e da, mali spavao jutros 1,5 sat pa negdje oko podne 20 min i evo sad spava opet već 20 min
spavaju trenutno obadvoje, a ja ništa ne radim jer sigurno ako krenem će se jedno probuditi
Mi smo za Božić doma. Sva braća su mi vani, dođu par puta godišnje kući, pa mi glupo otići negdje, rijetko se vidimo.
Nego, jel izlazite negdje, na kave s prijateljicama? Same, s djecom? Ja sam otišla par puta s njom, bez nje još nikad. Samo u trgovinu 🙈 s mužem izlazimo svaki dan
Ekspres lonac kupila u kauflandu za 350 kn - jedan od 5 i jedan od 3.5 l i stakleni poklopac.
Ja sam kod malog to riješila s nivea sos kremom. Ni uriage ni nutela ni lipikar nisu pomogli.
I moja ima kod gležnja suho i hrapavo i kod rukice, za sad se ne crveni pa se molim da će proći.
Za svaki Božić do sada smo letili za Slavoniju našima, a ove godine cemo ostati u zg i imati nas prvi Božić. Muž ce uzeti i go i nemate pojma koliko se veselim.
Nisam još ništa gledala od tih božićnih ali mislim da ni necu. Ima bijeli bodi s cipkastom kragnom i stavit cu joj kapu od božićnjaka i tak ju fotkat za album.
Mi smo za Božić doma. Sva braća su mi vani, dođu par puta godišnje kući, pa mi glupo otići negdje, rijetko se vidimo.
Nego, jel izlazite negdje, na kave s prijateljicama? Same, s djecom? Ja sam otišla par puta s njom, bez nje još nikad. Samo u trgovinu 🙈 s mužem izlazimo svaki dan
Bila samo jednom kod frizera solo. Sama s njom na kavu nisam još isla. Svi rade i imaju djecu i puni su obaveza ko i mi pa se onda više družimo preko vikenda s kumovima i frendovima.
Ja bi u kino solo 😂😂
A da, moram isprobavati... i ja molim boga da se ne zacrveni 😬....
Nas troje (pas, Luce i ja), svaki dan idemo u poduzu setnju, a svaki drugi dan odem kod jedne frendice na kavu, ona je doma stalno pa se podruzimo. Inace ne idemo bas uokolo ali kada idemo, ona bude presretna, samo da joj je nekud ici. Rijeka cijeli tjedan prognoza kisa, svisnut cemo doma. Moram kupiti gumene cizme i kabanicu
Bas ste se raspisale 😁😁
Moj isto trpa sake u usta i jaako slini, ali nevidim znakove zubica. Sto se tice kuhanja ja kuham svaki dan, nisu to neka komplicirana jela, sto jednostavnije to bolje.. Ekspres lonac nemamo ali mislim da je dobra stvar heh
Hoho Božić jedva cekam hehe bas sam nekidan isto razmisljala o nekom odjelcu ipak nam je prvi Božić 🤶 😁
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Krino se ne javlja, sigurno obara rekord u broju krugova oko Jaruna 🤣🤣🤣
Jbt ja se jedva natjeram kad je sunce javi, ne bi mi prst provirio po kiši ako ne moram🤣
Evo ja danas napravila meksički rizoto i maloprije napravila kelj za sutra.
Hahahaha jedva čekam novi nastavak serijala televisa presenta Krino vs Kosta ❤👌
mi za ovaj božić idemo u slavoniju kod mojih. sto se tice izlazaka odem na kavu vikendom ako odemo kod svekrve. a s frendicama jako slabo. uzas je to kako nitko nema vremena doći kod mene. jadne zauzete a nemaju jos djece hehehe
Sortiraj odgovore
Najstariji