoji način s njom? 😆😆

Moj sad jede 5x na dan. Ja sam mu povecala vec mjericu za 5mj. Nekako je stalbo kricao pa nam nije bilo jasno sta mu je sad jer nije bas da krici inace (osim kad nece spavati popodne). Ali je velik i dugacak pa eto, to je bilo to. Sad ne krici. Ali ima ti on tako periode kad ne pojede cijelu bocu. Ima cak dana kad svaki put ostavi nekih 30%. Nije to nista ako ti je beba kao inace. To njima tako dodje. Moj je jednom 3 dana skroz strajkao s tim bocama. Ni jednu popit nego do pola. Poslije opet sve regularno. Strajkasi su to mali 😉

• Ivonne
    10. Studeni 2019. 08:00

Od tinkture od koprive mi raste puno mlade kose, taj losion od Fitovala pomaže da što manje mlade kose otpadne prije nego se učvrsti. I perem fitovalom kosu. Još uvijek dosta opada.

TonkicaPrrr
    10. Studeni 2019. 08:02

krino

TonkicaPrrr

Dobro jutro svima!

Moj sad jede 5x na dan. Ja sam mu povecala vec mjericu za 5mj. Nekako je stalbo kricao pa nam nije bilo jasno sta mu je sad jer nije bas da krici inace (osim kad nece spavati popodne). Ali je velik i dugacak pa eto, to je bilo to. Sad ne krici. Ali ima ti on tako periode kad ne pojede cijelu bocu. Ima cak dana kad svaki put ostavi nekih 30%. Nije to nista ako ti je beba kao inace. To njima tako dodje. Moj je jednom 3 dana skroz strajkao s tim bocama. Ni jednu popit nego do pola. Poslije opet sve regularno. Strajkasi su to mali 😉

Pa da, tako je i nama došlo par puta, ali nije ovako dugo trajalo pa zato mi nije jasno.. jela je super dva tjedna po 6 mjerica obavezno, a sad dođe do četvrte i gotovo, nema šanse dalje. 😏😏
    Za peti mjesec, koliko ti je to mjerica, koju hranu daješ?

nena1986
    10. Studeni 2019. 08:06

Jutro! ☕
    To s kosom je živi šou. Još uvijek otpada jednako i posvuda je ima 😲. Probam s tim fitovalom onda, škodit ne može. To je do hormona, kužim ali je koma. 
    Grebanje. Ne grebe gospođica sebe, nego mene. Čupa mi lice, vrat, cice. Izgledam kao da me netko sustavno zlostavlja. Ona je pak ko cvijetić 😂.

nena1986
    10. Studeni 2019. 08:14

Bebamala

🙄🙄🙄 ajme pa ja jos nisam dobila mengu, nisam valjda jedina?

Nisi jedina!! 👌😂

nena1986
    10. Studeni 2019. 08:21

Nikki

nena1986

Moj je danas bio gospodin savršeni, moram ga pohvaliti…usisao stan, al baš cijeli, iznio smeće, namjestio krevete, pokupio veš, stavio novi na pranje, izvjesio veš, obrisao prašinu, oribao kupaonu… i to sve a da mu riječ nisam rekla 😝. A onda je odveo sina u kino, Luce i ja smo cijelo popodne šetale (po novom šetam s njom u nosiljci, kad šizne, dobije cicu u usta na hodajući, pa zaspi 😒), onda smo ispekle tortu (u nosiljci naravno), opet smo napravile nered, naravno al šta je tu je 😂😂😂. Vidjet ćemo kad će se ponoviti 😝, a możda budu i sjekire padale

Bravo Neno, odnosno tvom GSom!
    Ja se nadam da ćemo mi sutra zajedničkim snagama bar dio ovog što ti imaš na popisu 😉
    Daj molim te kako ju nahranis hodajući? I ja bi!
    I kako uspješ spremit tortu (!) s njom u nosiljoci? Jel ona na van ili unutra? Moj je totalno živ, kad sam probala par puta sa njim po kuhinji to je bio cirkus 🙈🙈

To ti je akrobatsko dojenje. Nju malo odmaknem od sebe, izvučem rukom cicu i uvalim joj u usta. Držim jednom rukom tu cicu stalno, ne moze drugačije. Ponekad samo malo olabavim naramenicu, bude lakše 😂🙈. Imam boba x nosiljku i mozes nositi bebu samo prema sebi (na trbuhu i na leđima). Imas ma youtubeu za pogledat kako se smontira pa negdje na tim filmićima ima i kako dojiti u nosiljci. 
    Kako radim s njom tortu? Pa ona ti bude ful mirna ako se nešto radi, virka iz nosiljke, sve ima pod kontrolom pa je happy 😁, tako da mi većinu tako obavimo. Iz kolica ne vidi baš dobro što se zbiva, pa brunda. Ne maše ni ručicama ni nožicama, baš bude ko mali trut ali samo u nosiljci 🙈👌

• Ivonne
    10. Studeni 2019. 08:32

Samo info: igracke su ovaj vikend -30% U konzumu

krino
    10. Studeni 2019. 08:36

TonkicaPrrr

krino

TonkicaPrrr

Dobro jutro svima!

Pa da, tako je i nama došlo par puta, ali nije ovako dugo trajalo pa zato mi nije jasno.. jela je super dva tjedna po 6 mjerica obavezno, a sad dođe do četvrte i gotovo, nema šanse dalje. 😏😏
    Za peti mjesec, koliko ti je to mjerica, koju hranu daješ?

Ja dam bebivitu i meni je sad na 6 mjerica. Ali ona ima vecu mjericu od hippa. Dublja je ona lopatica tako da su po gramazi tu negdje. Nema ti tu puno razlike. Moj ti je znao izbacit s jezikom dudu i brljavit. Nudos mu sto puta i nece. Onda nisam forsala. Kako on zeli, tako mu ja dam. Ako ti se beba ponasa i radi sve kao inace, mislim da je ok. Ja se nisam oko.toga uzrujavala jer nisam vidjela nikakvu razliku u ponasanju niti piskenju/kakanju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.