Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    04. Studeni 2019. 15:16

e da, mali spavao jutros 1,5 sat pa negdje oko podne 20 min i evo sad spava opet već 20 min
    spavaju trenutno obadvoje, a ja ništa ne radim jer sigurno ako krenem će se jedno probuditi 

04. Studeni 2019. 15:24

Mi smo za Božić doma. Sva braća su mi vani, dođu par puta godišnje kući, pa mi glupo otići negdje, rijetko se vidimo.
    Nego, jel izlazite negdje, na kave s prijateljicama? Same, s djecom? Ja sam otišla par puta s njom, bez nje još nikad. Samo u trgovinu 🙈 s mužem izlazimo svaki dan

• Ivonne
    04. Studeni 2019. 15:26

Ekspres lonac kupila u kauflandu za 350 kn - jedan od 5 i jedan od 3.5 l i stakleni poklopac.
    Ja sam kod malog to riješila s nivea sos kremom. Ni uriage ni nutela ni lipikar nisu pomogli.
    I moja ima kod gležnja suho i hrapavo i kod rukice, za sad se ne crveni pa se molim da će proći.
    Za svaki Božić do sada smo letili za Slavoniju našima, a ove godine cemo ostati u zg i imati nas prvi Božić. Muž ce uzeti i go i nemate pojma koliko se veselim.
    Nisam još ništa gledala od tih božićnih ali mislim da ni necu. Ima bijeli bodi s cipkastom kragnom i stavit cu joj kapu od božićnjaka i tak ju fotkat za album.

• Ivonne
    04. Studeni 2019. 15:28

shell

Mi smo za Božić doma. Sva braća su mi vani, dođu par puta godišnje kući, pa mi glupo otići negdje, rijetko se vidimo.
    Nego, jel izlazite negdje, na kave s prijateljicama? Same, s djecom? Ja sam otišla par puta s njom, bez nje još nikad. Samo u trgovinu 🙈 s mužem izlazimo svaki dan

Bila samo jednom kod frizera solo. Sama s njom na kavu nisam još isla. Svi rade i imaju djecu i puni su obaveza ko i mi pa se onda više družimo preko vikenda s kumovima i frendovima.
    Ja bi u kino solo 😂😂

nena1986
    04. Studeni 2019. 16:00

A da, moram isprobavati... i ja molim boga da se ne zacrveni 😬.... 
    Nas troje (pas, Luce i ja), svaki dan idemo u poduzu setnju, a svaki drugi dan odem kod jedne frendice na kavu, ona je doma stalno pa se podruzimo. Inace ne idemo bas uokolo ali kada idemo, ona bude presretna, samo da joj je nekud ici. Rijeka cijeli tjedan prognoza kisa, svisnut cemo doma. Moram kupiti gumene cizme i kabanicu

Nikolina95
    04. Studeni 2019. 16:55

Bas ste se raspisale 😁😁
    Moj isto trpa sake u usta i jaako slini, ali nevidim znakove zubica. Sto se tice kuhanja ja kuham svaki dan, nisu to neka komplicirana jela, sto jednostavnije to bolje.. Ekspres lonac nemamo ali mislim da je dobra stvar heh
    Hoho Božić jedva cekam hehe bas sam nekidan isto razmisljala o nekom odjelcu ipak nam je prvi Božić 🤶 😁

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    04. Studeni 2019. 18:03

Krino se ne javlja, sigurno obara rekord u broju krugova oko Jaruna 🤣🤣🤣
    Jbt ja se jedva natjeram kad je sunce javi, ne bi mi prst provirio po kiši ako ne moram🤣
    Evo ja danas napravila meksički rizoto i maloprije napravila kelj za sutra. 

• Nikki
    04. Studeni 2019. 18:05

Ivonne, kako spremaš kelj?

nena1986
    04. Studeni 2019. 18:17

Hahahaha jedva čekam novi nastavak serijala televisa presenta Krino vs Kosta ❤👌

katiesu
    04. Studeni 2019. 18:29

mi za ovaj božić idemo u slavoniju kod mojih. sto se tice izlazaka odem na kavu vikendom ako odemo kod svekrve. a s frendicama jako slabo. uzas je to kako nitko nema vremena doći kod mene. jadne zauzete a nemaju jos djece hehehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.